менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

BitDefender Rescue USB

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 червня 2009, 13:21
Модератор групи

Default BitDefender Rescue USB

Ось щось для USB Toolkit. Дуже корисно, прості в налаштуванні і використанні. Завантажувальний USB рятувальної Dive.

BitDefender Rescue USB

Я перевірив це і що це безпечно. Просто не забудьте ознайомитися з напрямками і не робити помилок.

Old 1 червня 2009, 13:29
Група шкідливих програм

Nice знайти evilfantasy

Моя система: Steves Ріг

Процесор (и):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Материнська плата:
ASUS M3N78 PRO
ОЗУ:
Corsair 4GB Двоканальна
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 640GB HD
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Охолодження:
Фондовий HSF
Мережі / Інтернет:
20Mb Virgin Media Broadband
Монітор (и):
Hanns-G 19 "широкоекранний
Операційна система (и):
Vista Premium 64x
Old 1 червня 2009, 13:35
Модератор групи

Спасибо!

У мене була сирої керівництво для Avira і App називають Gentoo, але була не дуже щаслива з ним. aarkind знайшли UNetbootin і виявив, що Bitdefender працювали краще. Прийняв кілька днів, щоб поставити керівництво разом, але я дуже щаслива з ним.

Воно також дає вам трохи смаку Linux. При перевірці цього я була сканування за допомогою Disk Rescue BitDefender, завантажуватися з флеш-накопичувача і веб-серфінгу з браузером Firefox Linux (Iceweasel).

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Пошкодження зовнішнього диска, RAW? Необхідність врятувати файли .. ДОПОМОГА?! Шредер Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 18 серпня 2009 18:34
Spilled кави і (на перший погляд?) Невдалі спроби звільнення fearsnake Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 15 червня 2009 10:02
BitDefender Обіймає Gaming Community із запуском GameSafe evilfantasy PC & консоль Gaming 1 25 травня 2008 17:55
Завдання за допомогою аварійного диска. SgtBillcoJD Операційні системи Windows 1 31 січня 2008 05:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.