![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Everytime I turn on my munkáját laptop at home, I get a pop-up ablak indításkor, amely úgy néz ki mint egy Windows biztonsági riasztás mondván, hogy blokkolja a program COM helyettes, kiadó Microsoft Corporation. Soha nem jön ki, ha én vagyok az irodában. Van egy laptop itthon, és nem kapunk rá, hogy vagy. Azt kéri, hogy ha szeretném folytatni blokkolása, vagy kérdezze meg a Felold Később .... Már kiválasztása Kérdezz Később, amíg tudom, hogy legit vagy sem: ez egy törvényes Microsoft javítással, vagy a vírus? tanácsadás appreciated ... |
|
| |||
| |||
Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
Bár már átnevezték HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Biz helyettesítő leáll Amikor megtekintése AVI's | ryannathans | Multimédia és kodekek | 4 | 13. január 2009 03:47 |
| Virus Alert | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | 9. Szeptember 2008 22:50 |
| Link Alert | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | 20. április 2008 10:13 |
| Háttér naptári riasztás | captaincaveman | General Chat szoftver | 1 | 18. november 2007 10:02 |
| Van egy vírus riasztás | ken979 | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 22. augusztus 2007 04:03 |
| Téma eszközök | |
| |