![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, som v núdzi voľného účinnú ochranu pre svoj počítač, já myslel v duchu : AVG 7.5 Spybot S & D Comodo Firewall Má niekto nejaké názory na to, čo by som mal použiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast na anti-virus.
| |||
| |||
| Vďaka, zabezpečené spojenie? alebo hoci aj len to google. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| xD Díky, já bol len falošný sťahovanie Avast ... Som sťahovanie z Vášho odkazu sa ^ _ ^ Cheers. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste ho stiahnuť znova!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Snažil 6 krát, ale já prostě google hľadal niečo viac, práve dokončil sťahovanie a teraz začína skenovanie |
|
| |||
| |||
| Spywareblaster WinPatrol Comodo BOClean Link Scanner Lite |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Anti Virus + PC Protection! | mrberty | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 23. júna 2009 15:26 |
| Povedzte mi o ochrane počítača | deathdude4044 | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 15. apríla 2009 22:04 |
| Stiahnuť ochrany | mxmatt15 | Všeobecné Software Chat | 1 | 26. december 2008 05:22 |
| My PC Protection | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 10. novembra 2008 10:07 |
| O mojom PC Protection | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 1. marca 2008 11:28 |
| Thread Tools | |
| |