![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys, każdy za pomocą nowej wersji Comodo firewall? mój przyjaciel ma nowy laptop, który przyszedł z vista i musiałem czekać na wersję 3 Comodo firewall umieścić na nim (wykorzystywane następnie do Zapora systemu Windows). Znam się na nową wersję i czytać dobre rzeczy o nowym GUI i wszystko, ale mam problemy z ile to się zmieniło: I loved zastosowania monitora w wersji 2.4, było łatwe i proste do kontroli nad aplikacjami, które były w stanie łączyć się z Internetem, a które nie. I nic nie może znaleźć zastosowania monitora jak przed wiekami w nowej wersji, po dni próbuje go znaleźć i stosowania zasad: zapory kartę: Zaawansowane: Polityka bezpieczeństwa sieci: stosowania zasad jest to równoważne do stosowania monitora, a jeśli tak to działa to samo? cheers guys |
|
| |||
| |||
| anyways I'll do my best to z vista na laptopie, ale będę trzymać z 2,4 na wszystkich moich komputerach XP: whats punktu ustalające, że coś jest nie złamał i psują jego użycia na rzecz prettier gui? jak to nie istnieje jakiekolwiek inne zapory tak dobry jak 2.4. Spodziewałem się v. 3.0, które mają być całkiem tak samo tylko zgodne z Vista głupi |
|
| |||
| |||
| Wszystkie wydają się być GUI migracji do Vista wygląd. Podobnie jak to, czy nie, Vista to przyszłość. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Vista nawet wydawało funkcjonalnie bardzo podobny do xp, gdy próbowałem go do 1 / 2 godziny, miał 2 koncerty z barana to żaden problem, zawsze dostosować okien dla uzyskania najlepszej wydajności i rezygnują z uroda anyway Pan próbował Comodo 3? myślisz, że polityka bezpieczeństwa sieci nowych równoważne za listę apps z Zezwalaj lub Odmawiaj obok ich imiona, tak abyś zawsze wiesz gdzie jesteś? cheers zła |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
mogą próbować, że jedną z nich, wiesz, jeśli ma funkcję jak app monitora? tylko gorzkie o Comodo, tylko inne zapory i mógłby się dogadać z Zone Alarm był wolny i Comodo było dużo lepiej niż, że byliśmy bardzo zadowoleni razem ![]() edit: PC Tools jest bezpłatny firewall Vista kompatybilne? |
|
| |||
| |||
| Tak jest Vista kompatybilne. http://www.pctools.com/firewall/ Ma zastosowanie monitora. Aplikacje, zaawansowanych zasad, historii i działalności. Plus zwykły użytkownik i zaawansowanych ustawień użytkownika. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |