mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

BitDefender gelbėjimo USB

Reply

Temos įrankiai
Old 1 birželis 2009, 13:21
Moderatorius Grupė

Default BitDefender gelbėjimo USB

Čia yra kažkas USB Toolkit. Labai naudinga, paprasta įdiegti ir naudoti. Bootable USB gelbėjimo Dive.

BitDefender gelbėjimo USB

Aš išbandyti tai ir yra saugus. Tiesiog būtinai perskaitykite nurodymus, o ne padaryti klaidų.

Old 1 birželis 2009, 13:29
Kenkėjiškų programų grupės

Nice rasti evilfantasy

Mano sistema: Steves Rig

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M3N78 PRO
RAM atmintis:
Corsair 4GB Dual Channel
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 640GB HD
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Aušinimas:
Ištekliai HSF
Tinklas / Internetas:
20MB Virgin Media Plačiajuostis
Monitorius (-ai):
Hanns-G 19 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista Premium 64X
Old 1 birželis 2009, 13:35
Moderatorius Grupė

Ačiū!

Turėjau žalią vadovas Avira ir APP vadinamas "Gentoo", bet nebuvo labai malonu su juo. aarkind rasti UNetbootin ir atrado, kad Bitdefender dirbtų geriau. Užtruko kelias dienas įdėti vadovas kartu, tačiau aš esu labai laimingas su ja.

Ji taip pat suteikia jums šiek tiek skonio Linux. Kai bandymai ji buvau skenavimo su Bitdefender gelbėjimo diską iš atsisiunčia flash drive ir naršymas su Linux Firefox (Iceweasel) interneto.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sugadinti External Drive, Raw? Reikia gelbėti Failai .. Pagalba?! Smulkintuvas Drives & Removable Media 3 Rugpjūtis 18, 2009 18:34
Išsipylė kava ir (Matyt?) Nepavyko gelbėjimo Bandymas fearsnake Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Birželis 15, 2009 10:02
BitDefender apima Žaidimų bendrijos paleidimas GameSafe evilfantasy PC & konsolės Žaidimai 1 Gegužė 25, 2008 17:55
Problemų naudojant gelbėjimo diską. SgtBillcoJD Windows "operacinės sistemos 1 31 sausis 2008 05:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.