мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

БитДефендер Ресцуе УСБ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2009, 13:21
Модератор / ица групе

Default БитДефендер Ресцуе УСБ

Ево нешто за ваш УСБ Тоолкит. Врло користан, једноставан за постављање и употребу. А Боотабле УСБ Ресцуе Диве.

БитДефендер Ресцуе УСБ

Тестиран сам и ово је сигурно. Само будите сигурни да прочитате упутства и не чине грешке.

Old 1. јуни 2009, 13:29
Штетни садржај групе

Леп налаз евилфантасы

Мы Сыстем: Стевес катарка

Процесор (и):
АМД Атхлон 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М3Н78 Про
РАМ меморија:
Гусар 4ГБ Дуал Цханнел
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400 ГС
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 640ГБ ХД
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Хлађење:
Стоцк ХСФ
Нетуорк / Интернет:
20Мб Виргин Медиа Броадбанд
Монитор (е):
Ханнс-Г 19 "Широки екран
Оперативни систем (е):
Виста Премиум 64кс
Old 1. јуни 2009, 13:35
Модератор / ица групе

Хвала!

Имала сам сирове водич за Авира и апп зове Гентоо, али није био врло срећан с то. ааркинд нашао УНетбоотин и Битдефендер откривено да је радио боље. Узме неколико дана да се стави заједно водич али сам врло срећан с то.

Такође вам даје мало укус Линукс. Кад сам био то тестирање скенирања са Битдефендер Ресцуе Диск, боотед из бљесак возити и сурфовање веб са Линукс Фирефокс прегледач (Ицеуеасел).

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оштети Екстернал Дриве, Рау? Потребу за спашавање податке .. Хелп! Схреддер Дривес & Измјењиви медији 3 18 аугуст 2009 18:34
Проливена Кафа и (наизглед) неуспјеле спашавање Експеримент феарснаке Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 15. јуна 2009 10:02
БитДефендер обухвата са Гаминг Цоммуниты лаунцх оф ГамеСафе евилфантасы ПЦ & конзоле Игре 1 25 мај 2008 17:55
Проблем користећи Ресцуе дискете. СгтБиллцоЈД Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 31 јануар 2008 05:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц