![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bandau išvalyti savo sužadėtiniu kompiuterio ir aš pastebėjau, kad tai veikia "Network Associates - Bendros pagrindų sistemos procesai, tokie kaip Frameworkservices.exe, UpdaterUI.exe ir naprdmgr.exe. Tačiau jis nėra McAfee įdiegta. Jis Norton Antivirus ir firewall vietoj. Ar man reikia atostogų bendra sistema yra? O jei ne, kaip aš unistall tai? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ačiū. Bandžiau. It's all dar ten. Hmm ... |
|
| |||
| |||
| Leidžia bandyti sustabdyti paslaugų paleisti pirmiausia. Pereiti į Pradžia > Bėgti > Pagal tipą services.msc ir paspauskite Gerai Raskite paslaugos ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite juos ir pasirinkite Sustoti. Dabar paleiskite įrankį ir patikrinti, ar ji veikia. Jei ne mes juos galima pašalinti rankiniu būdu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bendrosios aparatūros problemas DUK | Carbon | General Hardware Chat | 4 | Lapkritis 23, 2009 10:02 |
| . NET Framework Klaida su Windows 7 X64 | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 11 | Lapkritis 14, 2009 07:48 |
| Microsoft. NET Framework 2.0 | proyal03 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 29, 2009 00:35 |
| Nepavyko įdiegti net.framework 3,5 | RobT | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:06 |
| . NET Framework klaida paleidžiant | catmartin | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 20, 2008 12:52 |
| Temos įrankiai | |
| |