![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, nikome koristeći novu verziju COMODO firewall? moj prijatelj ima novi laptop koji je došao sa vidik i morao sam čekati za verziju 3 COMODO firewall staviti na njega (Vatrozid za Windows koristi do tada). Pročitao sam na novu verziju te imati čitanje dobrih stvari o novom GUI i sve, ali imam problema s koliko ima promjena: ja ljubio nadzirati primjenu u verziji 2.4, to je bio jednostavan i jasan da imaju kontrolu nad apps koji su mogli povezati na internet i one koji nisu bili. ja mogao naći ništa kao monitor za prijavu uzrasta u novoj verziji, nakon dana pokušavao sam ga pronašao primjenu pravila: firewall karticu: napredno karticu: mreža sigurnosne politike: primjenu pravila Da li je ovo ekvivalent za primjenu nadzirati i ako je tako to radi isto? nazdravlje dečki |
|
| |||
| |||
| anyways Ja ću obaviti moj najbolji s njim na vidik laptop, ali ja ću staviti sa 2,4 na svim mojim xp računala: što je točka pričvršćivanje nešto što nije razbila i ruining njegove upotrebljivosti u korist prettier GUI? to nije kao što postoji bilo koji drugi slobodan firewall kao dobri kao 2.4. Bio sam očekivao da se protiv 3,0 ljepušan velik dio isti samo kompatibilan sa vidik glup |
|
| |||
| |||
| Svi GUIs Čini se da Migrating to Vidik izgled i dojam. Sviđa ili ne, Vista budućnost. |
|
| |||
| |||
| Quote:
čak činilo da vidik funkcionalno vrlo slične xp našto ja pokušao to za 1 / 2 sata, 2 imao nastupe u ram tako da nema problema, ja uvijek prilagoditi prozori za najbolju izvedbu i odricati se privlačnost anyway da li ste pokušali COMODO 3? mislite li da je sigurnost mreže pravilo je novi ekvivalent za to što je popis sa apps dopustiti ili uskratiti pored njihovih imena tako da ćete uvijek znati gdje se nalazite? nazdravlje zlo |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
svibanj pokušati da jedan onda, znaš ako ima značajke poput app monitor? samo gorka o COMODO, samo druge besplatne firewall ja mogao ikada dobiti uz zone alarm je bio slobodan i COMODO je puno bolje od toga, bili smo jako sretni zajedno ![]() edit: pc tools je besplatan vatrozid vidik kompatibilan? |
|
| |||
| |||
| Yep je Vista kompatibilna. http://www.pctools.com/firewall/ To je program koji monitor. Programi, napredna pravila, povijest i aktivnosti. Plus normalan korisnik i naprednih korisničkih postavki. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| COMODO Firewall Pro snagu. | Coolyxxx | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 7. listopad 2008 15:51 |
| COMODO Firewall Pro Virus | Coolyxxx | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 4. listopad 2008 04:55 |
| Nije moguće deinstalirati COMODO Firewall Pro! | KanoakaVirus | Općenito Software Chat | 3 | 30. travanj 2008 21:50 |
| COMODO BOClean | Cyberbabe | Virus, Spyware i sigurnost | 28 | 27. travanj 2007 21:43 |
| Thread Tools | |
| |