![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Čia yra kažkas USB Toolkit. Labai naudinga, paprasta įdiegti ir naudoti. Bootable USB gelbėjimo Dive. BitDefender gelbėjimo USB Aš išbandyti tai ir yra saugus. Tiesiog būtinai perskaitykite nurodymus, o ne padaryti klaidų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice rasti evilfantasy
|
| |||
| |||
| Ačiū! Turėjau žalią vadovas Avira ir APP vadinamas "Gentoo", bet nebuvo labai malonu su juo. aarkind rasti UNetbootin ir atrado, kad Bitdefender dirbtų geriau. Užtruko kelias dienas įdėti vadovas kartu, tačiau aš esu labai laimingas su ja. Ji taip pat suteikia jums šiek tiek skonio Linux. Kai bandymai ji buvau skenavimo su Bitdefender gelbėjimo diską iš atsisiunčia flash drive ir naršymas su Linux Firefox (Iceweasel) interneto. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sugadinti External Drive, Raw? Reikia gelbėti Failai .. Pagalba?! | Smulkintuvas | Drives & Removable Media | 3 | Rugpjūtis 18, 2009 18:34 |
| Išsipylė kava ir (Matyt?) Nepavyko gelbėjimo Bandymas | fearsnake | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 15, 2009 10:02 |
| BitDefender apima Žaidimų bendrijos paleidimas GameSafe | evilfantasy | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Gegužė 25, 2008 17:55 |
| Problemų naudojant gelbėjimo diską. | SgtBillcoJD | Windows "operacinės sistemos | 1 | 31 sausis 2008 05:36 |
| Temos įrankiai | |
| |