![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako môžem odstrániť? DLLhost je dôležitý súbor? Mám Eset NOD32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Vitajte na TCF. Umožňuje mať bližšie pozrieť. Stiahnuť HijackThis do počítača. Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali. Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať. Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie. Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás. Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo. HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok. V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop. Prosím uložte ako textový log (. Txt) Alebo súboru. Log Robiť NIE attach MS-Word . DOC súbory nebudú pozerať! Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu. * Nemáte Hijackthis opraviť niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. ** Nepoužívajte Analyse Toto tlačidlo. Jeho závery sú nebezpečné, keď nesprávne vyložil. Sprievodca pre prichytenie prihlási na pracovné miesto |
|
| |||
| |||
| je to bezpečné miesto, aby tento obrázok? Budu-li vám povedať, že je. =] Dík za pomoc, som potrebu zachrániť všetko. =] |
|
| |||
| |||
| Neexistuje žiadne osobné údaje v každom zázname som sa opýtať. Musíme byť schopní vidieť, čo všetko beží na PC poznať správne kroky, aby odstránila. Tiež to, čo program hlásenej infekcie? |
|
| |||
| |||
| Keď som štartoval až v počítači, Ashampoo Firewall povedal, že filter vec nebola pracoval, alebo tak niečo. Klímání 32 2.7 povedal som mal vírus. |
|
| |||
| |||
| HijackThis Otvoriť a vyberte možnosť "Do systému kontrolovať len" Umiestnite zatržítko vedľa týchto poznámok: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page = O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Spustenie: PowerReg Scheduler.exe (User '?') O4 - spustenie: PowerReg Scheduler.exe O23 - Service: Windows Display Driver - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe O24 - Desktop Komponent 1: (bez názvu) -- http://en.wikipedia.org/ Zatvorte všetky okná a kliknite na "Fix kontrolované" ========== Stiahnite si ComboFix, ktoré buď z subs tady alebo tady Uložiť Combofix.exe na vašu plochu. 1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovať inštrukcie. (z klávesnice vyberte 1 a stlačte kláves Enter na riadku) 2. Po skončení sa vytvorí log pre vás. 3. Priložiť že prihlásiť ďalšie odpoveď. Poznámka: Don't mouseclick ComboFix okná a zároveň je to beží. , Ktoré môžu spôsobiť, že počítač státí |
|
| |||
| |||
| Len aby ste KNO, neznášam program, nemám dôveru to xD. Je docela odstrániť sys32, ktoré som myslel, že jsi docela potreba. I hate to pravdepodobne preto, že to nie je GUI, ktoré som veriť xD. |
|
| |||
| |||
| Haló? Jsem zoufalá ... |
|
| |||
| |||
| Berie na chvíľu pozrieť cez protokoly mate ... Spustíme HijackThis a post nového záznamu prosím. |
|
| |||
| |||
| Ach, prepáčte. ^ ^; Čo je môj táta říkal, abych si je len scan klímání, ak nie je v priečinku System32, ktorý som si myslel, že ComboFix zrušený, I'll delete it, povedal. Ale máme za to, je to preč. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc potrebné Trojan.vundo.h (virtumonde) + log súbory a ss | Jasperbak nl | Virus, spyware a bezpečnosť | 32 | 22. januára 2009 05:48 |
| Win 2000Pro má 2 Program Files adresár | jensen1328 | Operačné systémy Windows | 2 | 7 júna 2008 12:05 |
| Premeniť. Mov (QuickTime) súborov do. Avi súbory? | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 9 | 3. marca 2008 12:58 |
| Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 21. novembra 2007 14:14 |
| Win32.Poison.k Trojan | Cassell | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 22. októbra 2007 01:28 |
| Thread Tools | |
| |