![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, aki az új változatban Comodo tűzfal? barátom van egy új laptop lépett a kilátás és én, hogy várja meg a 3-as verzióját a Comodo hogy a tűzfal (a használt Windows tűzfal addig). Elolvastam ki az új verziót, és olvasni jó dolog az új GUI-t és minden, de a kérdéseket hogy mennyit változott: Szerettem alkalmazását felügyelő változat 2.4, ez az egyszerű és egyértelmű, hogy ellenőrzik, amelyek apps tudtak kapcsolódni az internetre, és melyek nem. tudtam semmit találni, mint az alkalmazás ellenőrzi a korok és az új változat után nap, amit én találtam ki alkalmazási szabályokat: tűzfal lap: Speciális lap: hálózati biztonsági politika: alkalmazásának szabályai ez egyenlő az alkalmazás ellenőrzi, és ha igen, és nem ugyanazt a munkát? cheers guys |
|
| |||
| |||
| Egyébként I'll do my best vele a Vista laptop, de én ragaszkodom a 2,4 az összes xp számítógépek: Mi az a pont, amit a rögzítés nem törte meg, és tönkreteszi a használhatóság biztosítása érdekében a szebb GUI-val? Ez nem olyan, mint ott minden más ingyenes tűzfal, mint 2,4. Én számítottam 3,0 v. kell nagyjából ugyanaz csak össze kilátás ostoba |
|
| |||
| |||
| Minden GUIs tűnik migrálásának a Vista megjelenését és hangulatát. Akár tetszik, akár nem, Vista is a jövőben. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
kilátás még úgy tűnt, funkcionálisan igen hasonlít a xp mikor próbáltam azt az 1 / 2 óráig volt 2 koncert RAM így nem okoznak problémát, mindig állítsuk be az ablakok: a legjobb teljesítményt, és lemondta a csinosság anyway Ön próbálta Comodo 3? Gondolod, hogy a hálózati biztonság politika az új megfelelője egy listát apps és engedélyezi vagy megtagadja a nevük mellett, így mindig tudod, hol vagy? cheers gonosz |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
május próbálja, hogy az egyik hát, tudod, ha azt a funkciót, mint az app monitor? csak keserű mintegy Comodo, csak más ingyenes tűzfal tudtam soha el együtt a Zone Alarm ingyenes és Comodo sokkal jobb, mint az, hogy mi is nagyon boldogok együtt ![]() Szerkeszt: a PC-eszközök ingyenes tűzfal Vista kompatibilis? |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy Vista kompatibilis. http://www.pctools.com/firewall/ A kérelmet ellenőrzi. Alkalmazások, korszerű szabályait, a történelem, és az aktivitás. Plus normál felhasználók és a fejlett felhasználói beállításokat. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Comodo Firewall Pro erejét. | Coolyxxx | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 7. október 2008 15:51 |
| Comodo Firewall Pro Virus | Coolyxxx | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 4. október 2008 04:55 |
| Nem lehet eltávolítani Comodo Firewall Pro! | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 3 | 30. április 2008 21:50 |
| Comodo BOClean | Cyberbabe | Vírus, kémprogram és biztonság | 28 | 27. április 2007 21:43 |
| Téma eszközök | |
| |