kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Comodo tűzfal 3: drasztikusan megváltozott 2,4

Reply

Téma eszközök
Old November 30, 2007, 04:15
Csoport tagja

Default Comodo tűzfal 3: drasztikusan megváltozott 2,4

Hé srácok, aki az új változatban Comodo tűzfal?

barátom van egy új laptop lépett a kilátás és én, hogy várja meg a 3-as verzióját a Comodo hogy a tűzfal (a használt Windows tűzfal addig).

Elolvastam ki az új verziót, és olvasni jó dolog az új GUI-t és minden, de a kérdéseket hogy mennyit változott:
Szerettem alkalmazását felügyelő változat 2.4, ez az egyszerű és egyértelmű, hogy ellenőrzik, amelyek apps tudtak kapcsolódni az internetre, és melyek nem.

tudtam semmit találni, mint az alkalmazás ellenőrzi a korok és az új változat után nap, amit én találtam ki alkalmazási szabályokat:

tűzfal lap:
Speciális lap:
hálózati biztonsági politika:
alkalmazásának szabályai

ez egyenlő az alkalmazás ellenőrzi, és ha igen, és nem ugyanazt a munkát?

cheers guys
Old December 1, 2007, 09:41
Csoport tagja

Egyébként

I'll do my best vele a Vista laptop, de én ragaszkodom a 2,4 az összes xp számítógépek:

Mi az a pont, amit a rögzítés nem törte meg, és tönkreteszi a használhatóság biztosítása érdekében a szebb GUI-val? Ez nem olyan, mint ott minden más ingyenes tűzfal, mint 2,4.

Én számítottam 3,0 v. kell nagyjából ugyanaz csak össze kilátás

ostoba
Old December 1, 2007, 10:36
Moderátor Csoport

Minden GUIs tűnik migrálásának a Vista megjelenését és hangulatát.

Akár tetszik, akár nem, Vista is a jövőben.

Old December 1, 2007, 11:28
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Minden GUIs tűnik migrálásának a Vista megjelenését és hangulatát.

Akár tetszik, akár nem, Vista is a jövőben.
Tudom, de semmi sem indokolja, hogy nem az alkalmazás ellenőrzi még a Vista kinézet, forma feletti funkció rossz dolog valami létfontosságú, mint egy jó tűzfalat.

kilátás még úgy tűnt, funkcionálisan igen hasonlít a xp mikor próbáltam azt az 1 / 2 óráig volt 2 koncert RAM így nem okoznak problémát, mindig állítsuk be az ablakok: a legjobb teljesítményt, és lemondta a csinosság anyway

Ön próbálta Comodo 3? Gondolod, hogy a hálózati biztonság politika az új megfelelője egy listát apps és engedélyezi vagy megtagadja a nevük mellett, így mindig tudod, hol vagy?

cheers gonosz
Old December 1, 2007, 11:33
Moderátor Csoport

Idézet:
Tudom, de semmi sem indokolja, hogy nem az alkalmazás ellenőrzi még a Vista kinézet, forma feletti funkció rossz dolog valami létfontosságú, mint egy jó tűzfalat.
Teljesen egyetértek azzal.

Idézet:
Ön próbálta Comodo 3?
Nem, én Comodo egyszer elment, de a PC Tools ingyenes tűzfal. És vagyok örült, hogy sokat.

Old December 1, 2007, 11:42
Csoport tagja

Idézet:
Teljesen egyetértek azzal.

Nem, én Comodo egyszer elment, de a PC Tools ingyenes tűzfal. És vagyok örült, hogy sokat.

május próbálja, hogy az egyik hát, tudod, ha azt a funkciót, mint az app monitor?

csak keserű mintegy Comodo, csak más ingyenes tűzfal tudtam soha el együtt a Zone Alarm ingyenes és Comodo sokkal jobb, mint az, hogy mi is nagyon boldogok együtt

Szerkeszt: a PC-eszközök ingyenes tűzfal Vista kompatibilis?
Old December 1, 2007, 11:56
Moderátor Csoport

Ja, hogy Vista kompatibilis. http://www.pctools.com/firewall/

A kérelmet ellenőrzi.
Alkalmazások, korszerű szabályait, a történelem, és az aktivitás. Plus normál felhasználók és a fejlett felhasználói beállításokat.

Old December 1, 2007, 22:00 órakor
Csoport tagja

Idézet:
Ja, hogy Vista kompatibilis. http://www.pctools.com/firewall/

A kérelmet ellenőrzi.
Alkalmazások, korszerű szabályait, a történelem, és az aktivitás. Plus normál felhasználók és a fejlett felhasználói beállításokat.
ok thanks gonosz
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Comodo Firewall Pro erejét. Coolyxxx Vírus, kémprogram és biztonság 12 7. október 2008 15:51
Comodo Firewall Pro Virus Coolyxxx Vírus, kémprogram és biztonság 2 4. október 2008 04:55
Nem lehet eltávolítani Comodo Firewall Pro! KanoakaVirus General Chat szoftver 3 30. április 2008 21:50
Comodo BOClean Cyberbabe Vírus, kémprogram és biztonság 28 27. április 2007 21:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.