פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

COM תחליף התראה

Reply

שרשרת כלים
Old 14 פבואר 2008, 14:01
קבוצת חברות חדשות

בכל פעם אני פונה על העבודה הנייד שלי בבית, אני מקבל חלון POP על ההפעלה אשר נראה כמו של Windows התראת אבטחה זה אומר חסם את תוכנית COM תחליף, שותף מיקרוסופט. זה אף פעם לא באה כאשר אני במשרד. יש לנו עוד מחשב נייד בבית ואנחנו לא מקבלים את זה על זה גם. הוא שואל אם אני רוצה לשמור על חסימת, בטל חסימה או שאל אותי מאוחר יותר .... אני כבר בחירת שאל אותי מאוחר יותר עד שאני יודע אם זה חוקי או לא היא: האם זה לגיטימי תיקון ממיקרוסופט או וירוס? ייעוץ ךיתורעה ...
Old 14 פבואר 2008, 14:18
מנהל קבוצת

להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
  • לחץ לחיצה כפולה על HJTInstall.
  • לחץ על התקן כפתור.
  • זה המקום באופן אוטומטי ב HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • על פי התקן, HijackThis צריך לפתוח בשבילך.
    • סגור HijackThis ושנה את שמו.
    • לך ל-C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • לחץ לחיצה ימנית על HijackThis.exe ובחר שנה שם.
    • הקלד sniper.exe ולחצו הזן.
    • לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על sniper.exe ובחר שלח אל > שולחן עבודה (צור קיצור דרך)
  • משולחן העבודה לפתוח HiajckThis.
  • אם אתה משתמש Windows Vista, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני ו הפעל כמנהל.
  • לחץ על האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן לחצן
  • HijackThis יסרוק ואז יומן רישום ייפתח בפנקס הרשימות.
  • העתק ולאחר מכן הדבק את כל התוכן של רישום ההודעה שלך.
    • אל Hijackthis יש לתקן שום דבר. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה.
אמנם יש לנו את שמם HijackThis צלף, אנחנו עדיין מתייחסים אליו כמו HijackThis או HJT.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.