менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 листопада 2007, 00:37
Нові члени групи

Default C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan

Як я можу видалити його? Є DLLhost важливих файлів? Я Eset NOD32 2.7.
Old 17 листопада 2007, 00:43
Модератор групи

Default C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan

Ласкаво просимо до ФМС.

Дозволяє мати ближче.

Завантаження HijackThis на робочому столі.
Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили.
Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити.
Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Будь ласка, не змінити стандартну установку місці.
Після установки, HijackThis має відкрити для вас.

Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки.
HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop.
Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. ТXT) Або файл. Журнал
Робити НЕ надаємо MS-Word . DOC Файли, вони не будуть розглядатися на!
У повідомленні, додати журналу, як Додаток.
* Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
** Не використовуйте аналізу цієї кнопки. Це Результати вважаються небезпечними, якщо неправильно витлумачені.

Керівництво для кріплення журнали на посаду

Old 17 листопада 2007, 00:51
Нові члени групи

Чи безпечно пост це фото? Я буду, якщо ви говорите. =] Спасибі за допомогу, я просто необхідно зберегти все це. =]
Old 17 листопада 2007, 00:55
Модератор групи

Існує ніякої особистої інформації в будь-якому журналі я буду просити. Ми повинні бути в змозі побачити, що всі, хто працює на комп'ютері, щоб знати правильні кроки для його видалення.

Також повідомляється, що програма інфекції?

Old 17 листопада 2007, 00:57
Нові члени групи

Коли я завантажив до комп'ютер, Ashampoo Firewall сказав, що фільтр річ не працював або щось.
Нод 32 2.7 сказав, що я був вірусом.
Прикріплені файли
File Type: txt hijackthis.txt (8,0 КБ, 13 переглядів)
Old 17 листопада 2007, 01:09
Модератор групи

Відкрите HijackThis і виберіть пункт "Виконайте перевірку системи тільки"

Встановіть прапорець поруч із цих записів:

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, місцеві Page =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, місцеві Page =
O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу)
O4 - S-1-5-21-299502267-839522115-854245398-1003 Startup: PowerReg Scheduler.exe (User '?)
O4 - Startup: PowerReg Scheduler.exe
O23 - Service: Windows Display Driver - Невідомий власник - C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe
О24 - Шпалери на робочий Компонент 1: (без назви) -- http://en.wikipedia.org/

Закрийте всі вікна і натисніть "Фікс перевірили"

==========

Будь ласка, скачайте Combofix по SUBS небудь з тут або тут

Збережіть Combofix.exe на ваш робочий стіл.

1. Двомісні combofix.exe натисніть & виконайте вказівки на екрані. (з клавіатури, виберіть 1 і натисніть Enter в рядку)
2. Коли закінчили, вона буде виробляти журнал для вас.
3. Прикріпити, що увійти ваш наступний відповідь.

Примітка:
Чи не MouseClick ComboFix вікном, поки вона виконується. Це може призвести до комп'ютера зрив

Old 17 листопада 2007, 01:36
Нові члени групи

Просто для KNO, я ненавиджу програму, я не довіряю XD. Це цікаве видалити sys32, про яких я думала, що ви цікавий необхідності. Я ненавиджу його, ймовірно, тому що це не GUI, який, я впевнений XD.
Прикріплені файли
File Type: txt log.txt (14.3 Кб, 5 переглядів)
Old 17 листопада 2007, 01:56
Нові члени групи

Алло? Я в розпачі ...
Old 17 листопада 2007, 01:58
Модератор групи

Займає одну хвилину, щоб ознайомитися з мате журнали ...

Запустіть HijackThis і після свіжий журнал, будь ласка.

Old 17 листопада 2007, 02:06
Нові члени групи

Ех, шкода. ^ ^;
Що мій тато казав мені зробити, це тільки перевірку кивати, якщо воно не знаходиться в папці System32, про яких я думала, що ComboFix вилучений, я видалити його, сказав він. Але ми вважаємо, він пропав.
Прикріплені файли
File Type: txt hijackthis.txt (7,6 КБ, 10 переглядів)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога необхідна при Trojan.vundo.h (Virtumonde) + лог-файли і т. Jasperbak NL Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 32 22 січня 2009 05:48
Win 2000Pro має 2 каталог програмних файлів jensen1328 Операційні системи Windows 2 7 червня 2008 12:05
Конвертувати. MOV (Quicktime) файлів. AVI файлів? Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 9 3 березня 2008 12:58
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan cjd666 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 21 листопада 2007 14:14
Win32.Poison.k Троянська Casselle Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 7 22 жовтня 2007 01:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.