![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу видалити його? Є DLLhost важливих файлів? Я Eset NOD32 2.7. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо до ФМС. Дозволяє мати ближче. Завантаження HijackThis на робочому столі. Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили. Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити. Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Будь ласка, не змінити стандартну установку місці. Після установки, HijackThis має відкрити для вас. Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки. HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті. У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop. Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. ТXT) Або файл. Журнал Робити НЕ надаємо MS-Word . DOC Файли, вони не будуть розглядатися на! У повідомленні, додати журналу, як Додаток. * Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. ** Не використовуйте аналізу цієї кнопки. Це Результати вважаються небезпечними, якщо неправильно витлумачені. Керівництво для кріплення журнали на посаду |
|
| |||
| |||
| Чи безпечно пост це фото? Я буду, якщо ви говорите. =] Спасибі за допомогу, я просто необхідно зберегти все це. =] |
|
| |||
| |||
| Існує ніякої особистої інформації в будь-якому журналі я буду просити. Ми повинні бути в змозі побачити, що всі, хто працює на комп'ютері, щоб знати правильні кроки для його видалення. Також повідомляється, що програма інфекції? |
|
| |||
| |||
| Коли я завантажив до комп'ютер, Ashampoo Firewall сказав, що фільтр річ не працював або щось. Нод 32 2.7 сказав, що я був вірусом. |
|
| |||
| |||
| Відкрите HijackThis і виберіть пункт "Виконайте перевірку системи тільки" Встановіть прапорець поруч із цих записів: R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, місцеві Page = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, місцеві Page = O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу) O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Startup: PowerReg Scheduler.exe (User '?) O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe O23 - Service: Windows Display Driver - Невідомий власник - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe О24 - Шпалери на робочий Компонент 1: (без назви) -- http://en.wikipedia.org/ Закрийте всі вікна і натисніть "Фікс перевірили" ========== Будь ласка, скачайте Combofix по SUBS небудь з тут або тут Збережіть Combofix.exe на ваш робочий стіл. 1. Двомісні combofix.exe натисніть & виконайте вказівки на екрані. (з клавіатури, виберіть 1 і натисніть Enter в рядку) 2. Коли закінчили, вона буде виробляти журнал для вас. 3. Прикріпити, що увійти ваш наступний відповідь. Примітка: Чи не MouseClick ComboFix вікном, поки вона виконується. Це може призвести до комп'ютера зрив |
|
| |||
| |||
| Просто для KNO, я ненавиджу програму, я не довіряю XD. Це цікаве видалити sys32, про яких я думала, що ви цікавий необхідності. Я ненавиджу його, ймовірно, тому що це не GUI, який, я впевнений XD. |
|
| |||
| |||
| Алло? Я в розпачі ... |
|
| |||
| |||
| Займає одну хвилину, щоб ознайомитися з мате журнали ... Запустіть HijackThis і після свіжий журнал, будь ласка. |
|
| |||
| |||
| Ех, шкода. ^ ^; Що мій тато казав мені зробити, це тільки перевірку кивати, якщо воно не знаходиться в папці System32, про яких я думала, що ComboFix вилучений, я видалити його, сказав він. Але ми вважаємо, він пропав. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога необхідна при Trojan.vundo.h (Virtumonde) + лог-файли і т. | Jasperbak NL | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 32 | 22 січня 2009 05:48 |
| Win 2000Pro має 2 каталог програмних файлів | jensen1328 | Операційні системи Windows | 2 | 7 червня 2008 12:05 |
| Конвертувати. MOV (Quicktime) файлів. AVI файлів? | Kona1984hawaii | Мультимедіа & кодеки | 9 | 3 березня 2008 12:58 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 21 листопада 2007 14:14 |
| Win32.Poison.k Троянська | Casselle | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 22 жовтня 2007 01:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |