mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

Comodo firewall 3: schimbat drastic de la 2,4

Reply

Thread Tools
Old 30 noiembrie 2007, 04:15
Grupul de stat

Default Comodo firewall 3: schimbat drastic de la 2,4

Hei baieti, oricine, folosind noua versiune a comodo firewall?

Prietenul meu are un nou laptop, care a venit cu Vista, şi am fost nevoită să aştepte pentru versiunea 3 din comodo pentru a pune un paravan de protecţie pe el (utilizat Windows Firewall pana atunci).

Am citit pe noua versiune şi au citit lucruri bune despre noua interfaţă grafică şi de tot, dar am probleme cu cat de mult le-a schimbat:
Te-am iubit monitorizeze aplicarea, în versiunea 2.4, a fost uşor şi simplu pentru a avea control asupra apps care au putut să se conecteze la Internet şi care nu au fost.

Aş putea găsi nimic ca aplicarea monitor pentru vârstele, în noua versiune, după ce a încercat-o zi am găsit în aplicare reguli:

firewall fila:
fila:
reţea politică de securitate:
aplicarea regulilor

Acesta este echivalent pentru a monitoriza punerea în aplicare şi dacă da, funcţionează la fel?

Noroc baieti
Old 1 decembrie 2007, 09:41
Grupul de stat

oricum

Voi face tot ce îmi stă cu el la vista laptop, dar voi lipi cu 2-4 de pe toate computerele mele XP:

ce este de punctul de fixare a ceva care nu este rupt şi sa distrugi Usability de dragul unui bine gui? nu este ca nu e nici un alt firewall-uri gratuite la fel de bun ca 2.4.

Mă aşteptam v. 3.0 pentru a fi destul de mult acelaşi doar compatibile cu Vista

prost
Old 1 decembrie 2007, 10:36
Moderator Group

Toate par a fi GUIs migrează de la Vista aspect.

Îţi place sau nu, Vista este viitorul.

Old 1 decembrie 2007, 11:28
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Toate par a fi GUIs migrează de la Vista aspect.

Îţi place sau nu, Vista este viitorul.
Stiu, dar nici un motiv să nu aibă de aplicare monitoriza tot acolo cu un vista pielii, forma peste funcţie este un lucru rău cu ceva ca vital ca un bun firewall.

chiar vista părea funcţional foarte similar cu XP, atunci când am încercat-o pentru 1 / 2 de ora, a avut 2 gigs de ram deci nici o problema, am mereu regla ferestre pentru cea mai bună performanţă şi a renunţa la prettiness oricum

Aţi încercat comodo 3? Credeţi că politica de securitate a reţelei este echivalentă pentru noi cu o listă de aplicaţii cu permite sau refuza în dreptul numelor lor, astfel încât să ştii mereu unde esti?

Noroc rău
Old 1 decembrie 2007, 11:33
Moderator Group

Citat:
Stiu, dar nici un motiv să nu aibă de aplicare monitoriza tot acolo cu un vista pielii, forma peste funcţie este un lucru rău cu ceva ca vital ca un bun firewall.
Eu total de acord cu asta.

Citat:
Aţi încercat comodo 3?
Nu, am folosit Comodo la un moment dat, dar a plecat la PC Tools Free firewall. Şi ea mă plăcea mult.

Old 1 decembrie 2007, 11:42
Grupul de stat

Citat:
Eu total de acord cu asta.

Nu, am folosit Comodo la un moment dat, dar a plecat la PC Tools Free firewall. Şi ea mă plăcea mult.

pe care o poate încerca apoi, stii tu, dacă aceasta are o caracteristică ca app monitor?

doar despre comodo amar, doar alte liber firewall am putut ajunge, împreună cu zona de alarma a fost liberă şi comodo a fost mult mai bine decât atât, am fost foarte fericiti impreuna

edita: PC-ul este gratuit instrumente firewall Vista compatibil?
Old 1 decembrie 2007, 11:56
Moderator Group

Da, este compatibil Vista. http://www.pctools.com/firewall/

Are o cerere monitor.
Cererile, avansate de reguli, istorie şi activitate. Plus utilizator normal şi setări de utilizator avansat.

Old 1 decembrie 2007, 22:00
Grupul de stat

Citat:
Da, este compatibil Vista. http://www.pctools.com/firewall/

Are o cerere monitor.
Cererile, avansate de reguli, istorie şi activitate. Plus utilizator normal şi setări de utilizator avansat.
ok multumesc rău
Reply

Register

Marcaje