menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

KOM náhradní záznamu

Reply

Thread Nástroje
Old 14.února 2008, 14:01
Nový člen skupiny

Kdykoliv obrátit i na mém notebooku pracovat doma, mám okno pop na startu, který vypadá jako Windows bezpečnostní varování řekl jí zablokovalo KOM náhradní program, publisher Microsoft Corporation. Nikdy přichází až když jsem v kanceláři. Máme jiný notebook doma, a my ne dostat to, že na obou. Jedná se zeptá, zda chci, aby blokování, nebo Odblokovat Zeptejte se mě později .... jsem byl výběr Zeptejte se mě, až později jsem vědět, zda je zákonné či nikoli: je to legitimní náplast od společnosti Microsoft nebo virus? rad ocenil ...
Old 14.února 2008, 14:18
Moderátor skupiny

Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
  • Double-klikněte na HJTInstall.
  • Klikněte na Instalace tlačítko.
  • Bude automaticky místo v HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás.
    • Zavřít HijackThis a přejmenovat ji.
    • Přejděte do složky C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Klikněte pravým tlačítkem myši na HijackThis.exe a zvolte Přejmenovat.
    • Zadejte sniper.exe a stiskněte Vstup.
    • Právo-klikněte v sniper.exe a zvolte Odeslat > Desktop (vytvořit zástupce)
  • Na ploše otevřené HiajckThis.
  • Pokud používáte Windows Vista, Právo-klikání Spustit jako správce.
  • Klikněte na Do systému skenování a uložení souboru protokolu Tlačítko
  • HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku.
  • Zkopírujte a vložte celý obsah se přihlásit svůj příspěvek.
    • Nepoužívejte mají Hijackthis opravit ještě něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné.
Přestože jsme se přejmenovává na HijackThis odstřelovač, budeme stále odkazují na to, jak HijackThis nebo HJT.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.