![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kā es varu noņemt? Vai DLLhost svarīgu failu? Man ir Eset Nod32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Welcome to TCF. Ļauj būt tuvāk izskatu. Lejupielādēt HijackThis uz Jūsu rakstāmgalda. Dubultklikšķi uz faila tikai lejupielādēt. Click on "Install"Button to install. Tas pēc noklusējuma instalēt directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Lūdzu, nemainiet default install atrašanās vietu. Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums. Nākamā noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu " pogu. HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad. Augšējā kreisajā notepad logu klikšķi "File" > "Save As" name it HijackThis un saglabājiet to Desktop. Lūdzu, saglabājiet žurnālā, kā teksta (. tXT) Fails vai. Log Darīt NAV pievienot MS-Word . DOC failus, tie nevar aplūkot! In your post, pievienojiet žurnālā, kā Pielikumu. * Nav HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. ** Nelietot Analyse Šī poga. Tā konstatējumi ir bīstami, ja nepareizi interpretēt. Rokasgrāmata pievienot žurnālus, lai pēc |
|
| |||
| |||
| Vai ir droši pastu šo failu? Es ja tu saki tas ir. =] Paldies par help, man ir nepieciešams, lai saglabātu to visu. =] |
|
| |||
| |||
| Nav personisko informāciju jebkurā log es pieprasīt. Mums ir iespēja redzēt, ko visi ir palaists uz PC zināt pareizos pasākumus, lai novērstu to. Arī kāda programma ziņo infekcija? |
|
| |||
| |||
| Kad es booted up datora, Ashampoo Firewall teica, ka filtrs lieta nedarbojās, vai kaut ko. Nod 32 2,7 teica man bija vīruss. |
|
| |||
| |||
| Open HijackThis un izvēlieties "Vai sistēmas skenēšanu tikai" Vieta atzīmi blakus šiem ierakstiem: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Startup: PowerReg Scheduler.exe (User '? ") O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe O23 - Service: Windows Display Driver - Unknown īpašnieks - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://en.wikipedia.org/ Aizveriet visus logus un noklikšķiniet uz "Fix pārbaudīja" ========== Lūdzu, lejupielādējiet Combofix ar subs vai nu no šeit vai šeit Saglabāt Combofix.exe uz jūsu darbvirsmas. 1. Dubultklikšķi combofix.exe un sekojiet norādījumiem. (no klaviatūras lieties 1 un nospiediet Enter par ātru) 2. Kad pabeigts, tas rada log for you. 3. Pievienot šo log jūsu nākamo atbildi. Piezīme: Nav mouseclick combofix loga kamēr tas darbojas. Tas var izraisīt Jūsu datora stends |
|
| |||
| |||
| Tikai jums KNO, I hate programmu, man neuzticas xD. Tas kinda izdzēst sys32, ko es domāju, ka tu kinda nepieciešams. Es droši vien naidu, jo tā nav GUI, ko esmu uzticības xD. |
|
| |||
| |||
| Hello? Es esmu izmisuma ... |
|
| |||
| |||
| Ņem minūti, lai apskatīt caur apaļkokiem mate ... Palaist HijackThis un pēc svaigas log please. |
|
| |||
| |||
| Ah, sorry. ^ ^; Kāda mana tēva stāstīja man darīt, ir tikai scan māt, ja tas nav system32 mapē, ko es domāju, ka combofix svītrots, I'll dzēst to, viņš teica. Bet mēs uzskatām, ka ir pagājis. |
![]() |
|
| Bookmarks |