μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

BitDefender Rescue USB

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Ιουνίου 2009, 13:21
Συντονιστής Ομάδας

Default BitDefender Rescue USB

Εδώ είναι κάτι για το USB Toolkit. Πολύ χρήσιμο, εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Μια Εκκινήσιμο USB Διάσωσης Dive.

BitDefender Rescue USB

Έχω δοκιμαστεί και αυτό είναι ασφαλές. Απλά να είστε σίγουροι για να διαβάσετε τις οδηγίες και δεν κάνουν λάθη.

Old 1 Ιουνίου 2009, 13:29
Malware Group

Νίκαια βρείτε evilfantasy

Το σύστημά μου: Steves εξέδρας

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Motherboard:
ASUS M3N78 Pro
Μνήμες:
Corsair 4GB Dual Channel
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
640GB HD Western Digital
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Stock HSF
Network / Internet:
20Mb Virgin Media Broadband
Monitor (ες):
Hanns-G 19 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Premium 64x
Old 1 Ιουνίου 2009, 13:35
Συντονιστής Ομάδας

Ευχαριστώ!

Είχα μια αργού οδηγός για Avira και ένα app ονομάζεται Gentoo, αλλά δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος με αυτό. aarkind βρέθηκε το UNetbootin και ανακάλυψαν ότι Bitdefender λειτούργησε καλύτερα. Πήρα μερικές μέρες για να τεθεί ο οδηγός μαζί, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό.

Επίσης, σας δίνει μια μικρή γεύση από το Linux. Κατά τον έλεγχο που ήμουν σάρωσης με το Bitdefender Διάσωσης δίσκο, εκκινήσει από ένα flash drive και το web surfing με το Linux Firefox browser (Iceweasel).

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κατεστραμμένο Εξωτερικές Drive, Ανεπεξέργαστα; Ανάγκη για τη διάσωση των αρχείων .. Βοήθεια! Τεμαχιστής Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 18 Αυγ 2009 18:34
Απόβλητα υγρών και Καφές (φαινομενικά?) Αποτυχημένη Προσπάθεια διάσωσης fearsnake Laptops, Κινητά & PDA 0 15 Ιουν 2009 10:02
BitDefender αγκαλιάζει Gaming Έναρξη της Κοινότητας με GameSafe evilfantasy PC & Console Gaming 1 25η Μαΐου 2008 17:55
Πρόβλημα με τη χρήση Διάσωσης δίσκο. SgtBillcoJD Λειτουργικά συστήματα Windows 1 31 Ιαν 2008 05:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.