mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Comodo ugniasienė 3: drastiškai pasikeitė nuo 2,4

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 30, 2007, 04:15
Narys

Hey guys, bet naudojant naują versiją Comodo ugniasienė?

Mano draugas turi naują nešiojamąjį kompiuterį, kuris buvo su vista ir teko laukti 3 versiją iš Comodo įdiegti užkardą jis (naudojamas Windows Firewall iki tada).

Aš perskaičiau ant naujos versijos ir teko skaityti gerų dalykų apie naują GUI ir viskas, bet turiu problemų su tuo, kiek jis pasikeitė:
I loved taikymo monitorių versija 2.4, tai buvo lengva ir paprasta, kad kontroliuoti, kuri Apps "pavyko prisijungti prie interneto, o kurios ne.

galėčiau rasti nieko panašaus taikymo stebėti amžius nauja versija, po to dienas bando jį radau taikymo taisykles:

užkarda skirtuke
samiau:
tinklo saugumo politika:
taikymo taisykles

tai atitinka taikymo stebėti ir, jei taip tai veikia patį?

Cheers guys
Old Gruodis 1, 2007, 09:41
Narys

anyways

I'll do my best su ja Vista "nešiojamojo kompiuterio, bet I'll Stick su 2,4 visas mano XP kompiuteriuose:

Kas nustatymo, kad kažkas yra ne broke ir griauna jos praktiškumo dėl grožio GUI dėlei taškas? Tai ne kaip ten yra bet kokios kitos laisvą ugniasienės taip gerai, kaip 2,4.

Aš tikėjosi v. 3.0 turi beveik tą patį tik suderinamas su Vista

kvailas
Old Gruodis 1, 2007, 10:36
Moderatorius Grupė

Visi GUI atrodo, su perėjimu prie Vista išvaizdą.

Patinka jums tai ar ne, Vista ateityje.

Old Gruodis 1, 2007, 11:28
Narys

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Visi GUI atrodo, su perėjimu prie Vista išvaizdą.

Patinka jums tai ar ne, Vista ateityje.
Žinau, bet nėra jokios priežasties, kad paraiška stebėti dar ten su Vista odos, sudaro daugiau kaip funkcija yra blogai su kažkuo pat svarbus, kaip gerą ugniasienę.

net Vista funkciškai atrodo labai panaši į XP, kai aš bandžiau ją 1 / 2 valandos, teko 2 koncertai RAM, todėl jokių problemų, aš visada koreguoti langai geriausią našumą ir atsisakyti šiaip žavumas

Jūs bandė Comodo 3? Ar manote, kad tinklo saugumo politika yra naujų ekvivalentas atsižvelgdamas į Apps sąrašą leisti arba neleisti šalia jų pavadinimų, todėl jūs visada žinoti, kur esate?

Cheers blogis
Old Gruodis 1, 2007, 11:33
Moderatorius Grupė

Citata:
Žinau, bet nėra jokios priežasties, kad paraiška stebėti dar ten su Vista odos, sudaro daugiau kaip funkcija yra blogai su kažkuo pat svarbus, kaip gerą ugniasienę.
Aš visiškai sutinku su tuo.

Citata:
Jūs bandė Comodo 3?
Nope, aš Comodo vienu metu, bet nuėjo į PC Tools nemokama ugniasienė. Ir esu simpatijas jis aikštelė.

Old Gruodis 1, 2007, 11:42
Narys

Citata:
Aš visiškai sutinku su tuo.

Nope, aš Comodo vienu metu, bet nuėjo į PC Tools nemokama ugniasienė. Ir esu simpatijas jis aikštelė.

gali bandyti, kad vienas iš ten, žinai, jei jis kaip app stebėti funkcija?

tik kartūs apie Comodo, tik kitos nemokama ugniasienė aš kada nors galėtų gauti kartu su "Zone Alarm" buvo laisvi ir Comodo buvo daug geriau nei, kad mes buvome labai laimingi kartu

Edit: PC Tools yra nemokama ugniasienė Vista compatible?
Old Gruodis 1, 2007, 11:56
Moderatorius Grupė

Yep tai Vista compatible. http://www.pctools.com/firewall/

Ji taikymo monitorių.
Programos, pažangesnes taisykles, istorija ir veikla. Plius normalus vartotojas ir patyręs vartotojas parametrai.

Old Gruodis 1, 2007, 22:00
Narys

Citata:
Yep tai Vista compatible. http://www.pctools.com/firewall/

Ji taikymo monitorių.
Programos, pažangesnes taisykles, istorija ir veikla. Plius normalus vartotojas ir patyręs vartotojas parametrai.
Gerai, ačiū blogis
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.