menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan

Reply

Thread Tools
Old 17.listopadu 2007, 00:37
Nový člen skupiny

Default C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan

Ako môžem odstrániť? DLLhost je dôležitý súbor? Mám Eset NOD32 2.7.
Old 17.listopadu 2007, 00:43
Moderátor skupiny

Default C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan

Vitajte na TCF.

Umožňuje mať bližšie pozrieť.

Stiahnuť HijackThis do počítača.
Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali.
Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať.
Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie.
Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.

Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo.
HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop.
Prosím uložte ako textový log (. Txt) Alebo súboru. Log
Robiť NIE attach MS-Word . DOC súbory nebudú pozerať!
Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu.
* Nemáte Hijackthis opraviť niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.
** Nepoužívajte Analyse Toto tlačidlo. Jeho závery sú nebezpečné, keď nesprávne vyložil.

Sprievodca pre prichytenie prihlási na pracovné miesto

Old 17.listopadu 2007, 00:51
Nový člen skupiny

je to bezpečné miesto, aby tento obrázok? Budu-li vám povedať, že je. =] Dík za pomoc, som potrebu zachrániť všetko. =]
Old 17.listopadu 2007, 00:55
Moderátor skupiny

Neexistuje žiadne osobné údaje v každom zázname som sa opýtať. Musíme byť schopní vidieť, čo všetko beží na PC poznať správne kroky, aby odstránila.

Tiež to, čo program hlásenej infekcie?

Old 17.listopadu 2007, 00:57
Nový člen skupiny

Keď som štartoval až v počítači, Ashampoo Firewall povedal, že filter vec nebola pracoval, alebo tak niečo.
Klímání 32 2.7 povedal som mal vírus.
Priložené súbory
File Type: txt hijackthis.txt (8.0 KB, 13 zobrazení)
Old 17.listopadu 2007, 01:09
Moderátor skupiny

HijackThis Otvoriť a vyberte možnosť "Do systému kontrolovať len"

Umiestnite zatržítko vedľa týchto poznámok:

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok)
O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Spustenie: PowerReg Scheduler.exe (User '?')
O4 - spustenie: PowerReg Scheduler.exe
O23 - Service: Windows Display Driver - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe
O24 - Desktop Komponent 1: (bez názvu) -- http://en.wikipedia.org/

Zatvorte všetky okná a kliknite na "Fix kontrolované"

==========

Stiahnite si ComboFix, ktoré buď z subs tady alebo tady

Uložiť Combofix.exe na vašu plochu.

1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovať inštrukcie. (z klávesnice vyberte 1 a stlačte kláves Enter na riadku)
2. Po skončení sa vytvorí log pre vás.
3. Priložiť že prihlásiť ďalšie odpoveď.

Poznámka:
Don't mouseclick ComboFix okná a zároveň je to beží. , Ktoré môžu spôsobiť, že počítač státí

Old 17.listopadu 2007, 01:36
Nový člen skupiny

Len aby ste KNO, neznášam program, nemám dôveru to xD. Je docela odstrániť sys32, ktoré som myslel, že jsi docela potreba. I hate to pravdepodobne preto, že to nie je GUI, ktoré som veriť xD.
Priložené súbory
File Type: txt log.txt (14.3 KB, 5 zobrazení)
Old 17.listopadu 2007, 01:56
Nový člen skupiny

Haló? Jsem zoufalá ...
Old 17.listopadu 2007, 01:58
Moderátor skupiny

Berie na chvíľu pozrieť cez protokoly mate ...

Spustíme HijackThis a post nového záznamu prosím.

Old 17.listopadu 2007, 02:06
Nový člen skupiny

Ach, prepáčte. ^ ^;
Čo je môj táta říkal, abych si je len scan klímání, ak nie je v priečinku System32, ktorý som si myslel, že ComboFix zrušený, I'll delete it, povedal. Ale máme za to, je to preč.
Priložené súbory
File Type: txt hijackthis.txt (7.6 KB, 10 zobrazení)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc potrebné Trojan.vundo.h (virtumonde) + log súbory a ss Jasperbak nl Virus, spyware a bezpečnosť 32 22. januára 2009 05:48
Win 2000Pro má 2 Program Files adresár jensen1328 Operačné systémy Windows 2 7 júna 2008 12:05
Premeniť. Mov (QuickTime) súborov do. Avi súbory? Kona1984hawaii Multimedia & Kodeky 9 3. marca 2008 12:58
Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan cjd666 Virus, spyware a bezpečnosť 3 21. novembra 2007 14:14
Win32.Poison.k Trojan Cassell Virus, spyware a bezpečnosť 7 22. októbra 2007 01:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.