![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej kluci, někdo s použitím nové verze Comodo Firewall? můj přítel má nový notebook, která přišla s Windows Vista a já musel čekat na verzi 3 comodo firewall, aby na něm (používá bránu firewall systému Windows do té doby). Četl jsem až na novou verzi a přečetl dobré věci o nové GUI a všechno, ale já mít problémy s tím, jak moc se to změnilo: Miloval jsem žádost monitor ve verzi 2.4, je to snadné a jednoduché mít kontrolu nad aplikacemi, které jsou schopni se připojit k internetu a které nebyly. Nemohl jsem najít nic podobného použití monitoru po věky v nové verzi, po mnoha dnech se snažili ji i našel aplikaci pravidel: firewall tab: pokročilé tab: síťové bezpečnostní politiky: prováděcí pravidla Je to rovnocenná žádost sledovat a pokud ano, to funguje stejně? nazdraví kluci |
|
| |||
| |||
| kdekoli Budu se snažit s ním na průhled laptop, ale budu držet s 2.4 na všech mých počítačích xp: whats bodem, kterým se něco, co není zlomil a ničí jeho využitelnost kvůli hezčí gui? to není jako existuje nějaký volný firewallem tak dobrá jako 2.4. Čekal jsem, že v. 3.0, které mají být skoro stejné jen kompatibilní s Windows Vista stupidní |
|
| |||
| |||
| Všechny GUI Zdá se, že přechod na Vista vzhled a dojem. To líbí nebo ne, Vista je budoucnost. |
|
| |||
| |||
| Citace:
vista dokonce zdálo, funkčně velmi podobný xp, když jsem to zkoušel na 1 / 2 hodiny, měl 2 gigs of ram, takže žádný problém, já vždycky přizpůsobit okna pro nejlepší výkon a zříci krása stejně Have you tried comodo 3? myslíte si, že síťové bezpečnostní politiky je nový odpovídá za to, že seznam aplikací s povolit nebo zakázat vedle jejich jména, takže budete vždy vědět, kde jsi? cheers zlo |
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
může vyzkoušet, že jednou pak, víte, má-li funkce, jako je app monitor? Jen bitter o comodo, pouze další svobodné i firewall nemůže nikdy vyjít byla oblast alarmovat zdarma a comodo byl mnohem lepší, než to, že jsme byli velmi spokojeni spolu ![]() edit: je zdarma PC Tools Firewall kompatibilní se systémem Vista? |
|
| |||
| |||
| Jo to je Vista kompatibilní. http://www.pctools.com/firewall/ Má žádost monitoru. Aplikace, pokročilá pravidla, historii a činnosti. Plus běžné uživatele a pokročilé uživatelské nastavení. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Comodo Firewall Pro sílu. | Coolyxxx | Virus, spyware a bezpečnost | 12 | 7. říjen 2008 15:51 |
| Comodo Firewall Pro Virus | Coolyxxx | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 4. října 2008 04:55 |
| Nelze odinstalovat Comodo Firewall Pro! | KanoakaVirus | Obecné Software Chat | 3 | 30. dubna 2008 21:50 |
| Comodo BOClean | Cyberbabe | Virus, spyware a bezpečnost | 28 | 27. duben 2007 21:43 |
| Thread Nástroje | |
| |