![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Itt valami USB Toolkit. Nagyon hasznos, egyszerű beállítás és használat. A Bootable USB Mentőernyők Dive. BitDefender Megment USB Én már tesztelték, és nem biztonságos. Csak légy biztos, hogy olvassa el az utasításokat, és nem követ el hibát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép talál evilfantasy
|
| |||
| |||
| Köszönöm! Volt egy nyers útmutató Avira és Alk. Gentoo nevezett, de nem volt nagyon boldog vele. aarkind találta a UNetbootin, és rájött, hogy Bitdefender működött jobban. Került néhány nap alatt, hogy az útmutató együtt, de nagyon boldog vagyok vele. Azt is ad egy kis ízelítőt a Linux. Ha a tesztelés volt a szkennelés a Bitdefender Rescue Disk, indítottunk egy flash drive és a szörfözés az interneten a Linux Firefox böngésző (Iceweasel). |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sérült External Drive, nyersen? Need to Rescue Files .. Segítség! | Shredder | Drives & Removable Media | 3 | 18. augusztus 2009 18:34 |
| Kiömlött Kávé és (Látszólag?) Rescue Sikertelen kísérlet | fearsnake | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 15. június 2009 10:02 |
| BitDefender öleli Gaming Közösség elindítása GameSafe | evilfantasy | PC és konzol játékok | 1 | 25. május 2008 17:55 |
| Probléma segítségével Mentőernyők lemezen. | SgtBillcoJD | A Windows operációs rendszerek | 1 | 31. január 2008 05:36 |
| Téma eszközök | |
| |