![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как мога да го махна? Дали DLLhost важен файл? Имам Eset NOD32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Добре дошли в TCF. Да са в непосредствена близост. Изтеглям HijackThis на вашия работен плот. Щракнете върху файла, който просто са изтеглили. Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате. Той по подразбиране ще се инсталира в директорията -- C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis Моля, не се променят по подразбиране инсталирате място. При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас. Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон. HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad. В горния ляв ъгъл на прозореца щракнете Notepad "Файл" > "Save As" име hijackthis и после го запишете на Desktop. Моля, запазете дневника като текст (. тXT) Файл или. Дневник Правя НЕ приложете MS-Word . DOC файлове, те няма да се разглежда! В публикацията си, добавете влезте като Приложение. * Не са Hijackthis определи още нещо. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. ** Не използвайте Анализира Този бутон. Той констатациите са опасни, ако неправилно изтълкувани. Ръководство за прикрепване логове на пост |
|
| |||
| |||
| Безопасно ли е да изпратите този файл? Аз ще ви кажа, ако тя е. =] Благодаря за помощта, просто трябва да го спаси всички. =] |
|
| |||
| |||
| Там не е лична информация във всеки дънер ще поиска. Трябва да сме в състояние да видите всичко това, което се изпълнява на компютъра да се знае правото стъпки, за да го махна. Също така това, което програмата докладвани на инфекцията? |
|
| |||
| |||
| Когато booted на компютъра, Ashampoo Firewall заяви, че филтър нещо не работи или нещо подобно. Нод 32 2,7 каза имах вируса. |
|
| |||
| |||
| Отворете HijackThis и изберете "Направи система, сканира само" Поставете отметка до тези вписвания: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Местни Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Местни Page = O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Startup: PowerReg Scheduler.exe (User "?") O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe O23 - Служба: Windows Покажи Driver - неизвестен собственик - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Dllhost.exe O24 - Desktop Компонент 1: (няма име) -- http://en.wikipedia.org/ Затворете всички прозорци и натиснете "Fix проверени" ========== Моля, изтеглете Combofix от sUBs от двете тук или тук Запази Combofix.exe да ви вашия Desktop. 1. Щракнете два пъти combofix.exe & следвайте указанията. (от клавиатурата изберете 1 и натиснете влиза в ред) 2. Когато приключи, той ще представи дневник за вас. 3. Прикрепете, че влизате в следващата си реплика. Забележка: Не mouseclick combofix на прозорец, докато се изпълняват. Това може да доведе до вашия компютър до загубване на скорост |
|
| |||
| |||
| Само да ви kno, мразя в програмата, аз не вярвам, че XD. Тя доста изтриете sys32, който мислех, че сте доста необходимо. Аз сигурно мразят, защото това не GUI, което аз вярвам XD. |
|
| |||
| |||
| Ало? Аз съм отчаяна ... |
|
| |||
| |||
| Отнема минута да търсите чрез логове пич ... Пусни HijackThis и след нова влезте моля. |
|
| |||
| |||
| А, извинявай. ^ ^; Какво казва баща ми на мен да направите, е да сканирате само кимам, ако тя не е в System32 папката, която си мислех, че combofix заличават, аз ще го изтриете, каза той. Но, ние, че е няма. |