![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Everytime I Turn on my laptop darbo namuose, galiu gauti Iššokantis langas paleidžiant, kuri atrodo kaip Windows Security alert tai sakau užblokavo programa KOM Surrogate, Publisher Microsoft Corporation. Jis niekada pasirodo tada, kai esu darbe. Mes dar namie kompiuterį ir mes negalime gauti ją, kad kuris nors. Jis klausia, ar noriu, kad Toliau blokuoti, atblokuoti ar Klauskite vėliau .... man buvo pasirinkę Klauskite vėliau, kol aš žinau, jei jis yra teisėtas, ar ne: tai yra teisėta pleistras nuo "Microsoft" ar virusas? Advice appreciated ... |
|
| |||
| |||
Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
Nors mes pervadintas HijackThis Snaiperis, mes vis dar galime kreiptis į jį kaip HijackThis ar HJT. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kom Surrogate nustoja veikti Kai aš Rodyti AVI's | ryannathans | Multimedia & Codecs | 4 | 13 sausis 2009 03:47 |
| Virus Alert | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | 9 rugsėjis 2008 22:50 |
| Nuoroda Alert | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 4 | Balandis 20, 2008 10:13 |
| Fono kalendorius perspėjimas | captaincaveman | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 18, 2007 10:02 |
| I got virus alert | ken979 | Virus, Spyware & Security | 12 | Rugpjūtis 22, 2007 04:03 |
| Temos įrankiai | |
| |