![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι στην ανάγκη της ελεύθερης αποτελεσματική προστασία για τον υπολογιστή μου, σκεφτόμουν κατά το πρότυπο της : Avg 7,5 Spybot S & D Comodo firewall Έχει κανείς καμία γνώμη για το τι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast για ιούς.
| |||
| |||
| Thanks, κάθε ασφαλείς συνδέσεις; ή θα πρέπει i google απλά. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| xD Thanks, ήμουν απλά κατεβάζοντας ψεύτικο Avast ... Είμαι λήψη από το σύνδεσμο σας τώρα ^ _ ^ Cheers. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήστε να "κατεβάσετε" ξανά!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα 6 φορές, αλλά εγώ απλά έψαξε google λίγο περισσότερο, μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και η έναρξη σάρωση τώρα |
|
| |||
| |||
| Spywareblaster WinPatrol Comodo BOClean Σύνδεσμος Scanner Lite |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Anti Virus + Pc Προστασίας! | mrberty | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 23 Ιουν 2009 15:26 |
| Πες μου για την προστασία του υπολογιστή σας | deathdude4044 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 15 Απρ 2009 22:04 |
| Κατεβάστε Προστασίας | mxmatt15 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 26 Δεκ. 2008 05:22 |
| Τον υπολογιστή μου προστασία | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 10 Νοε 2008 10:07 |
| Σχετικά με τον υπολογιστή μου προστασία | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 1η Μαρ 2008 11:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |