μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

COM υποκατάστατων συναγερμού

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 14:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Everytime i σειρά laptop για τη δουλειά μου στο σπίτι, να πάρω ένα παράθυρο pop up κατά την εκκίνηση, η οποία μοιάζει με τα Windows προειδοποίησης ασφάλειας λέγοντας ότι έχει μπλοκάρει το πρόγραμμα COM υποκατάστατων, εκδότης της Microsoft Corporation. Ποτέ δεν έρχεται όταν είμαι στο γραφείο. Έχουμε ένα άλλο φορητό υπολογιστή στο σπίτι και δεν καταλαβαίνω για αυτό. Διερωτάται αν θέλω να Φυλάσσετε Παρεμποδιστικό, Απεμπλοκή ή Ρώτα με αργότερα .... έχω επιλογή Ρωτήστε εμένα αργότερα, μέχρι να ξέρω εάν είναι ή δεν legit: αυτό είναι ένα νόμιμο patch από τη Microsoft ή από έναν ιό; συμβουλές εκτίμησαν ...
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 14:18
Συντονιστής Ομάδας

Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση κουμπί.
  • Θα τοποθετεί αυτόματα στο HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
    • Κλείνω HijackThis και μετονομάστε το.
    • Πηγαίνετε στο C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Κάντε δεξί κλικ στη HijackThis.exe και επιλέξτε Μετονομασία.
    • Πληκτρολογήστε sniper.exe και πατήστε Εισάγετε.
    • Κάντε δεξί κλικ σε λειτουργία sniper.exe και επιλέξτε Αποστολή σε > Desktop (δημιουργήσετε συντόμευση)
  • Από την επιφάνεια εργασίας ανοικτή HiajckThis.
  • Εάν χρησιμοποιείτε Windows Vista, Κάντε δεξί κλικ και Εκτέλεση ως διαχειριστής.
  • Κάντε κλικ στο Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κουμπί
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή και στη συνέχεια επικολλήστε το περιεχόμενο του ημερολογίου σας σε θέση.
    • Μην Hijackthis έχουν ορίσει ακόμα τίποτα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
Αν και έχουμε να μετονομαστεί HijackThis σκοπευτής, θα εξακολουθούν να αναφέρονται σε αυτήν ως HijackThis ή HJT.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.