μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Μαύρος βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Οκτωβρίου 2008, 13:49
Μέλος Ομάδα

Default Μαύρος βοήθεια

Ψάχνω για μια μαύρη λίστα των undisirable web sites που έχουν περιεχόμενο για ενήλικες, είδη mal επιρρεπείς, ileagle περιεχόμενο και οποιοδήποτε άλλο ιστοσελίδες δεν θέλω να έχει κανείς εξετάσει με τη μορφή των διευθύνσεων IP έτσι μπορώ να τους φέρει σε router μου για να μπλοκάρει. Υπάρχει κάποια εταιρεία ή κάτι που μπορεί να το κάνει αυτό;
Old 27 Οκτωβρίου 2008, 13:55
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μαύρος βοήθεια

Δεν ξέρω από κάθε κατάλογο, μόνο ρολόι σας κορμοί και απαγόρευση sites που εμφανίζονται εκεί.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Οκτωβρίου 2008, 14:39
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρος βοήθεια

Απλά εγκαταστήστε ένα από αυτά τα αρχεία Hosts έθιμο.

μαύρη λίστα hpHosts βάση δεδομένων http://www.hosts-file.net/?s=Browse

hpHosts αρχείο. Θα ενημερώνει τακτικά, όταν νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται και πρόσθεσε.
  • Τελευταία Ενημέρωση: 24/10/2008 11:30
  • Τελευταία Επαληθευμένες: 24/10/2008 12:00
Κατεβάστε hpHosts τώρα!
http://www.hosts-file.net/?s=Download

hpHOSTS είναι μια κοινότητα που διαχειρίζεται το αρχείο hosts. Τι σημαίνει αυτό για σας είναι ότι έχετε ένα βασικό ρόλο στη βελτίωση hpHOSTS από την υποβολή ανεπιθύμητες τοποθεσίες νομίζετε ότι θα πρέπει να αναφέρονται ή να ζητούν από την αφαίρεση των τόπων νομίζετε ότι μπορεί να έχουν προστεθεί κατά λάθος. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται σε δημόσια φόρουμ μας και όλες οι αποφάσεις για την προσθήκη ή αφαίρεση τοποθεσίες υπόκεινται σε δημόσια κριτική και συνεχιζόμενη επαναξιολόγηση. Αν θα θέλατε να συμμετέχουν, παρακαλώ εγγραφείτε στο hpHOSTS * Hosts File Support Forum.

* Η εγγραφή είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το αρχείο hosts hpHOSTS.

----------

Η προσθήκη τους ανεπιθύμητους δικτυακούς τόπους στο Internet Explorer απαγορευμένη ζώνη

Κάντε δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας και να δημιουργήσει ένα νέο φάκελο.

Λήψη DelDomains.zip
  • IE χρήστες Κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε Αποθήκευση ως.
  • Firefox χρήστες Κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε Αποθήκευση δεσμού ως ...
  • Αποθήκευση στο νέο φάκελο μόλις δημιουργήσατε.
  • Ανοίξτε το νέο φάκελο και αποσυμπιέστε το περιεχόμενο της DelDomains.zip
  • διασφαλίζοντας τον Internet Explorer είναι κλειστά κάντε δεξί κλικ πάνω mvps.bat και επιλέξτε ¶ νοιγμα
  • Ακολουθήστε τυχόν προτροπές. Κατά την εγκατάσταση δεν θα δείτε τίποτα μέχρι να συμβεί αυτό σε μερικά δευτερόλεπτα.
  • Διαγραφή του νέου φακέλου και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
Σημείωση: αν χρησιμοποιήσετε SpywareBlaster, Spybot και / ή IE-SPYAD, Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά την προστασία που παρέχουν. Για SpywareBlaster, τρέχει το πρόγραμμα και επιλέξτε Ενεργοποίηση όλων προστασίας. Για Spybot τρέχει το πρόγραμμα και επιλέξτε ανοσοποιώ. Για IE-SPYAD, εκτελέστε το αρχείο δέσμης και να επανεγκαταστήσετε την προστασία του.

Old 28 του Οκτωβρίου 2008, 14:06
Malware Group

Default Μαύρος βοήθεια

Απλά να προσθέσω στην εξαιρετική προτάσεις, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε SiteAdvisor - δεν είναι πάντα 100%, αλλά αρκετά κοντά.

http://www.siteadvisor.com/

Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
Μνήμες:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Ψύξη:
Διάφορα Antec + Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ες):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 18:37
Μέλος Ομάδα

Default Μαύρος βοήθεια

Um πώς αυτή η διαφήμιση για το δρομολογητή του reacords απλά παρακολουθούν μου κορμοί συνηθίζει βοηθήσει. έχουμε περίπου πέντε άτομα που συνδέει.
Old 30 του Οκτωβρίου 2008, 15:31
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρος βοήθεια

Ένα καλό DNS blackhole κατάλογο της ιστοσελίδας είναι:
http://malwaredomains.com/

Φιλτράρισμα σε επίπεδο DNS στο router είναι ένα καλό σύστημα, θα φίλτρα ένα εκπληκτικό ποσό των χάλια από ποτέ για να φτάσουν στο δίκτυό σας.

