![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbálok tiszta up my menyasszony a számítógépet, és észrevettem, hogy fut Network Associates - közös keretrendszer folyamatokban, mint például a Frameworkservices.exe, UpdaterUI.exe és naprdmgr.exe. Azonban nem McAfee telepítve. Ő használja a Norton Antivirus és tűzfal helyett. El kell hagyni azt a közös keretet ott? És ha nem, hogyan tudom unistall ez? |
|
| |||
| |||
| Futtassa az McAfee Consumer Products eltávolítóeszköz |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. Megpróbáltam. Az egész még ott. Hmm ... |
|
| |||
| |||
| Lets próbálja leállítani a szolgáltatásokat futtató első. Menj a Start > Fut > Type services.msc , és kattintson OK Keresse meg a szolgáltatások és a jobb klikk és válasszuk a Stop. Most próbálja meg futtatni az eszközt, és ha ez működik. Ha nem tudjuk eltávolítani őket. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hardver gondok GYIK | Carbon | Általános fémáru Chat | 4 | November 23, 2009 10:02 |
| . NET Framework hiba A Windows 7 X64 | robina80 | A Windows operációs rendszerek | 11 | November 14, 2009 07:48 |
| A Microsoft. NET Framework 2.0 | proyal03 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 29. március 2009 00:35 |
| Nem lehet telepíteni net.framework 3,5 | Robt | A Windows operációs rendszerek | 1 | 19. november 2008 08:06 |
| . Net Framework hiba Indítópult | catmartin | A Windows operációs rendszerek | 1 | 20. május 2008 12:52 |
| Téma eszközök | |
| |