Indirmeyi deneyin
CCleaner ve çalıştırmaya
Bu tahmin ediyorum bir çerez şey (muhtemelen is)
Indirmek CCleaner
Bu indirmek için tavsiye edilir CCleaner - Slim -- Hayır Araç Çubuğu hangi Yahoo olmadan sürümüdür! Araç Çubuğu.
- Için çift tıklayın ccsetup.exe dosya program kurulumu başlatın.
- Dilinizi seçin ve tıklayın Tamam, Sonra Sonraki.
- Lisans sözleşmesini okuyun ve tıklayın Kabul Ediyorum.
- Tıklayın Sonraki yere yüklemek varsayılan kullanmak için.
- Altında Yükleme SeçenekleriTüm varsayılan ayarları seçin
- Tıklayın Yükle sonra bitirmek Yüklemeyi tamamlamak için.
- Çift tıklayın CCleaner Masaüstünde Kısayol programı başlatın.
- Tıklayın üzerinde Seçenekler Pencerenin sol tarafında simgesi, sonra Gelişmiş.
işaretini kaldırın Sadece 48 saat daha eski Windows Temp klasörlerdeki dosyaları silmek. - Tıklayın üzerinde Temizleyici Pencerenin sol tarafında simgesini tıklatın Çalıştır'ı Temizleyici Programı çalıştırmak için.
- Dikkat: Yalnızca kullanımı Kayıt Defteri özellik olarak meşru öğeler bulabilirsiniz eğer çok kayıt sahibi vardır.
- Daima Kayıt defteri yedeğini önce herhangi bir değişiklik yapmadan.
- Sonra CCleaner ve süreç tıklayın tamamladı Çık.
Not: Bu kayıtlı tüm şifreleri kaybolur anlamına gelecek tüm çerezleri siler. Bu olsa herşeyi sıfırlamak gerekir.
İşlemci (ler): Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @ | Anakart: Asus P5Q Pro | RAM hafıza: OCZ 8GB 800Mhz | Grafik Kartı (ler): Saphire Radeon 4850 |
Ses Kartı: Onboard | Sabit Disk (ler): Vast | Optik Sürücü (ler): Sony El cheapo biri. | Case / PSU: ANTEC Three Hundred |
Soğutma: Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar. | Ağ Bağlantısı / İnternet: Titan ADSL | Monitör (ler): Çift 19 "LCD | İşletim Sistemi (ler): XP SP3 |