Αν θα θέλατε σημερινή μου DNS blackhole λίστα μπορώ να το στείλετε σε σας αν μου αρέσει.

Όμως, μια πολύ καλύτερη λύση θα ήταν να εγγραφείτε για OpenDNS.

Είναι εντελώς δωρεάν, και κατά βάση σας επιτρέπει να φιλτράρετε τίποτα δεν θέλετε για το δίκτυο ότι, κατά το δρομολογητή επίπεδο (πορνογραφία, τυχερά παιχνίδια, adware, όλα τα άλλα χάλια κτλ)

Θα πρέπει επίσης να επιταχύνει την περιήγηση σας εμπειρία, επειδή cache πολλά ερωτήματα DNS ώστε να μπορούν διαδικασία ερωτημάτων DNS γρηγορότερα.

I άκρως δείχνουν αν το κοιτάξετε.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 30 του Οκτωβρίου 2008, 19:52
Μέλος Ομάδα

Default Μαύρος βοήθεια

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Ένα καλό DNS blackhole κατάλογο της ιστοσελίδας είναι:
http://malwaredomains.com/

Φιλτράρισμα σε επίπεδο DNS στο router είναι ένα καλό σύστημα, θα φίλτρα ένα εκπληκτικό ποσό των χάλια από ποτέ για να φτάσουν στο δίκτυό σας.

Αν θα θέλατε σημερινή μου DNS blackhole λίστα μπορώ να το στείλετε σε σας αν μου αρέσει.

Όμως, μια πολύ καλύτερη λύση θα ήταν να εγγραφείτε για OpenDNS.

Είναι εντελώς δωρεάν, και κατά βάση σας επιτρέπει να φιλτράρετε τίποτα δεν θέλετε για το δίκτυο ότι, κατά το δρομολογητή επίπεδο (πορνογραφία, τυχερά παιχνίδια, adware, όλα τα άλλα χάλια κτλ)

Θα πρέπει επίσης να επιταχύνει την περιήγηση σας εμπειρία, επειδή cache πολλά ερωτήματα DNS ώστε να μπορούν διαδικασία ερωτημάτων DNS γρηγορότερα.

I άκρως δείχνουν αν το κοιτάξετε.
Ακούγεται δροσερό, έχω δύο DNS από isp μου αλλά Theres κάτι που ονομάζεται Dynamic DNS κάνει ότι έχει να κάνει με αυτό; Διάβασα γι 'αυτό που μου λέει τι είναι, αλλά δεν Buch από ό, τι κάνει για μένα να καταλάβω.
Old 31 Οκτωβρίου 2008, 03:06
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρος βοήθεια

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pest79456 View Post
Ακούγεται δροσερό, έχω δύο DNS από isp μου αλλά Theres κάτι που ονομάζεται Dynamic DNS κάνει ότι έχει να κάνει με αυτό; Διάβασα γι 'αυτό που μου λέει τι είναι, αλλά δεν Buch από ό, τι κάνει για μένα να καταλάβω.
Με OpenDNS, χρησιμοποιείτε το OpenDNS διακομιστές αντί του DNS servers του ISP σας παρέχει.

Dynamic DNS .. Δεν είναι σίγουρος τι εννοείτε με αυτό. Εάν δεν έχετε μια στατική διεύθυνση IP τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον OpenDNS ενημέρωση πελατών για να τους αφήσουμε να γνωρίζουμε όταν η διεύθυνση IP αλλαγές.

Old 1 Νοεμβρίου, 2008, 00:56
Μέλος Ομάδα

Default Μαύρος βοήθεια

Δεν ξέρω ποια είναι η thats ο λόγος για τον οποίο ζητώ router μου έχει μια επιλογή και για αυτό δείχνει DynDNS.com.

Σε μια πιο προσωπική παρατήρηση: ερπυσμός σας, θα προσπαθούσε να που πετούν από την οθόνη μου όταν έμαθα ότι δεν ήταν πραγματική. γελάω δυνατά.
Old 7 Νοεμβρίου 2008, 21:41
Συντονιστής Ομάδας

Default Μαύρος βοήθεια

Hey Dave έλεγχο αυτό. Google hpHosts μαύρη λίστα

Είστε πάνω από το hp φιλοξενεί τοποθεσία στο Google. Συγχαρητήρια mate!

Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.