![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip man jį pašalinti? Ar DLLhost svarbų failą? Turiu "ESET NOD32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Sveiki atvykę į TCF. Leidžia turėti arčiau. Atsisiųsti HijackThis darbalaukyje. Dukart spustelėkite failą, kurį ką tik atsisiųstų. Paspauskite "Įdiegti"Mygtuką, norėdami nustatyti. Tai bus pagal numatytąją diegimo Directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Please don't pakeisti numatytąją diegimo vietą. Po install, HijackThis turėtų atverti jums. Kitas spustelėkite "Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą " mygtuką. HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad. Į viršų kairėje Notepad lange Failas > "Save As" pavadinimas tai HijackThis tada išsaugokite jį Desktop. Prašome įrašyti kaip tekstas žurnale (. TXT) Failo arba. Žurnalas Daryti NĖRA pridėti MS Word . DOC failai, jie negali būti vertinami! Į savo pranešimą, pridėti Prisijungti su Attachment. * Neturite HijackThis nustatyti kas dar. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas. ** Nenaudokite panagrinėti šį mygtuką. Jis išvados yra pavojingi, jeigu neteisingai. Vadovas pritvirtinti žurnaluose paštu |
|
| |||
| |||
| Ar saugu po šį failą? Aš jei pasakysi tai. =] Ačiū už pagalbą, aš tiesiog reikia išsaugoti visus. =] |
|
| |||
| |||
| Nėra jokios asmeninės informacijos bet žurnalas Aš paprašyti. Mes turime galimybę pamatyti, kaip visa tai veikia kompiuteryje sužinoti teisę priemonių ją pašalinti. Be to, kokia programa apie infekcija? |
|
| |||
| |||
| Kai įkrautas iki kompiuterio, Ashampoo Firewall sakė, kad filtras dalykas neveikė ar kažką. Nod 32 2,7 sako aš virusas. |
|
| |||
| |||
| Atidaryti HijackThis ir pasirinkite "Ar sistema nuskaito tik" Vieta varnelė prie šių įrašų: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Startup: PowerReg Scheduler.exe (User '?) O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe O23 - Service: Windows Display Driver - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://en.wikipedia.org/ Uždarykite visus langus ir spustelėkite "Fix patikrinta" ========== Atsisiųskite Combofix iki einantys iš arba čia arba čia Prisiminti Combofix.exe savo darbalaukyje. 1. Dukart spustelėkite combofix.exe ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. (nuo klaviatūros pasirinkite 1 ir paspauskite Enter at the prompt) 2. Kai bus baigta, bus pateikti žurnalas Jums. 3. Prisegti kad Prisijungti kitą atsakymą. Pastaba Don't mouseclick combofix lango, o tai veikia. Tai gali sukelti kompiuterio gardas |
|
| |||
| |||
| Tiesiog jums KNO, I hate programa, I don't trust to XD. It kinda ištrinti sys32, aš maniau tu kinda reikia. Aš tikriausiai nekenčiu jo, nes jis ne GUI, kuris Tikiuosi xD. |
|
| |||
| |||
| Hello? Aš esu beviltiška ... |
|
| |||
| |||
| Priima minutę ieškoti per Įrašai mate ... Paleiskite HijackThis ir po šviežiai prisijunkite prašom. |
|
| |||
| |||
| Ak, atsiprašau. ^ ^; Kas mano tėtis sako, kad aš tik nuskaityti linkteliu, jeigu jis yra ne system32 kataloge, o aš maniau, kad combofix ištrinti, aš jį pašalinti, jis pasakė. Tačiau mes manome, kad jis dingo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Needed su Trojan.vundo.h (VirtuMonde) + failus ir SS | Jasperbak nl | Virus, Spyware & Security | 32 | 22 sausis 2009 05:48 |
| Win 2000Pro yra 2 program files kataloge | jensen1328 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 7 birželis 2008 12:05 |
| Konvertuoti. Mov (QuickTime) failus. Avi failus? | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 9 | 3 kovas 2008 12:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 21, 2007 14:14 |
| Win32.Poison.k Trojan | casselle | Virus, Spyware & Security | 7 | 22 spalis 2007 01:28 |
| Temos įrankiai | |
| |