![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Ja sam u potreba od slobodnog učinkovitu zaštitu za svoje računalo, ja mislio duž linije : Avg 7.5 Spybot S & D COMODO firewall Se bilo tko imati bilo koji mišljenja o tome što ja bi trebao koristiti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast za anti-virus.
| |||
| |||
| Hvala, bilo sigurne veze? ili bi ja samo ga google. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| xD Hvala pravedan, ja je preuzimanje lažni Avast ... Im 'preuzimajući datoteku from tvoj povezati sada ^ _ ^ Cheers. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušaj preuzimanja opet!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| pokušao 6 puta ali sam samo Tražili google malo više, pravedan završiti preuzimajući datoteku i počevši skandirati što sada |
|
| |||
| |||
| Spywareblaster WinPatrol COMODO BOClean Link skener Lite |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Anti Virus Pc + zaštitu! | mrberty | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 23. lipnja 2009 15:26 |
| Reci mi o vašem računalu zaštitu | deathdude4044 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 15. travanj 2009 22:04 |
| Download Protection | mxmatt15 | Općenito Software Chat | 1 | 26. prosinac 2008 05:22 |
| Moj pc zaštita | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 10. studeni 2008 10:07 |
| O moj pc zaštita | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 1. ožujak 2008 11:28 |
| Thread Tools | |
| |