mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Comodo firewall 3: krasi mainījās no 2,4

Reply

Thread Tools
Old Novembris 30, 2007, 04:15
Loceklis

hey guys, ikviens, kas izmanto jauno versiju comodo firewall?

mans draugs ir jauns klēpjdators, kas nāca ar vista un man bija jāgaida 3 versiju comodo ievietot ugunsmūra par to (lieto Windows Firewall līdz tam).

Esmu iepazinies līdzi jaunā versija un izlasīju labas lietas par jaunu GUI un viss, bet man ir problēmas ar to, cik daudz tā ir mainīta:
Man patika pieteikums kontrolēt 2.4 versiju, tas bija viegli un vienkārši kontrolēt, kas progr varēja izveidot savienojumu ar internetu un kuras nav.

es varētu atrast neko līdzīgu pieteikumu pārraudzīt vecu jauno versiju, pēc dienas, lai censtos to ārā i found piemērošanas noteikumus:

firewall Tab:
Advanced:
tīkla drošības politika:
piemērošanas noteikumus

tas līdzvērtīgs piemērošanu uzraudzītu un, ja tā tas darbojas tāpat?

Cheers guys
Old 1 decembris 2007, 09:41
Loceklis

Anyways

I'll do my labāk ar to Vista klēpjdators, bet es ņemšu stick ar 2.4 par visiem maniem xp datoriem:

whats stiprinājuma punktam kaut kas nav lauza un ruining tās lietojamības labad prettier GUI? tas nav kā tur ir jebkura cita brīvi firewalls tikpat labi kā 2.4.

Es gaidīju v. 3,0 ir diezgan daudz pats tikai saderīgas ar Vista

stulbs
Old 1 decembris 2007, 10:36
Moderator Group

Visi GUIs šķiet migrē uz Vista izskatu.

Patīk vai nē, Vista ir nākotne.

Old 1 decembris 2007, 11:28
Loceklis

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Visi GUIs šķiet migrē uz Vista izskatu.

Patīk vai nē, Vista ir nākotne.
Es zinu, bet nav pamata būt piemērošanu uzrauga joprojām tur ar vista ādas, veido vairāk nekā funkcija ir slikti ar kaut ko tikpat liela nozīme kā labs ugunsmūris.

pat vista šķita funkcionāli ļoti līdzīgs xp, kad es to izmēģināju 1 / 2 stundu, bija 2 gigs RAM tā nav problēma, es vienmēr pielāgot logiem labāko sniegumu un atteikties glītums anyway

Vai esat mēģinājuši comodo 3? Jūs domājat, ka tīkla drošības politika jauniem līdzvērtīgiem, ka tā ir progr sarakstu ar atļautu vai liegtu blakus to nosaukumiem, lai jūs vienmēr zināt, kur jūs esat?

cheers ļaunums
Old 1 decembris 2007, 11:33
Moderator Group

Quote:
Es zinu, bet nav pamata būt piemērošanu uzrauga joprojām tur ar vista ādas, veido vairāk nekā funkcija ir slikti ar kaut ko tikpat liela nozīme kā labs ugunsmūris.
Es pilnīgi piekrītu.

Quote:
Vai esat mēģinājuši comodo 3?
Nē, es Comodo ir viens punkts, bet devās uz PC Tools Free firewall. Un esmu patika tas daudz.

Old 1 decembris 2007, 11:42
Loceklis

Quote:
Es pilnīgi piekrītu.

Nē, es Comodo ir viens punkts, bet devās uz PC Tools Free firewall. Un esmu patika tas daudz.

var mēģināt, ka viens tad tu zini, ja tā ir īpašība, piemēram app kontrolēt?

tikai rūgti par Comodo, tikai citas bez firewall es varētu kādreiz iztikt ar bija zonā trauksmes brīvu un comodo bija daudz labāki, nekā, ka mēs esam ļoti laimīgi kopā

edit: ir pc instrumenti bez firewall vista saderīgi?
Old 1 decembris 2007, 11:56
Moderator Group

Yep tas ir Vista saderīgu. http://www.pctools.com/firewall/

Tas ir pieteikums monitoru.
Programmas, progresīvākiem noteikumiem, vēsturi un darbību. Plus parasta lietotāja un progresīvu lietotāja uzstādījumus.

Old 1 decembris 2007, 22:00
Loceklis

Quote:
Yep tas ir Vista saderīgu. http://www.pctools.com/firewall/

Tas ir pieteikums monitoru.
Programmas, progresīvākiem noteikumiem, vēsturi un darbību. Plus parasta lietotāja un progresīvu lietotāja uzstādījumus.
ok thanks ļaunums
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.