![]() |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι κάτι για το USB Toolkit. Πολύ χρήσιμο, εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Μια Εκκινήσιμο USB Διάσωσης Dive. BitDefender Rescue USB Έχω δοκιμαστεί και αυτό είναι ασφαλές. Απλά να είστε σίγουροι για να διαβάσετε τις οδηγίες και δεν κάνουν λάθη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια βρείτε evilfantasy
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! Είχα μια αργού οδηγός για Avira και ένα app ονομάζεται Gentoo, αλλά δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος με αυτό. aarkind βρέθηκε το UNetbootin και ανακάλυψαν ότι Bitdefender λειτούργησε καλύτερα. Πήρα μερικές μέρες για να τεθεί ο οδηγός μαζί, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Επίσης, σας δίνει μια μικρή γεύση από το Linux. Κατά τον έλεγχο που ήμουν σάρωσης με το Bitdefender Διάσωσης δίσκο, εκκινήσει από ένα flash drive και το web surfing με το Linux Firefox browser (Iceweasel). |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κατεστραμμένο Εξωτερικές Drive, Ανεπεξέργαστα; Ανάγκη για τη διάσωση των αρχείων .. Βοήθεια! | Τεμαχιστής | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 18 Αυγ 2009 18:34 |
| Απόβλητα υγρών και Καφές (φαινομενικά?) Αποτυχημένη Προσπάθεια διάσωσης | fearsnake | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 15 Ιουν 2009 10:02 |
| BitDefender αγκαλιάζει Gaming Έναρξη της Κοινότητας με GameSafe | evilfantasy | PC & Console Gaming | 1 | 25η Μαΐου 2008 17:55 |
| Πρόβλημα με τη χρήση Διάσωσης δίσκο. | SgtBillcoJD | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 31 Ιαν 2008 05:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |