по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Comodo Firewall 3: драстично да се промени от 2,4

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Ноември, 2007, 04:15
Член Група

Default Comodo Firewall 3: драстично да се промени от 2,4

Ей, момчета, всеки, който използва новата версия на comodo защитна стена?

приятелят ми има нов лаптоп, който дойде с изглед и аз трябваше да чакам за версия 3 на comodo да защитна стена на него (използва Windows Firewall дотогава).

Аз прочетох създаден по новата версия и прочетох добри неща за новите GUI и всичко, но аз имам проблеми с това колко той е променен:
Обичах прилагането наблюдава във версия 2.4, това е лесно и ясно да имат контрол над Apps, които са били в състояние да се свърже с интернет и кои не са.

Мога да намеря нищо, като следи за прилагането възрасти в новата версия, след като дни на опитваш го намерих молбата правила:

Firewall раздела:
Разширено раздела:
политика на сигурност на мрежата:
прилагане правилата

Това е еквивалентно на прилагането монитора, и ако това е една и съща работа?

Наздраве момчета
Old 1-ви декември, 2007, 09:41
Член Група

всъщност

Аз ще направя всичко по силите си с нея за Vista лаптоп, но аз ще остана с 2,4 на всички мои XP компютри:

какво точка за определянето на нещо, което не се счупи и ruining използваемостта му за по-голяма от GUI-хубава? тя не е като има всякакви други безплатни защитни стени толкова добро, колкото 2.4.

Бях В. 3,0 очакват да бъдат доста по същото просто съвместими с Vista

глупав
Old 1-ви декември, 2007, 10:36
Модератор Група

Всички GUIs изглежда да мигрират към Vista оформлението.

Подобно на нея или не, Виста е бъдещето.

Old 1-ви декември, 2007, 11:28
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Всички GUIs изглежда да мигрират към Vista оформлението.

Подобно на нея или не, Виста е бъдещето.
Знам, но няма причина да не се наблюдава прилагането още там, с изглед на кожата, форма на отговорност функция е лошо нещо, с нещо толкова важно като добра защитна стена.

дори Vista функционално изглеждаше много сходен с XP, когато аз се опитах го за 1 / 2 час, имаше 2 участия на овена, така няма проблем, аз винаги се коригира Windows за най-добри резултати и се откажат от хубост все пак

сте опитвали comodo 3? Смятате ли, че мрежата, политиката за сигурност е новият еквивалент за това, че е списък с приложения с разрешите или отричат до имената им, така че винаги знам къде си?

Наздраве зло
Old 1-ви декември, 2007, 11:33
Модератор Група

Цитат:
Знам, но няма причина да не се наблюдава прилагането още там, с изглед на кожата, форма на отговорност функция е лошо нещо, с нещо толкова важно като добра защитна стена.
Напълно съм съгласен с това.

Цитат:
сте опитвали comodo 3?
Не, аз бях Comodo в един момент, но влезе в компютъра Инструменти Безплатна защитна стена. И съм го хареса много.

Old 1-ви декември, 2007, 11:42
Член Група

Цитат:
Напълно съм съгласен с това.

Не, аз бях Comodo в един момент, но влезе в компютъра Инструменти Безплатна защитна стена. И съм го хареса много.

можете да опитате, че една след това, знаеш ли, ако тя е функция като ап монитора?

Просто горчиво за comodo, само други безплатни защитна стена и може да се разбираме с Zone Alarm е безплатна и comodo беше много по-добре от това, че сме много щастливи заедно

редактирай: PC Tools е безплатна защитна стена Vista съвместими?
Old 1-ви декември, 2007, 11:56
Модератор Група

Аха, че е Vista съвместим. http://www.pctools.com/firewall/

Тя е заявка монитора.
Заявленията, напреднало правила, история и дейност. Плюс обичайните потребител и настройки за напредналите потребители.

Old 1-ви декември, 2007, 22:00
Член Група

Цитат:
Аха, че е Vista съвместим. http://www.pctools.com/firewall/

Тя е заявка монитора.
Заявленията, напреднало правила, история и дейност. Плюс обичайните потребител и настройки за напредналите потребители.
ОК благодаря зло
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc