פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

Comodo חומת אש 3: Drastically שונה מ 2.4

Reply

שרשרת כלים
Old 30 נובמבר 2007, 04:15
חבר קבוצת

היי חבר 'ה, מישהו משתמש בגרסה החדשה של comodo חומת אש?

חבר שלי יש מחשב נייד חדש, אשר הגיע עם Vista ואני נאלצתי לחכות לגירסה 3 של comodo לשים על זה חומת אש (Windows Firewall בשימוש עד אז).

קראתי על הגירסה החדשה ויש להם לקרוא דברים טובים על GUI חדש והכל אבל יש לי בעיות עם כמה זה השתנה:
אהבתי את היישום לפקח בגירסה 2.4, זה פשוט היה קל לקבל שליטה Apps אשר היו יכולים להתחבר לאינטרנט או אילו לא היו.

אני יכול למצוא דבר כמו לפקח על יישום הגילאים בגרסה החדשה, לאחר יום של זה אני מנסה למצוא יישום הכללים:

חומת האש של הכרטיסייה:
הכרטיסייה מתקדם:
מדיניות אבטחת רשת:
יישום הכללים

האם זה שווה את היישום לפקח ואם כן האם זה עובד באותו?

לחיים חבר 'ה
Old 1 דצמבר 2007, 09:41
חבר קבוצת

בכל מקרה

אעשה את זה בצורה הטובה ביותר עם המחשב הנישא על Vista אבל אני יהיה 2.4 עם המקל שלי על כל המחשבים XP:

מה הטעם של קביעה כי הוא לא משהו שברו ואת השימושיות שלה ruining למען של GUI יפה? זה לא כמו כל שם אחר של חומת אש חופשית טוב כמו 2.4.

הייתי מצפה נ '3,0 כדי להיות די הרבה באותו הרגע תואם Vista

טיפש
Old 1 דצמבר 2007, 10:36
מנהל קבוצת

כל GUIs נראה migrating את המראה והתחושה Vista.

אוהב את זה או לא, Vista היא העתיד.

Old 1 דצמבר 2007, 11:28
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי evilfantasy View Post
כל GUIs נראה migrating את המראה והתחושה Vista.

אוהב את זה או לא, Vista היא העתיד.
אני יודע אבל אין סיבה שלא לקבל את הבקשה לפקח עדיין שם עם עור פנים, צורה מעל פונקציה היא דבר רע עם משהו כמו חיוניים כמו חומת אש טובה.

אפילו Vista functionally נראה מאוד דומה ל XP כאשר ניסיתי אותו 1 / 2 שעה, היו 2 gigs של רם אז אין בעיה, אני תמיד להתאים את הביצועים הטובים ביותר עבור Windows ו לותר על חן בכל מקרה

האם ניסית comodo 3? האם אתה חושב כי מדיניות אבטחת הרשת החדשה הוא שווה ערך ל נתקל רשימה של היישומים עם לאפשר או למנוע אותה ליד השמות שלהם, כך אתה תמיד יודע איפה אתה?

Cheers הרע
Old 1 דצמבר 2007, 11:33
מנהל קבוצת

ציטוט:
אני יודע אבל אין סיבה שלא לקבל את הבקשה לפקח עדיין שם עם עור פנים, צורה מעל פונקציה היא דבר רע עם משהו כמו חיוניים כמו חומת אש טובה.
אני לגמרי מסכים עם זה.

ציטוט:
האם ניסית comodo 3?
לא, הייתי Comodo אבל בשלב מסוים יצא למחשב כלים חינם Firewall. ואת זה אני חבה הרבה.

Old 1 דצמבר 2007, 11:42
חבר קבוצת

ציטוט:
אני לגמרי מסכים עם זה.

לא, הייתי Comodo אבל בשלב מסוים יצא למחשב כלים חינם Firewall. ואת זה אני חבה הרבה.

יכול לנסות את זה אז, אתה יודע אם יש לו תכונה כמו App לפקח?

רק המר בנושא comodo, רק חומת אש חינם אחרים אני יכול להסתדר עם אי פעם היה בחינם, אזור אזעקה comodo היה הרבה יותר טוב מזה, היינו מאוד מאושרים ביחד

עריכה: המחשב הוא כלי חינם חומת אש תואמת Vista?
Old 1 דצמבר 2007, 11:56
מנהל קבוצת

כן היא תואמת Vista. http://www.pctools.com/firewall/

יש לו לפקח על יישום.
יישומים, Advanced כללי, היסטוריה, ופעילותו. בנוסף, בדרך כלל משתמש מתקדם הגדרות המשתמש.

Old 1 דצמבר 2007, 22:00
חבר קבוצת

ציטוט:
כן היא תואמת Vista. http://www.pctools.com/firewall/

יש לו לפקח על יישום.
יישומים, Advanced כללי, היסטוריה, ופעילותו. בנוסף, בדרך כלל משתמש מתקדם הגדרות המשתמש.
בסדר תודה הרע
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.