![]() |
|
| |||
| |||
| אני מחפש את הטוב ביותר חינם חומת אש עבור המחשב שלי. מה הכי טוב כניסה חינם חומת אש, יש לי הסתכל כל כך הרבה אבל לא יודע מה לבחור. |
|
| |||
| |||
| בכל יום, מיליוני משתמשים ביומן על גבי האינטרנט. ועם מחיר של שירותי steadily יורדים, היא להגדיל את הנגישות, כלומר, יותר ויותר אנשים לגשת World Wide Web על בסיס קבוע. גם אלה אשר לא יהיו מסוגלים לעמוד משלהם שירות לציבור לעשות שימוש במתקנים, כגון ספריות, להיכנס מדי פעם. בדיוק כמו עם כל סוג של הטכנולוגיה, האינטרנט הוא חווה צמיחה ופיתוח על בסיס קבוע. יחד עם כל הצמיחה והפיתוח, לפתח בעיות שיש לטפל. אחד הנושאים המרכזיים אשר plagues האינטרנט אבטחה. כי ישנם אנשים בחברה שיש להם מעט או ללא התחשבות באחרים, זה יכול להיות קשה לפעמים זה נפלא ליהנות הטכנולוגיה. עם זאת, אם תשים כמה safeguards במקום, אז האינטרנט שלך יכול להיות חוויה מהנה עבור אחד לרוב. זה לא אומר שאתה לא חווה קשיים מפעם לפעם, אבל אתה לא צריך להשאיר את הדלת פתוחה לרווחה כדי פגיעויות אלה. סביר להניח שכבר יש לך אנטי וירוס במחשב שלך ואם אין לך, אז אתה צריך. בנוסף את תוכנת האנטי וירוס, אחרת האישי קו ההגנה שלך היא מערכת חומת אש. חומות אש הם דרך מצוינת להגן על המחשב מפני התקפות ולאפשר לכם ליהנות מענג החוויה המקוונת. כדי להבין למה אתה צריך חומת אש, אתה צריך גם להבין קצת על אופן באינטרנט עובד. כשהנך גלישה באינטרנט, המידע transmitted בשני הכיוונים. תנאי במילים פשוטות, אתה אומר את המחשב שבו אתה רוצה ללכת, והיא מחזירה את המידע שאתה רוצה. עם זאת, אדם חסר מצפון להשתמש באותו שער לנהל את הפעילות מרושע. לאחר חומת אש במקום מסייע למנוע מהם גישה המחשב והמידע השמור בו. המטרה העיקרית של חומת האש היא למנוע את transmittal לא מורשית של מידע בשני הכיוונים. ישנם כמה סוגים של התקפות כי חומת אש למנוע - חדירות לפרטיותך, גניבת מידע ו tampering, ושירות פיגועים. של הפרעה היא למעשה רק כאשר מישהו או משהו מנסה לגשת למערכת שלך ללא ידיעתך. לאחר הגישה שנרכשו, אז פולש יכול לגרום לכל סוגי חורבן כגון גניבת מידע רגיש, גישה של מערכות אחרות, וכן עם tampering מידע השמור במחשב. סוג זה של התקפה היא סוג של אנשים להשתמש ביותר חומות אש כדי להגן על עצמם מפני. גניבת מידע, אפילו לא דורשים את מערכת להיות הפר. שרתי ה-FTP אם הם לא בטוחים ואת התוכנה אינה מעודכנת, הרבה פעמים תוקפים להשתמש לפגיעויות אלה כדי להוריד קבצים או הצמח רגיש Trojans כדי להשלים את העבודה בשבילם. התקפות מניעת שירות הם פיגועים למנוע ממשתמשים את הגישה לשירותים שהם רוצים. עסקים לעיתים את מטרות אלו סוגים של התקפות וכן, למרבה הצער הם מאוד קשה למנוע. כמה פשוט תוקפים המבקשים א רעד בעוד אחרים מתכוונים להזיק לך. אתה יכול למנוע תקיפות אלה על ידי התקנת חומת אש טובה, במיוחד אם אתה משתמש בחיבור אינטרנט במהירות גבוהה. אתה יכול להגדיר את חומת האש לחסום פרוטוקולי ולהגדיר את רמת האבטחה שאתה רוצים. אתה צריך לבחור חומת אש, שיש לו את היכולת לחסום את כל סוגי חדירות לפרטיותך, אילו יישומים במחשב יכול לגשת לאינטרנט, ולמנוע את ביצוע סקריפטים זדוניים. חומת אש אישית הם קו ההגנה של המחשב, ולסייע לך ליהנות בבטחה באינטרנט. וודא שיש לך מקום אחד כבר לא אופציה, אלא הכרח. |
|
| |||
| |||
| Zone Alarm היא בחינם, עושה את העבודה. תשלום עבור חומות אש רק להוסיף תכונות נוספות, שהן בדרך כלל שווה את זה אם אתה מודאג. נסה את זה על ידי בדיקת אותה באחד רבות בדיקות אבטחת אתרים לדוגמה Symantec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא חומת אש זה?
| |||
| |||
| תלוי במערכת שלך, אני מניח. אם יש לך מחשב ישן אז העצה שאני נתון זה היה להשתמש בחומת אש עם כמו, למשל, smoothwall שהוא מבוסס לינוקס Firewall. יש לי ZoneAlarm השתמשו בעבר ו, כמו ההצעה הקודמת, זה טוב גם אם יש דברים בחינם הגבלה. אני לעולם לא שוב להשתמש Norton. מוסיף עצמה יותר מדי דברים על המחשב ללא צורך. McAffee אתה יכול לקבל ללא תשלום, כמו דיסק על המחשב כמה מגזינים ו סביר. יש לי מלא של Kaspersky Suite, כמו גם הבעלים של Windows וזה עובד בסדר גמור אם כי ב 70 $ בשנה הוא די יקר ויש אחרים שמשתמשים Kas טכנולוגיה להיכנס במחצית המחיר. אני ממתינה ייעוץ על הבניין smoothwall כמו חומרת חומת אש ואני אוסיף יותר כדי לכתוב את זה. Adieu |
|
| |||
| |||
| ZoneAlarm, אתה יכול לקבל אותה בחינם. מוצב חוץ הוא טוב ועובד נהדר, אבל זה לא freeware: ( |
|
| |||
| |||
| למרות חומרת חומת אש (נתב) יהיה לדרוך תוכנת חומת אש שטוח, אמר דייב Hybrid, הטוב ביותר הן שתי תוכנות חומת אש ו F-NOD32 מאובטח (הם גם AntiVirus של כ בונוס) |
|
| |||
| |||
| אזור האזעקה טוב. יש לי שום חומת אש או אנטי כ 2 שנים, את המחשבים פועל מהר ככל כשאני מחדש את Windows. אני מניח את העבודה היא לא להוריד יותר מדי פורנו רק כדי לבדוק מה אתה מוריד. לקבלת לדוגמה, אתה רוצה להוריד utorrent, אז אתה מקליד את זה ל-Google, ולאחר מכן להוריד אותו ללכת לאנשהו כמו filehippo. אתה צריך להוריד אותו מ utorrent.com. זוהי הדרך הנכונה לעשות את זה. תודה תת |
|
| |||
| |||
| אז איך אתה יודע את המחשב נקי, אם אין לך אנטי וירוס? תשובה: אין. |
|
| |||
| |||
| אני אוהבת את זה כאשר אנשים חושבים רק כי המחשב הוא מהיר אין לה nasties על זה. |