![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ось щось для USB Toolkit. Дуже корисно, прості в налаштуванні і використанні. Завантажувальний USB рятувальної Dive. BitDefender Rescue USB Я перевірив це і що це безпечно. Просто не забудьте ознайомитися з напрямками і не робити помилок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice знайти evilfantasy
|
| |||
| |||
| Спасибо! У мене була сирої керівництво для Avira і App називають Gentoo, але була не дуже щаслива з ним. aarkind знайшли UNetbootin і виявив, що Bitdefender працювали краще. Прийняв кілька днів, щоб поставити керівництво разом, але я дуже щаслива з ним. Воно також дає вам трохи смаку Linux. При перевірці цього я була сканування за допомогою Disk Rescue BitDefender, завантажуватися з флеш-накопичувача і веб-серфінгу з браузером Firefox Linux (Iceweasel). |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пошкодження зовнішнього диска, RAW? Необхідність врятувати файли .. ДОПОМОГА?! | Шредер | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 18 серпня 2009 18:34 |
| Spilled кави і (на перший погляд?) Невдалі спроби звільнення | fearsnake | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 15 червня 2009 10:02 |
| BitDefender Обіймає Gaming Community із запуском GameSafe | evilfantasy | PC & консоль Gaming | 1 | 25 травня 2008 17:55 |
| Завдання за допомогою аварійного диска. | SgtBillcoJD | Операційні системи Windows | 1 | 31 січня 2008 05:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |