![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan tudom eltávolítani? Van DLLhost fontos fájlokat? Van Eset Nod32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Üdvözöljük a TCF. Lets egy közelebbről. Letöltés HijackThis az asztalra. Kattintson duplán a fájl csak letöltött. Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés. Ez alapértelmezés szerint telepíti a könyvtár -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Kérjük, ne változtassa meg az alapértelmezett install helyét. A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára. Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gombra. HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben. A bal felső ablakban kattintsunk a notepad "Fájl" > "Save As" nevét hijackthis majd mentse el a Desktop. Kérjük, őrizze meg a Napló a szöveg (. txt) Fájl vagy. Napló Tesz NEM csatolja MS-Word . DOC kép, akkor nem kell vizsgálni! Az Ön üzenete, add hozzá a napló egy Attachment. * Még nincs Hijackthis meg még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. ** Ne használjuk a Analyse A gomb. A leletek a veszélyes, ha félreértelmezhető. Guide for kapcsolódó naplófájlokhoz a postán |
|
| |||
| |||
| az biztos, hogy elküldeni ezt a fájlt? Majd ha azt mondom. =] Köszönöm a segítséget, én csak menteni kell az egészet. =] |
|
| |||
| |||
| Nincsen személyes adatokat semmilyen naplót fogok kérni. Meg kell tudni, hogy mi minden fut a számítógépen, hogy ismeri a jogot, hogy lépéseket eltávolítani. Program is, mit jelentett a fertőzést? |
|
| |||
| |||
| Mikor indítható a számítógép, Ashampoo Firewall azt mondta, hogy a szűrő dolog már nem működött, vagy valami ilyesmi. Bólogatni 32 2,7 mondta volna a vírus. |
|
| |||
| |||
| Open HijackThis, és válassza a "Nem a rendszer csak scan" Tegyünk egy pipa mellett ezeket a bejegyzéseket: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Indítópult: PowerReg Scheduler.exe (User '? ") O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe O23 - Service: Windows Display Driver - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://en.wikipedia.org/ Zárjon be minden Windows és kattintson a "Fix ellenőrizni" ========== Kérjük, töltse le a köv Combofix sem itt vagy itt Mentés Combofix.exe az Ön asztalára. 1. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat. (a billentyűzeten nyomja meg az 1 és válasszuk bemennie gyors) 2. Ha kész, akkor egy log for you. 3. Mellékelje, hogy jelentkezzen be, a következő választ. Megjegyzés: Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben fut. Ezt okozhatja a számítógépet stall |
|
| |||
| |||
| Just to let you KNO, utálom a program, én nem bízom meg xD. Ez kinda törölni sys32, amit én hittem kinda szükség. Feltehetőleg utálom, mert nem GUI, ami bízom xD. |
|
| |||
| |||
| Halló? Én vagyok reménytelen ... |
|
| |||
| |||
| Úgy egy percet, hogy vizsgálja át a naplókat haver ... Run HijackThis és a friss kérjük jelentkezzen be. |
|
| |||
| |||
| Jaj, bocsánat. ^ ^; Mire apám mondta, hogy csak scan bólogatni, ha nem a system32 mappát, ami azt hittem, hogy combofix törölni, akkor törli azt, mondta. De, azt hiszem, hogy elment. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség szükséges Trojan.vundo.h (virtumonde) + log fájlokat és ss | Jasperbak nl | Vírus, kémprogram és biztonság | 32 | 22. január 2009 05:48 |
| Win 2000Pro van 2 Program Files könyvtárban | jensen1328 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 7. június 2008 12:05 |
| Konvertálás. Mov (Quicktime) fájlokat. Avi fájlokat? | Kona1984hawaii | Multimédia és kodekek | 9 | 3. március 2008 12:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai | cjd666 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 21. november 2007 14:14 |
| Win32.Poison.k Trojan | casselle | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 22. október 2007 01:28 |
| Téma eszközök | |
| |