![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω για το καλύτερο δωρεάν τείχος για τον υπολογιστή μου. Ποια είναι η καλύτερη διαθέσιμη δωρεάν firewall, έχω εξέτασε τόσο πολλά, αλλά δεν ξέρουν τι να επιλέξουν. |
|
| |||
| |||
| Κάθε μέρα, εκατομμύρια χρήστες να συνδεθούν στο Internet. Και με τις τιμές των υπηρεσιών συνεχώς μειώνονται, η αύξηση της προσβασιμότητας, γεγονός που σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε τακτική βάση. Ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν να είναι σε θέση να παρέχουν τις δικές τους υπηρεσίες να κάνουν χρήση των δημοσίων εγκαταστάσεων, όπως οι βιβλιοθήκες, για να συνδεθείτε με περιστασιακά. Ακριβώς όπως και με κάθε είδους τεχνολογίας, το Διαδίκτυο αντιμετωπίζει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη σε συνεχή βάση. Μαζί με κάθε αύξηση και την ανάπτυξη, να αναπτύξουν τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ένα από τα κύρια θέματα που μαστίζει το Internet είναι η ασφάλεια. Επειδή υπάρχουν ορισμένα άτομα της κοινωνίας, οι οποίοι έχουν μικρή ή δεν είναι ό, τι αφορά τους άλλους, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να απολαύσετε αυτό το υπέροχο τεχνολογίας. Ωστόσο, αν βάλετε λίγες διασφαλίσεις, τότε η εμπειρία σας στο Internet μπορεί να είναι μια ευχάριστη μία για το μεγαλύτερο μέρος τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίζει δυσκολίες με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσουμε την πόρτα ορθάνοιχτη σε αυτές τις ευπάθειες. Πιθανώς να έχετε ήδη λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας και αν δεν έχετε, τότε θα πρέπει να. Εκτός από το λογισμικό κατά των ιών, μια άλλη προσωπική γραμμή άμυνας για το σύστημά σας είναι ένα τείχος προστασίας. Firewalls είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βοηθήσουν στην προστασία του υπολογιστή σας από επιθέσεις και να μπορείτε να απολαύσετε μια ευχάριστη εμπειρία online. Για να καταλάβω για ποιο λόγο θα πρέπει ένα firewall, θα πρέπει επίσης να καταλάβουμε λίγο για το πώς λειτουργεί το Internet. Όταν σας σερφάρισμα στο Internet, οι πληροφορίες που διαβιβάζονται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Με απλά λόγια, πες του υπολογιστή σας όπου θέλετε να πάτε και να επιστρέφει τις πληροφορίες που θέλετε. Ωστόσο, αδίστακτων ατόμων να χρησιμοποιούν την ίδια πύλη για τη διεξαγωγή τους κακόβουλες δραστηριότητες. Έχοντας ένα firewall που συμβάλλει στην πρόληψη τους από την πρόσβαση στον υπολογιστή σας και τις πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτό. Ο κύριος στόχος του τείχους είναι να αποτρέψει την παράνομη διαβίβαση των πληροφοριών προς τις δύο κατευθύνσεις. Υπάρχουν ορισμένα είδη επιθέσεων τείχη που βοηθούν στην πρόληψη - παρείσφρησης, πληροφορίες κλοπές και παραποιήσεις, υπηρεσιών και επιθέσεις. Η εισβολή είναι βασικά μόνο όταν κάποιος ή κάτι που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημά σας χωρίς να το γνωρίζετε. Και όταν η πρόσβαση που έχει αποκτηθεί, τότε ο εισβολέας μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους καταστροφή, όπως κλοπή ευαίσθητων πληροφοριών, η πρόσβαση σε άλλα συστήματα, και παραποίησης των πληροφοριών που έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Αυτό το είδος της επίθεσης είναι το είδος χρήσης τείχη τα περισσότερα άτομα να προστατευθούν από. Πληροφορίες κλοπή δεν απαιτούν ακόμη ότι το σύστημα πρέπει να παραβιαστεί. Αν FTP servers δεν είναι ασφαλείς και το λογισμικό δεν είναι μέχρι σήμερα, πολλές φορές οι εισβολείς χρησιμοποιούν αυτές τις ευπάθειες για να κατεβάσετε τα ευαίσθητα αρχεία ή τα φυτικά ιούς τύπου Trojan να ολοκληρώσει την εργασία τους για αυτούς. Επιθέσεις άρνησης παροχής υπηρεσίας είναι οι επιθέσεις που εμποδίζουν τους χρήστες από την πρόσβαση στις υπηρεσίες που επιθυμούν. Οι επιχειρήσεις είναι συχνά οι στόχοι αυτού του είδους των επιθέσεων και, δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί. Μερικοί επιτιθέμενοι είναι απλά αναζητούν ενθουσιασμό, ενώ άλλα προτίθενται σας βλάψουν. Μπορείτε να αποτρέψει τις επιθέσεις αυτές με την εγκατάσταση ένα καλό firewall, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε μια σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το τείχος να μπλοκάρουν τα πρωτόκολλα και να καθορίζουν το επίπεδο ασφαλείας που θέλετε. