menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Comodo Firewall 3: Výrazne sa zmenila z 2,4

Reply

Thread Tools
Old 30. novembra 2007, 04:15
Člen Skupina

Default Comodo Firewall 3: Výrazne sa zmenila z 2,4

Ahoj kluci, niekto s využitím novej verzie comodo firewall?

môj priateľ má nový notebook, ktorý prišiel s vista a musel som čakať na verziu 3 zo comodo, aby na ňom firewall (brána firewall systému Windows používa až potom).

Prečítal som si na novú verziu a čítať dobré veci o novej gui a všetko, ale mám problémy s tým, ako moc to zmenilo:
Miloval som aplikácii sledovať vo verzii 2.4, bolo ľahké a jednoduché to mať kontrolu nad ktorými apps boli schopní sa pripojiť k internetu a tie, ktoré neboli.

Mohol som nájsť nič, ako je aplikácia pre sledovanie vekových kategórií v novej verzii, po dňoch zkouším to aj našiel uplatnenie pravidlá:

firewall kartu:
Záložka Advanced:
sieťovej bezpečnostnej politiky:
pravidlách

je to ekvivalent k aplikácii sledovať, a ak áno, tak to neznamená, že rovnakú prácu?

nazdraví kluci
Old 1. decembra 2007, 09:41
Člen Skupina

tak ako tak

budem robiť moje najlepšie sa ho na priehľad laptop, ale budem sa držať 2,4 na všetky moje xp počítače:

Čo bod, ktorým sa stanovuje, že niečo nie je na mizine a ničia jeho využitie pre účely a hezčí gui? nie je to, ako by to nejaký voľný firewally tak dobré, ako 2.4.

Čekala jsem v. 3.0, ktoré majú byť do značnej miery rovnaké len kompatibilný s priehľad

stupidní
Old 1. decembra 2007, 10:36
Moderátor skupiny

Všetky GUIs Zdá sa, že sa sťahuje do Vista vzhľad a dojem.

To páči alebo nie, Vista je budúcnosť.

Old 1. decembra 2007, 11:28
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Všetky GUIs Zdá sa, že sa sťahuje do Vista vzhľad a dojem.

To páči alebo nie, Vista je budúcnosť.
Já vím, ale nie je žiadny dôvod, aby sa používanie monitora ešte s priehľad kože, forma nad funkciou je zlá vec, niečo ako dôležitý ako dobrý firewall.

i priehľad vypadalo funkčne veľmi podobný xp, keď som sa pokúsil pre 1 / 2 hodiny, mal 2 koncerty RAM takže žiadny problém, i vždy prispôsobiť okna pre najlepší výkon a vzdal sa aj tak krása

Skúšali ste comodo 3? Myslíte si, že v sieti bezpečnostnej politiky je nový ekvivalent za zoznam apps s povoliť alebo zakázať vedľa ich mena tak, aby ste vždy vedeli, kde ste?

nazdraví zlo
Old 1. decembra 2007, 11:33
Moderátor skupiny

Citácia:
Já vím, ale nie je žiadny dôvod, aby sa používanie monitora ešte s priehľad kože, forma nad funkciou je zlá vec, niečo ako dôležitý ako dobrý firewall.
I úplne súhlasiť s tým.

Citácia:
Skúšali ste comodo 3?
Nie, som používal Comodo na jednom mieste, ale odišiel do PC Tools Voľný firewall. A já to líbí moc.

Old 1. decembra 2007, 11:42
Člen Skupina

Citácia:
I úplne súhlasiť s tým.

Nie, som používal Comodo na jednom mieste, ale odišiel do PC Tools Voľný firewall. A já to líbí moc.

môže skúsiť, že raz potom, viete, keď má funkciu ako app monitora?

len horkú o comodo, len v iných slobodných firewall bych mohl niekedy spolu s pásme bol alarm zdarma a comodo bol oveľa lepší ako to, že sme boli veľmi šťastní spolu

Edit: je zadarmo PC Tools Firewall Vista kompatibilné?
Old 1. decembra 2007, 11:56
Moderátor skupiny

Jo to je Vista kompatibilní. http://www.pctools.com/firewall/

Má žiadosť monitora.
Aplikácie, pokročilá pravidlá, história a činnosti. Plus bežných užívateľov a pokročilé užívateľské nastavenia.

Old 1. decembra 2007, 22:00
Člen Skupina

Citácia:
Jo to je Vista kompatibilní. http://www.pctools.com/firewall/

Má žiadosť monitora.
Aplikácie, pokročilá pravidlá, história a činnosti. Plus bežných užívateľov a pokročilé užívateľské nastavenia.
ok vďaka zlu
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Comodo Firewall Pro silu. Coolyxxx Virus, spyware a bezpečnosť 12 7. október 2008 15:51
Comodo Firewall Pro Virus Coolyxxx Virus, spyware a bezpečnosť 2 4. októbra 2008 04:55
Nedá odinštalovať Comodo Firewall Pro! KanoakaVirus Všeobecné Software Chat 3 30. apríla 2008 21:50
Comodo BOClean Cyberbabe Virus, spyware a bezpečnosť 28 27. apríl 2007 21:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.