![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, момчета, всеки, който използва новата версия на comodo защитна стена? приятелят ми има нов лаптоп, който дойде с изглед и аз трябваше да чакам за версия 3 на comodo да защитна стена на него (използва Windows Firewall дотогава). Аз прочетох създаден по новата версия и прочетох добри неща за новите GUI и всичко, но аз имам проблеми с това колко той е променен: Обичах прилагането наблюдава във версия 2.4, това е лесно и ясно да имат контрол над Apps, които са били в състояние да се свърже с интернет и кои не са. Мога да намеря нищо, като следи за прилагането възрасти в новата версия, след като дни на опитваш го намерих молбата правила: Firewall раздела: Разширено раздела: политика на сигурност на мрежата: прилагане правилата Това е еквивалентно на прилагането монитора, и ако това е една и съща работа? Наздраве момчета |
|
| |||
| |||
| всъщност Аз ще направя всичко по силите си с нея за Vista лаптоп, но аз ще остана с 2,4 на всички мои XP компютри: какво точка за определянето на нещо, което не се счупи и ruining използваемостта му за по-голяма от GUI-хубава? тя не е като има всякакви други безплатни защитни стени толкова добро, колкото 2.4. Бях В. 3,0 очакват да бъдат доста по същото просто съвместими с Vista глупав |
|
| |||
| |||
| Всички GUIs изглежда да мигрират към Vista оформлението. Подобно на нея или не, Виста е бъдещето. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
дори Vista функционално изглеждаше много сходен с XP, когато аз се опитах го за 1 / 2 час, имаше 2 участия на овена, така няма проблем, аз винаги се коригира Windows за най-добри резултати и се откажат от хубост все пак сте опитвали comodo 3? Смятате ли, че мрежата, политиката за сигурност е новият еквивалент за това, че е списък с приложения с разрешите или отричат до имената им, така че винаги знам къде си? Наздраве зло |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
можете да опитате, че една след това, знаеш ли, ако тя е функция като ап монитора? Просто горчиво за comodo, само други безплатни защитна стена и може да се разбираме с Zone Alarm е безплатна и comodo беше много по-добре от това, че сме много щастливи заедно ![]() редактирай: PC Tools е безплатна защитна стена Vista съвместими? |
|
| |||
| |||
| Аха, че е Vista съвместим. http://www.pctools.com/firewall/ Тя е заявка монитора. Заявленията, напреднало правила, история и дейност. Плюс обичайните потребител и настройки за напредналите потребители. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|