kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai

Reply

Téma eszközök
Old November 17, 2007, 00:37
Új tag Csoport

Default C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai

Hogyan tudom eltávolítani? Van DLLhost fontos fájlokat? Van Eset Nod32 2.7.
Old November 17, 2007, 00:43
Moderátor Csoport

Default C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai

Üdvözöljük a TCF.

Lets egy közelebbről.

Letöltés HijackThis az asztalra.
Kattintson duplán a fájl csak letöltött.
Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés.
Ez alapértelmezés szerint telepíti a könyvtár -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Kérjük, ne változtassa meg az alapértelmezett install helyét.
A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.

Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gombra.
HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
A bal felső ablakban kattintsunk a notepad "Fájl" > "Save As" nevét hijackthis majd mentse el a Desktop.
Kérjük, őrizze meg a Napló a szöveg (. txt) Fájl vagy. Napló
Tesz NEM csatolja MS-Word . DOC kép, akkor nem kell vizsgálni!
Az Ön üzenete, add hozzá a napló egy Attachment.
* Még nincs Hijackthis meg még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
** Ne használjuk a Analyse A gomb. A leletek a veszélyes, ha félreértelmezhető.

Guide for kapcsolódó naplófájlokhoz a postán

Old November 17, 2007, 00:51
Új tag Csoport

az biztos, hogy elküldeni ezt a fájlt? Majd ha azt mondom. =] Köszönöm a segítséget, én csak menteni kell az egészet. =]
Old November 17, 2007, 00:55
Moderátor Csoport

Nincsen személyes adatokat semmilyen naplót fogok kérni. Meg kell tudni, hogy mi minden fut a számítógépen, hogy ismeri a jogot, hogy lépéseket eltávolítani.

Program is, mit jelentett a fertőzést?

Old November 17, 2007, 00:57
Új tag Csoport

Mikor indítható a számítógép, Ashampoo Firewall azt mondta, hogy a szűrő dolog már nem működött, vagy valami ilyesmi.
Bólogatni 32 2,7 mondta volna a vírus.
Attached Files
File Type: txt hijackthis.txt (8.0 KB, 13 letöltés)
Old November 17, 2007, 01:09
Moderátor Csoport

Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak scan"

Tegyünk egy pipa mellett ezeket a bejegyzéseket:

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Indítópult: PowerReg Scheduler.exe (User '? ")
O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe
O23 - Service: Windows Display Driver - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe
O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://en.wikipedia.org/

Zárjon be minden Windows és kattintson a "Fix ellenőrizni"

==========

Kérjük, töltse le a köv Combofix sem itt vagy itt

Mentés Combofix.exe az Ön asztalára.

1. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat. (a billentyűzeten nyomja meg az 1 és válasszuk bemennie gyors)
2. Ha kész, akkor egy log for you.
3. Mellékelje, hogy jelentkezzen be, a következő választ.

Megjegyzés:
Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben fut. Ezt okozhatja a számítógépet stall

Old November 17, 2007, 01:36
Új tag Csoport

Just to let you KNO, utálom a program, én nem bízom meg xD. Ez kinda törölni sys32, amit én hittem kinda szükség. Feltehetőleg utálom, mert nem GUI, ami bízom xD.
Attached Files
File Type: txt log.txt (14,3 KB, 5 letöltés)
Old November 17, 2007, 01:56
Új tag Csoport

Halló? Én vagyok reménytelen ...
Old November 17, 2007, 01:58
Moderátor Csoport

Úgy egy percet, hogy vizsgálja át a naplókat haver ...

Run HijackThis és a friss kérjük jelentkezzen be.

Old November 17, 2007, 02:06
Új tag Csoport

Jaj, bocsánat. ^ ^;
Mire apám mondta, hogy csak scan bólogatni, ha nem a system32 mappát, ami azt hittem, hogy combofix törölni, akkor törli azt, mondta. De, azt hiszem, hogy elment.
Attached Files
File Type: txt hijackthis.txt (7,6 KB, 10 views)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség szükséges Trojan.vundo.h (virtumonde) + log fájlokat és ss Jasperbak nl Vírus, kémprogram és biztonság 32 22. január 2009 05:48
Win 2000Pro van 2 Program Files könyvtárban jensen1328 A Windows operációs rendszerek 2 7. június 2008 12:05
Konvertálás. Mov (Quicktime) fájlokat. Avi fájlokat? Kona1984hawaii Multimédia és kodekek 9 3. március 2008 12:58
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai cjd666 Vírus, kémprogram és biztonság 3 21. november 2007 14:14
Win32.Poison.k Trojan casselle Vírus, kémprogram és biztonság 7 22. október 2007 01:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.