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα τείχος προστασίας που έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει κάθε είδους επεμβάσεις, τα οποία οι αιτήσεις για έλεγχο του υπολογιστή σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet, και να αποτρέψει την εκτέλεση κακόβουλων σενάρια. Firewalls είναι μια προσωπική γραμμή άμυνας για τον υπολογιστή σας και να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το Διαδίκτυο με ασφάλεια. Η εξασφάλιση ότι έχετε ένα μέρος δεν είναι πλέον μια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα. |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm είναι ελεύθερη και κάνει τη δουλειά. Αμειβόμενος για firewalls απλά προσθέστε περισσότερα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι συνήθως αξίζει τον κόπο και αν σας απασχολεί. Δοκιμάστε το με τον έλεγχο σε έναν από τους πολλούς χώρους π.χ. δοκιμές ασφάλειας Symantec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ένα τείχος προστασίας δεν είναι;
Ο κατάσκοπος είδη απομάκρυνση πρόγραμμα. Αν θέλετε κάποιες συμβουλές αξιοπρεπή λαμβάνουν αυτό. Αγοράστε ένα δρομολογητή με ένα τείχος προστασίας υλικού, θα κερδίσει κάθε λογισμικού και είναι μία όμορφη αλεξίσφαιρα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται από το σύστημά σας υποθέτω. Αν έχετε ένα παλιό υπολογιστή, τότε η συμβουλή μου δόθηκε ήταν ότι η χρήση ενός τείχους προστασίας, όπως, για παράδειγμα, με smoothwall οποία βασίζεται το Linux είναι ένα τείχος προστασίας. Έχω ZoneAlarm χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και, όπως και η προηγούμενη πρόταση, είναι καλή αν και δωρεάν υλικό έχει τα όριά της. Ποτέ δε θα χρησιμοποιήσει και πάλι το Norton. Προσθέτει ίδια με πάρα πολλά πράγματα για τον υπολογιστή άσκοπα. McAffee μπορείτε να φτάσετε ως δωρεάν δίσκο του υπολογιστή σε μερικά περιοδικά και είναι λογικό. Έχω μια πλήρη σουίτα από την Kaspersky, καθώς και τα Windows ιδίων έργων και ότι αν και πρόστιμο από $ 70 το χρόνο είναι πολύ ακριβά και υπάρχουν άλλοι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία και την Kas έρθει σε κατά το ήμισυ της τιμής. Είμαι εν αναμονή της παροχής συμβουλών για την κατασκευή smoothwall ως τείχος προστασίας υλικού και θα προσθέσει περισσότερο σε αυτή τη θέση. Αντίο |
|
| |||
| |||
| ZoneAlarm, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν. Φυλάκιο είναι καλή και έργων μεγάλη, αλλά δεν είναι freeware: ( |
|
| |||
| |||
| Αν και ένα τείχος προστασίας υλικού (router) θα STOMP λογισμικού τείχη επίπεδη, Dave Υβριδικοί είπε, το καλύτερο λογισμικό δύο firewalls είναι NOD32 και F-Secure (είναι επίσης ιών της ως μπόνους) |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm είναι καλό. Έχω δεν είχε firewall ή antivirus για περίπου 2 χρόνια και μου υπολογιστές τρέχει όσο πιο γρήγορα όταν θ επανεγκατασταθούν παράθυρα. Μάλλον το κόλπο είναι να μην κάνετε λήψη υπερβολικά πορνό και μόνο για να ελέγχετε τι λήψη. Για παράδειγμα, θέλετε να κατεβάσετε utorrent, οπότε μπορείτε τύπου σε google και στη συνέχεια να το κατεβάσετε από κάπου όπως filehippo. Μπορείτε να το κατεβάσετε από utorrent.com. Αυτό είναι το σωστό τρόπο να το κάνει. Ευχαριστώ Υποσύνολο |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, πώς το ξέρεις το PC σας είναι καθαρό, αν δεν έχετε κατά του ιού; Απάντηση: Δεν είναι. |
|
| |||
| |||
| Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι σκέφτονται μόνο και μόνο επειδή ο υπολογιστής είναι γρήγορο, δεν έχει nasties σε αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο καθένας για το Ελεύθερο Λογισμικό | hopthwoks | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 23:19 |
| Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω Software Firewall; | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Ιουλίου 2009 01:43 |
| Ελεύθερο Λογισμικό Βοήθεια | tublecain | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 19η Σεπ 2008 12:35 |
| Βοήθεια i ανάγκη ελεύθερου λογισμικού για την κάμερα | ken979 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 Αυγ 2008 15:13 |
| Απαραίτητο δωρεάν λογισμικό | SocialWarfare | Γενικά Λογισμικό Chat | 14 | 1 Αυγ 2007 11:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |