rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Comodo firewall 3: radykalnie zmieniła się z 2,4

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 listopada 2007, 04:15
Członek grupy

Default Comodo firewall 3: radykalnie zmieniła się z 2,4

hey guys, każdy za pomocą nowej wersji Comodo firewall?

mój przyjaciel ma nowy laptop, który przyszedł z vista i musiałem czekać na wersję 3 Comodo firewall umieścić na nim (wykorzystywane następnie do Zapora systemu Windows).

Znam się na nową wersję i czytać dobre rzeczy o nowym GUI i wszystko, ale mam problemy z ile to się zmieniło:
I loved zastosowania monitora w wersji 2.4, było łatwe i proste do kontroli nad aplikacjami, które były w stanie łączyć się z Internetem, a które nie.

I nic nie może znaleźć zastosowania monitora jak przed wiekami w nowej wersji, po dni próbuje go znaleźć i stosowania zasad:

zapory kartę:
Zaawansowane:
Polityka bezpieczeństwa sieci:
stosowania zasad

jest to równoważne do stosowania monitora, a jeśli tak to działa to samo?

cheers guys
Old 1 grudnia 2007, 09:41
Członek grupy

anyways

I'll do my best to z vista na laptopie, ale będę trzymać z 2,4 na wszystkich moich komputerach XP:

whats punktu ustalające, że coś jest nie złamał i psują jego użycia na rzecz prettier gui? jak to nie istnieje jakiekolwiek inne zapory tak dobry jak 2.4.

Spodziewałem się v. 3.0, które mają być całkiem tak samo tylko zgodne z Vista

głupi
Old 1 grudnia 2007, 10:36
Moderator grupy

Wszystkie wydają się być GUI migracji do Vista wygląd.

Podobnie jak to, czy nie, Vista to przyszłość.

Old 1 grudnia 2007, 11:28
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Wszystkie wydają się być GUI migracji do Vista wygląd.

Podobnie jak to, czy nie, Vista to przyszłość.
Wiem, ale nie ma powodów, aby nie mieć zastosowania monitora nadal z vista skórę formy nad funkcją jest złe z czymś tak samo istotna jak dobrym firewallem.

Vista nawet wydawało funkcjonalnie bardzo podobny do xp, gdy próbowałem go do 1 / 2 godziny, miał 2 koncerty z barana to żaden problem, zawsze dostosować okien dla uzyskania najlepszej wydajności i rezygnują z uroda anyway

Pan próbował Comodo 3? myślisz, że polityka bezpieczeństwa sieci nowych równoważne za listę apps z Zezwalaj lub Odmawiaj obok ich imiona, tak abyś zawsze wiesz gdzie jesteś?

cheers zła
Old 1 grudnia 2007, 11:33
Moderator grupy

Cytat:
Wiem, ale nie ma powodów, aby nie mieć zastosowania monitora nadal z vista skórę formy nad funkcją jest złe z czymś tak samo istotna jak dobrym firewallem.
I totally agree with that.

Cytat:
Pan próbował Comodo 3?
Nope, użyłem Comodo w jednym punkcie, ale poszedł do PC Tools Darmowy firewall. I am sympatia to dużo.

Old 1 grudnia 2007, 11:42
Członek grupy

Cytat:
I totally agree with that.

Nope, użyłem Comodo w jednym punkcie, ale poszedł do PC Tools Darmowy firewall. I am sympatia to dużo.

mogą próbować, że jedną z nich, wiesz, jeśli ma funkcję jak app monitora?

tylko gorzkie o Comodo, tylko inne zapory i mógłby się dogadać z Zone Alarm był wolny i Comodo było dużo lepiej niż, że byliśmy bardzo zadowoleni razem

edit: PC Tools jest bezpłatny firewall Vista kompatybilne?
Old 1 grudnia 2007, 11:56
Moderator grupy

Tak jest Vista kompatybilne. http://www.pctools.com/firewall/

Ma zastosowanie monitora.
Aplikacje, zaawansowanych zasad, historii i działalności. Plus zwykły użytkownik i zaawansowanych ustawień użytkownika.

Old 1 grudnia 2007, 22:00
Członek grupy

Cytat:
Tak jest Vista kompatybilne. http://www.pctools.com/firewall/

Ma zastosowanie monitora.
Aplikacje, zaawansowanych zasad, historii i działalności. Plus zwykły użytkownik i zaawansowanych ustawień użytkownika.
ok dzięki zła
Reply

Register

Zakładki