менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

COM Заступник Alert

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 лютого 2008, 14:01
Нові члени групи

Default COM Заступник Alert

Everytime я переходжу на моєму ноутбуці робота на дому, я отримую спливаюче вікно при старті, яка виглядає як Windows Security Alert говорив він заблокував програму сурогатного COM, видавець Microsoft Corporation. Він ніколи не приходить, коли я знаходжуся в офісі. У нас є інший переносний комп'ютер удома, і ми не отримаємо його на що небудь. Вона запитує, якщо я хочу зберегти блокування, розблокувати або Ask Me Later .... Я був відбір Ask Me Later, поки я не знаю, якщо це Legit чи ні: це законні патч від Microsoft або вірус? рада оцінив ...
Old 14 лютого 2008, 14:18
Модератор групи

Default COM Заступник Alert

Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
  • Двічі клацніть на HJTInstall.
  • Натисніть на Встановити кнопки.
  • Вона буде автоматично помістить в HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Після установки, HijackThis має відкрити для вас.
    • Закрити HijackThis і перейменувати її.
    • Перейти в C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Клацніть правою кнопкою на HijackThis.exe і виберіть Перейменувати.
    • Введіть sniper.exe та натисніть Увійти.
    • Клацніть правою кнопкою миші на sniper.exe і виберіть Відправити > Desktop (Створити ярлик)
  • На робочому столі відкритою HiajckThis.
  • При використанні Windows Vista, Клацніть правою кнопкою миші і Запуск від імені адміністратора.
  • Натисніть на Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл Кнопка
  • HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
  • Скопіюйте та вставте весь зміст увійти Ваше повідомлення.
    • Чи не є Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Хоча ми перейменували HijackThis для снайпера, ми все-таки будемо називати його або HijackThis HJT.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.