menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Comodo Firewall 3: Výrazně se změnila z 2,4

Reply

Thread Nástroje
Old 30.listopadu 2007, 04:15
Člen Skupina

Default Comodo Firewall 3: Výrazně se změnila z 2,4

hej kluci, někdo s použitím nové verze Comodo Firewall?

můj přítel má nový notebook, která přišla s Windows Vista a já musel čekat na verzi 3 comodo firewall, aby na něm (používá bránu firewall systému Windows do té doby).

Četl jsem až na novou verzi a přečetl dobré věci o nové GUI a všechno, ale já mít problémy s tím, jak moc se to změnilo:
Miloval jsem žádost monitor ve verzi 2.4, je to snadné a jednoduché mít kontrolu nad aplikacemi, které jsou schopni se připojit k internetu a které nebyly.

Nemohl jsem najít nic podobného použití monitoru po věky v nové verzi, po mnoha dnech se snažili ji i našel aplikaci pravidel:

firewall tab:
pokročilé tab:
síťové bezpečnostní politiky:
prováděcí pravidla

Je to rovnocenná žádost sledovat a pokud ano, to funguje stejně?

nazdraví kluci
Old 1.prosince 2007, 09:41
Člen Skupina

kdekoli

Budu se snažit s ním na průhled laptop, ale budu držet s 2.4 na všech mých počítačích xp:

whats bodem, kterým se něco, co není zlomil a ničí jeho využitelnost kvůli hezčí gui? to není jako existuje nějaký volný firewallem tak dobrá jako 2.4.

Čekal jsem, že v. 3.0, které mají být skoro stejné jen kompatibilní s Windows Vista

stupidní
Old 1.prosince 2007, 10:36
Moderátor skupiny

Všechny GUI Zdá se, že přechod na Vista vzhled a dojem.

To líbí nebo ne, Vista je budoucnost.

Old 1.prosince 2007, 11:28
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Všechny GUI Zdá se, že přechod na Vista vzhled a dojem.

To líbí nebo ne, Vista je budoucnost.
Já vím, ale není důvod k používání monitoru se tam ještě s průhled kůže, tvoří přes funkce je špatné s něčím tak zásadní jako dobrý firewall.

vista dokonce zdálo, funkčně velmi podobný xp, když jsem to zkoušel na 1 / 2 hodiny, měl 2 gigs of ram, takže žádný problém, já vždycky přizpůsobit okna pro nejlepší výkon a zříci krása stejně

Have you tried comodo 3? myslíte si, že síťové bezpečnostní politiky je nový odpovídá za to, že seznam aplikací s povolit nebo zakázat vedle jejich jména, takže budete vždy vědět, kde jsi?

cheers zlo
Old 1.prosince 2007, 11:33
Moderátor skupiny

Citace:
Já vím, ale není důvod k používání monitoru se tam ještě s průhled kůže, tvoří přes funkce je špatné s něčím tak zásadní jako dobrý firewall.
Já naprosto souhlasím s tím.

Citace:
Have you tried comodo 3?
Ne, jsem Comodo na jednom místě, ale šel do PC Tools firewall zdarma. A mám chuť to hodně.

Old 1.prosince 2007, 11:42
Člen Skupina

Citace:
Já naprosto souhlasím s tím.

Ne, jsem Comodo na jednom místě, ale šel do PC Tools firewall zdarma. A mám chuť to hodně.

může vyzkoušet, že jednou pak, víte, má-li funkce, jako je app monitor?

Jen bitter o comodo, pouze další svobodné i firewall nemůže nikdy vyjít byla oblast alarmovat zdarma a comodo byl mnohem lepší, než to, že jsme byli velmi spokojeni spolu

edit: je zdarma PC Tools Firewall kompatibilní se systémem Vista?
Old 1.prosince 2007, 11:56
Moderátor skupiny

Jo to je Vista kompatibilní. http://www.pctools.com/firewall/

Má žádost monitoru.
Aplikace, pokročilá pravidla, historii a činnosti. Plus běžné uživatele a pokročilé uživatelské nastavení.

Old 1.prosince 2007, 22:00
Člen Skupina

Citace:
Jo to je Vista kompatibilní. http://www.pctools.com/firewall/

Má žádost monitoru.
Aplikace, pokročilá pravidla, historii a činnosti. Plus běžné uživatele a pokročilé uživatelské nastavení.
ok díky zlo
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Comodo Firewall Pro sílu. Coolyxxx Virus, spyware a bezpečnost 12 7. říjen 2008 15:51
Comodo Firewall Pro Virus Coolyxxx Virus, spyware a bezpečnost 2 4. října 2008 04:55
Nelze odinstalovat Comodo Firewall Pro! KanoakaVirus Obecné Software Chat 3 30. dubna 2008 21:50
Comodo BOClean Cyberbabe Virus, spyware a bezpečnost 28 27. duben 2007 21:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.