![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tady je něco pro vaši USB Toolkit. Velmi užitečný, snadné nastavení a používání. A Zavádení USB Rescue Dive. BitDefender Rescue USB I've zkouší to a je to bezpečné. Jen nezapomeňte si přečíst návod a nebudou dělat chyby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice najít evilfantasy
|
| |||
| |||
| Díky! Měl jsem surové průvodce pro avira a app zvané Gentoo, ale nebyl s ní velmi šťastný. aarkind našli a zjistili, že UNetbootin BitDefender pracovala lépe. Trvalo několik dní, aby spolu s průvodcem, ale jsem velice ráda s ním. Poskytuje také trochu chuť Linux. Při zkoušení to jsem skenování s BitDefender Rescue Disk, nastartoval z flash disku a surfování po webu s Linux Firefox prohlížeče (iceweasel). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Poškozené vnější Drive, Syrové? Nutnost záchranného soubory .. Pomoc! | Dezintegrátor | Drives & Removable Media | 3 | 18. srpna 2009 18:34 |
| Vypuštěnými kávě a (zdánlivě?) Selhal Rescue Pokus | fearsnake | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 15. červen 2009 10:02 |
| BitDefender zahrnuje Gaming Společenství s RiskTrainer GameSafe | evilfantasy | PC a herní konzole | 1 | 25. května 2008 17:55 |
| Problému pomocí záchranné diskety. | SgtBillcoJD | Operační systémy Windows | 1 | 31. leden 2008 05:36 |
| Thread Nástroje | |
| |