menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan

Reply

Thread Nástroje
Old 17.listopadu 2007, 00:37
Nový člen skupiny

Default C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan

Jak mohu odstranit? DLLhost je důležitý soubor? Mám Eset NOD32 2.7.
Old 17.listopadu 2007, 00:43
Moderátor skupiny

Default C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan

Vítejte na TCF.

Umožňuje mít blíže podívat.

Stáhnout HijackThis do počítače.
Double-klikněte na soubor, který jste právě stáhli.
Klikněte na "Instalace"Tlačítko nainstalovat.
Bude implicitně nainstaluje do adresáře -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Prosíme, neměňte výchozí instalaci umístění.
Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás.

Dále klikněte na "Do systému kontroly a uložit log soubor " tlačítko.
HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku.
V levém horním rohu okna klikněte notepad "Soubor" > "Uložit jako" název hijackthis a uložte jej do Desktop.
Prosím uložte jako textový log (. txt) Nebo souboru. Log
Dělat NE attach MS-Word . DOC soubory nebudou pohlížet!
Za svůj příspěvek, přidejte se přihlásit jako Přílohu.
* Nemáte Hijackthis opravit něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné.
** Nepoužívejte Analyse Toto tlačítko. Jeho závěry jsou nebezpečné, když nesprávně vyložil.

Průvodce pro přichycení přihlásí na pracovní místo

Old 17.listopadu 2007, 00:51
Nový člen skupiny

je to bezpečné místo, aby tento obrázek? Budu-li vám říct, že je. =] Dík za pomoc, jsem potřebu zachránit všechno. =]
Old 17.listopadu 2007, 00:55
Moderátor skupiny

Neexistuje žádné osobní údaje v každém záznamu jsem se zeptat. Musíme být schopni vidět, co vše běží na PC znát správné kroky, aby odstranila.

Také to, co program hlášené infekce?

Old 17.listopadu 2007, 00:57
Nový člen skupiny

Když jsem nastartoval až v počítači, Ashampoo Firewall řekl, že filtr věc nebyla pracoval, nebo tak něco.
Klímání 32 2.7 řekl jsem měl virus.
Přiložené soubory
File Type: txt hijackthis.txt (8.0 KB, 13 zobrazení)
Old 17.listopadu 2007, 01:09
Moderátor skupiny

HijackThis Otevřít a vyberte možnost "Do systému kontrolovat jen"

Umístěte zatržítko vedle těchto poznámek:

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek)
O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Spuštění: PowerReg Scheduler.exe (User '?')
O4 - spuštění: PowerReg Scheduler.exe
O23 - Service: Windows Display Driver - Neznámý vlastník - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe
O24 - Desktop Komponent 1: (bez názvu) -- http://en.wikipedia.org/

Zavřete všechna okna a klikněte na "Fix kontrolovány"

==========

Stáhněte si Combofix, které buď z subs tady nebo tady

Uložit Combofix.exe na vaši plochu.

1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovat pokyny. (z klávesnice zvolte 1 a stiskněte klávesu Enter na řádku)
2. Po skončení se vytvoří log pro vás.
3. Přiložit že přihlásit další odpověď.

Poznámka:
Don't mouseclick combofix okna a zároveň je to běží. , Které mohou způsobit, že počítač stání

Old 17.listopadu 2007, 01:36
Nový člen skupiny

Jen abyste KNO, nesnáším program, nemám důvěru to xD. Je docela odstranit sys32, které jsem myslel, že jsi docela potřeba. I hate to pravděpodobně proto, že to není GUI, které jsem věřit xD.
Přiložené soubory
File Type: txt log.txt (14.3 KB, 5 zobrazení)
Old 17.listopadu 2007, 01:56
Nový člen skupiny

Haló? Jsem zoufalá ...
Old 17.listopadu 2007, 01:58
Moderátor skupiny

Bere na chvíli podívat přes protokoly mate ...

Spustíme HijackThis a post nového záznamu prosím.

Old 17.listopadu 2007, 02:06
Nový člen skupiny

Ach, promiňte. ^ ^;
Co je můj táta říkal, abych si je jen scan klímání, pokud není ve složce System32, který jsem si myslel, že combofix zrušen, I'll delete it, řekl. Ale máme za to, je to pryč.
Přiložené soubory
File Type: txt hijackthis.txt (7.6 KB, 10 zobrazení)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.