menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

KOM náhradné záznamu

Reply

Thread Tools
Old 14. február 2008, 14:01
Nový člen skupiny

Default KOM náhradné záznamu

Kedykoľvek obrátiť aj na mojom notebooku pracovať doma, mám okno pop na štarte, ktorý vyzerá ako Windows bezpečnostné varovanie povedal mu zablokovalo KOM náhradný program, publisher Microsoft Corporation. Nikdy prichádza až keď som v kancelárii. Máme iný notebook doma, a my ne dostať to, že na oboch. Jedná sa spýta, či chcem, aby blokovanie, alebo Odblokovať Opýtajte sa ma neskôr .... som bol výber Opýtajte sa ma, až neskôr som vedieť, či je zákonné alebo nie: je to legitímne náplasť od spoločnosti Microsoft alebo vírus? rad ocenil ...
Old 14. február 2008, 14:18
Moderátor skupiny

Default KOM náhradné záznamu

Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
  • Double-kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na Inštalácia tlačidlo.
  • Bude automaticky miesto v hjt C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.
    • Zavrieť HijackThis a premenovať ju.
    • Prejdite do priečinka C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Kliknite pravým tlačidlom myši na HijackThis.exe a vyberte Premenovať.
    • Zadajte sniper.exe a stlačte Vstup.
    • Právo-kliknite v sniper.exe a vyberte Odoslať > Desktop (vytvoriť zástupcu)
  • Na ploche otvorenej HiajckThis.
  • Ak používate Windows Vista, Právo-kliknutia Spustiť ako správca.
  • Kliknite na Do systému skenovania a uloženie súboru protokolu Tlačidlo
  • HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
  • Skopírujte a vložte celý obsah sa prihlásiť svoj príspevok.
    • Nepoužívajte majú Hijackthis opraviť ešte niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.
Hoci sme sa premenuje na HijackThis odstřelovač, budeme stále odvolávajú na to, ako HijackThis alebo hjt.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.