פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

אין אפשרות להוריד McAfee סריקת וירוסים מ-MSN או חומת אש ...

Reply

שרשרת כלים
Old 18 מרס 2007, 20:55
קבוצת חברות חדשות

Default אין אפשרות להוריד McAfee סריקת וירוסים מ-MSN או חומת אש ...

בחרתי ב-MSN Premium כאשר התקנתי Verizon DSL.However אני לא יכול להוריד וירוס McAfee Scan או חומת האש של MSN Website.I חברים ניסו להוריד את התוכנה ב-Internet Explorer 6. אני מושבת blocker.It הרגל שלי קופץ להתקין ב-Firefox, משום שהוא משתמש XPlease פעילים לעזור לי
Old 18 מרץ 2007, 22:40
קבוצת חברות חדשות

הורד את זה מתוך אתר האינטרנט של McAfee.:)

download.mcafee.com
Old 18 מרס 2007, 23:30
קבוצת חברות חדשות

קבל מאק ואתה לא צריך תוכנת האנטי וירוס.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חומת האש של McAfee / Nintendo WiFi USB הבעיה triathleterob רישות, מודמים & VoIP 2 20 ינואר 2009 02:43
מדוע McAfee לסרוק כל כך לאט? stevescholes וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 29 דצמבר 2008 15:48
Comodo חומת האש של המקצוענים וירוס Coolyxxx וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 4th אוקטובר 2008 04:55
AVG7.5 / ממוצע 7.5 וירוס הורדה חינם dexterlevi וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 7 8 מרץ 2008 23:05
תוכנת אנטי וירוס McAfee מחשב Spec כללי תוכנות צ 'אט 3 13 במאי 2007 09:44
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.