![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I sve okrenuti na moj laptop rad kod kuće, ja dobijem pop-up prozor na pokretanju koja izgleda kao Windows Security alert rekavši da je blokirao COM program surogat, izdavač Microsoft Corporation. To nikad ne gore kad sam u uredu. Imamo još jedan laptop kod kuće i ne bi ga na bilo koji. Ona pita da li želite zadržati blokiranja, Odblokiraj ili pitaj me .... Kasnije sam se odabirom Pitaj me Kasnije dok ja znati ako je čitljiv ili ne: je li to legitimno zakrpe od Microsofta ili virus? cijenjeni savjet ... |
|
| |||
| |||
Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
Iako smo Preimenovali HijackThis da snajper, mi ćemo i dalje se odnosi na to kao HijackThis ili HJT. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Com surogat prestaje Rad Kad sam Prikaži AVI-a | ryannathans | Multimedija i kodeci | 4 | 13 siječanj 2009 03:47 |
| Virus Alert | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | 9. rujna 2008 22:50 |
| Link Alert | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 20. travanj 2008 10:13 |
| Pozadina upozorenja kalendar | captaincaveman | Općenito Software Chat | 1 | 18. studeni 2007 10:02 |
| Imam virus alert | ken979 | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 22. kolovoz 2007 04:03 |
| Thread Tools | |
| |