![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ево нешто за ваш УСБ Тоолкит. Врло користан, једноставан за постављање и употребу. А Боотабле УСБ Ресцуе Диве. БитДефендер Ресцуе УСБ Тестиран сам и ово је сигурно. Само будите сигурни да прочитате упутства и не чине грешке. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леп налаз евилфантасы
|
| |||
| |||
| Хвала! Имала сам сирове водич за Авира и апп зове Гентоо, али није био врло срећан с то. ааркинд нашао УНетбоотин и Битдефендер откривено да је радио боље. Узме неколико дана да се стави заједно водич али сам врло срећан с то. Такође вам даје мало укус Линукс. Кад сам био то тестирање скенирања са Битдефендер Ресцуе Диск, боотед из бљесак возити и сурфовање веб са Линукс Фирефокс прегледач (Ицеуеасел). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оштети Екстернал Дриве, Рау? Потребу за спашавање податке .. Хелп! | Схреддер | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 18 аугуст 2009 18:34 |
| Проливена Кафа и (наизглед) неуспјеле спашавање Експеримент | феарснаке | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 15. јуна 2009 10:02 |
| БитДефендер обухвата са Гаминг Цоммуниты лаунцх оф ГамеСафе | евилфантасы | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 25 мај 2008 17:55 |
| Проблем користећи Ресцуе дискете. | СгтБиллцоЈД | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 31 јануар 2008 05:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |