mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Bendrą paslaugos

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 20, 2007, 11:44
Naujas Narys

Default Bendrą paslaugos

Bandau išvalyti savo sužadėtiniu kompiuterio ir aš pastebėjau, kad tai veikia "Network Associates - Bendros pagrindų sistemos procesai, tokie kaip Frameworkservices.exe, UpdaterUI.exe ir naprdmgr.exe. Tačiau jis nėra McAfee įdiegta. Jis Norton Antivirus ir firewall vietoj. Ar man reikia atostogų bendra sistema yra? O jei ne, kaip aš unistall tai?
Old Lapkritis 20, 2007, 12:04
Moderatorius Grupė

Default Bendrą paslaugos

Veik McAfee Consumer Products Removal Tool

Old Lapkritis 20, 2007, 12:23
Naujas Narys

Default Bendrą paslaugos

Ačiū. Bandžiau. It's all dar ten. Hmm ...
Old Lapkritis 20, 2007, 12:34
Moderatorius Grupė

Default Bendrą paslaugos

Leidžia bandyti sustabdyti paslaugų paleisti pirmiausia.

Pereiti į Pradžia > Bėgti > Pagal tipą services.msc ir paspauskite Gerai

Raskite paslaugos ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite juos ir pasirinkite Sustoti.

Dabar paleiskite įrankį ir patikrinti, ar ji veikia. Jei ne mes juos galima pašalinti rankiniu būdu.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Bendrosios aparatūros problemas DUK Carbon General Hardware Chat 4 Lapkritis 23, 2009 10:02
. NET Framework Klaida su Windows 7 X64 robina80 Windows "operacinės sistemos 11 Lapkritis 14, 2009 07:48
Microsoft. NET Framework 2.0 proyal03 Windows "operacinės sistemos 5 Kovas 29, 2009 00:35
Nepavyko įdiegti net.framework 3,5 RobT Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 19, 2008 08:06
. NET Framework klaida paleidžiant catmartin Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 20, 2008 12:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.