kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Közös keret szolgáltatások

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2007, 11:44
Új tag Csoport

Default Közös keret szolgáltatások

Próbálok tiszta up my menyasszony a számítógépet, és észrevettem, hogy fut Network Associates - közös keretrendszer folyamatokban, mint például a Frameworkservices.exe, UpdaterUI.exe és naprdmgr.exe. Azonban nem McAfee telepítve. Ő használja a Norton Antivirus és tűzfal helyett. El kell hagyni azt a közös keretet ott? És ha nem, hogyan tudom unistall ez?
Old November 20, 2007, 12:04
Moderátor Csoport

Futtassa az McAfee Consumer Products eltávolítóeszköz

Old November 20, 2007, 12:23
Új tag Csoport

Köszönöm. Megpróbáltam. Az egész még ott. Hmm ...
Old November 20, 2007, 12:34
Moderátor Csoport

Lets próbálja leállítani a szolgáltatásokat futtató első.

Menj a Start > Fut > Type services.msc , és kattintson OK

Keresse meg a szolgáltatások és a jobb klikk és válasszuk a Stop.

Most próbálja meg futtatni az eszközt, és ha ez működik. Ha nem tudjuk eltávolítani őket.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hardver gondok GYIK Carbon Általános fémáru Chat 4 November 23, 2009 10:02
. NET Framework hiba A Windows 7 X64 robina80 A Windows operációs rendszerek 11 November 14, 2009 07:48
A Microsoft. NET Framework 2.0 proyal03 A Windows operációs rendszerek 5 29. március 2009 00:35
Nem lehet telepíteni net.framework 3,5 Robt A Windows operációs rendszerek 1 19. november 2008 08:06
. Net Framework hiba Indítópult catmartin A Windows operációs rendszerek 1 20. május 2008 12:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.