![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, bet naudojant naują versiją Comodo ugniasienė? Mano draugas turi naują nešiojamąjį kompiuterį, kuris buvo su vista ir teko laukti 3 versiją iš Comodo įdiegti užkardą jis (naudojamas Windows Firewall iki tada). Aš perskaičiau ant naujos versijos ir teko skaityti gerų dalykų apie naują GUI ir viskas, bet turiu problemų su tuo, kiek jis pasikeitė: I loved taikymo monitorių versija 2.4, tai buvo lengva ir paprasta, kad kontroliuoti, kuri Apps "pavyko prisijungti prie interneto, o kurios ne. galėčiau rasti nieko panašaus taikymo stebėti amžius nauja versija, po to dienas bando jį radau taikymo taisykles: užkarda skirtuke samiau: tinklo saugumo politika: taikymo taisykles tai atitinka taikymo stebėti ir, jei taip tai veikia patį? Cheers guys |
|
| |||
| |||
| anyways I'll do my best su ja Vista "nešiojamojo kompiuterio, bet I'll Stick su 2,4 visas mano XP kompiuteriuose: Kas nustatymo, kad kažkas yra ne broke ir griauna jos praktiškumo dėl grožio GUI dėlei taškas? Tai ne kaip ten yra bet kokios kitos laisvą ugniasienės taip gerai, kaip 2,4. Aš tikėjosi v. 3.0 turi beveik tą patį tik suderinamas su Vista kvailas |
|
| |||
| |||
| Visi GUI atrodo, su perėjimu prie Vista išvaizdą. Patinka jums tai ar ne, Vista ateityje. |
|
| |||
| |||
| Citata:
net Vista funkciškai atrodo labai panaši į XP, kai aš bandžiau ją 1 / 2 valandos, teko 2 koncertai RAM, todėl jokių problemų, aš visada koreguoti langai geriausią našumą ir atsisakyti šiaip žavumas Jūs bandė Comodo 3? Ar manote, kad tinklo saugumo politika yra naujų ekvivalentas atsižvelgdamas į Apps sąrašą leisti arba neleisti šalia jų pavadinimų, todėl jūs visada žinoti, kur esate? Cheers blogis |
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
gali bandyti, kad vienas iš ten, žinai, jei jis kaip app stebėti funkcija? tik kartūs apie Comodo, tik kitos nemokama ugniasienė aš kada nors galėtų gauti kartu su "Zone Alarm" buvo laisvi ir Comodo buvo daug geriau nei, kad mes buvome labai laimingi kartu ![]() Edit: PC Tools yra nemokama ugniasienė Vista compatible? |
|
| |||
| |||
| Yep tai Vista compatible. http://www.pctools.com/firewall/ Ji taikymo monitorių. Programos, pažangesnes taisykles, istorija ir veikla. Plius normalus vartotojas ir patyręs vartotojas parametrai. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|