![]() |
|
| |||
| |||
| הנה משהו עבור USB הכלים. שימושי מאוד, קל Setup ולשימוש. אתחול USB החילוץ לצלול. BitDefender החילוץ USB ביצעתי בדיקות זה וזה בטוח. הקפד לקרוא את ההוראות ולא לבצע טעויות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד למצוא evilfantasy
|
| |||
| |||
| תודה! היה לי גס מדריך Avira ו App קרא Gentoo אבל היה מאוד לא שמח עם זה. aarkind מצא את UNetbootin ו גילו כי Bitdefender עובד טוב יותר. לקח כמה ימים כדי להעביר את המדריך ביחד אבל אני מאוד שמח עם זה. זה גם נותן לך קצת טעם של לינוקס. כאשר בודקים את זה הייתי עם סריקת דיסק Bitdefender החילוץ, booted מתוך כונן הבזק או גלישה באינטרנט באמצעות דפדפן האינטרנט Firefox לינוקס (Iceweasel). |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כוננים חיצוניים פגומים, גולמי? צריך חילוץ קבצים .. עזרה? | Shredder | כוננים & נשלפת | 3 | 18 אוגוסט 2009 18:34 |
| לנתוך קפה (לכאורה?) נכשל ניסיון החילוץ | fearsnake | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 10:02 |
| BitDefender Embraces משחקים קהילה עם השקת GameSafe | evilfantasy | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -25 במאי 2008 17:55 |
| הבעיה באמצעות חילוץ הדיסק. | SgtBillcoJD | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 31 ינואר 2008 05:36 |
| שרשרת כלים | |
| |