![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak ją usunąć? Czy DLLhost ważny plik? Mam Eset Nod32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Zapraszamy do TCF. Pozwala mieć bliżej. Pobrać HijackThis na pulpicie. Kliknij dwukrotnie pobrany plik. Kliknij przycisk "Zainstaluj", Aby zainstalować. Będzie ona domyślnie zainstalować do katalogu -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Proszę nie zmieniać domyślnej lokalizacji instalacji. Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie. Następnie kliknij przycisk "Czy system skanowania i zapisać plik " przycisk. HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku. W lewym górnym rogu okna kliknij notatnik Plik " > "Zapisz jako" nazwę hijackthis a następnie zapisać go na Desktop. Proszę zapisać dziennik w tekście (. txt) Lub pliku. Log Zrobić NIE załączyć MS-Word . DOC Pliki te nie będą zajmowały się! W postu, dodać do dziennika jako Zajęcie. * Nie masz jeszcze coś naprawić hijackthis. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. ** Nie używaj tego przycisku Analyse. To ustalenia są niebezpieczne, jeśli błędnie interpretowane. Przewodnik do mocowania kłody na stanowisko |
|
| |||
| |||
| jest to bezpieczne, aby opublikować ten plik? I jeśli to powiedzieć. =] Dzięki za pomoc, i wystarczy, aby zapisać to wszystko. =] |
|
| |||
| |||
| Nie ma danych osobowych w każdym zalogowaniu będę żądał. Musimy być w stanie zobaczyć, co wszystko jest uruchomiony na komputerze znać prawo kroków, aby ją usunąć. Również co programu zgłoszono zakażenia? |
|
| |||
| |||
| Po uruchomieniu się komputera, Ashampoo Firewall że filtr rzeczą nie pracował albo coś. Nod 32 2,7 powiedział miałem wirusa. |
|
| |||
| |||
| Otwórz HijackThis i wybierz "Czy system skanowania tylko" Miejsce zaznaczyć te wpisy: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Startup: PowerReg Scheduler.exe (User '? ") O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe O23 - Service: Windows Display Driver - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe O24 - Desktop Component 1: (no name) -- http://en.wikipedia.org/ Zamknij wszystkie okna i kliknij przycisk "Napraw zaznaczone" ========== Pobierz Combofix przez subs ze tu lub tu Zapisz Combofix.exe na pulpicie. 1. Dwukrotnie kliknij combofix.exe i postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. (wybierz z klawiatury 1 i naciśnij enter w wierszu) 2. Po zakończeniu, będzie produkować dziennik dla Ciebie. 3. Dołącz że dziennik w następnej odpowiedzi. Uwaga: Nie mouseclick combofix okna podczas jego uruchamiania. Które mogą spowodować, że komputer na straganie |
|
| |||
| |||
| Tylko dla Ciebie kno, nienawidzę tego programu, nie mam zaufania do niego xD. It kinda usunąć sys32, które Myślałem, kinda potrzebne. I hate to prawdopodobnie dlatego, że nie GUI, które mam nadzieję xD. |
|
| |||
| |||
| Halo? Jestem rozpaczliwe ... |
|
| |||
| |||
| Staje minuty do zapoznania się kłody mate ... Uruchom program HijackThis i po świeżej zalogować proszę. |
|
| |||
| |||
| Ach, przepraszam. ^ ^; Co mój ojciec jest opowiadać zrobić to tylko skinąć skanowania, jeżeli nie jest ona w folderze System32, który myślałem, że combofix usunięty, I'll go usunąć, powiedział. Ale sądzimy, że jest to poszedł. |
![]() |
|
| Zakładki |