menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

BitDefender Rescue USB

Reply

Thread Nástroje
Old 1. června 2009, 13:21
Moderátor skupiny

Default BitDefender Rescue USB

Tady je něco pro vaši USB Toolkit. Velmi užitečný, snadné nastavení a používání. A Zavádení USB Rescue Dive.

BitDefender Rescue USB

I've zkouší to a je to bezpečné. Jen nezapomeňte si přečíst návod a nebudou dělat chyby.

Old 1. června 2009, 13:29
Malware Skupina

Nice najít evilfantasy

Můj systém: Steves Rig

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Základní deska:
ASUS M3N78 Pro
Paměť RAM:
Corsair 4GB Dual Channel
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
640gb Western Digital HD
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Chlazení:
Sklad HSF
Síť / Internet:
20MB Panny Media Broadband
Monitor (s):
Hanns-G 19 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Premium 64x
Old 1. června 2009, 13:35
Moderátor skupiny

Díky!

Měl jsem surové průvodce pro avira a app zvané Gentoo, ale nebyl s ní velmi šťastný. aarkind našli a zjistili, že UNetbootin BitDefender pracovala lépe. Trvalo několik dní, aby spolu s průvodcem, ale jsem velice ráda s ním.

Poskytuje také trochu chuť Linux. Při zkoušení to jsem skenování s BitDefender Rescue Disk, nastartoval z flash disku a surfování po webu s Linux Firefox prohlížeče (iceweasel).

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Poškozené vnější Drive, Syrové? Nutnost záchranného soubory .. Pomoc! Dezintegrátor Drives & Removable Media 3 18. srpna 2009 18:34
Vypuštěnými kávě a (zdánlivě?) Selhal Rescue Pokus fearsnake Notebooky, Mobily a PDA 0 15. červen 2009 10:02
BitDefender zahrnuje Gaming Společenství s RiskTrainer GameSafe evilfantasy PC a herní konzole 1 25. května 2008 17:55
Problému pomocí záchranné diskety. SgtBillcoJD Operační systémy Windows 1 31. leden 2008 05:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.