![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, niekto s využitím novej verzie comodo firewall? môj priateľ má nový notebook, ktorý prišiel s vista a musel som čakať na verziu 3 zo comodo, aby na ňom firewall (brána firewall systému Windows používa až potom). Prečítal som si na novú verziu a čítať dobré veci o novej gui a všetko, ale mám problémy s tým, ako moc to zmenilo: Miloval som aplikácii sledovať vo verzii 2.4, bolo ľahké a jednoduché to mať kontrolu nad ktorými apps boli schopní sa pripojiť k internetu a tie, ktoré neboli. Mohol som nájsť nič, ako je aplikácia pre sledovanie vekových kategórií v novej verzii, po dňoch zkouším to aj našiel uplatnenie pravidlá: firewall kartu: Záložka Advanced: sieťovej bezpečnostnej politiky: pravidlách je to ekvivalent k aplikácii sledovať, a ak áno, tak to neznamená, že rovnakú prácu? nazdraví kluci |
|
| |||
| |||
| tak ako tak budem robiť moje najlepšie sa ho na priehľad laptop, ale budem sa držať 2,4 na všetky moje xp počítače: Čo bod, ktorým sa stanovuje, že niečo nie je na mizine a ničia jeho využitie pre účely a hezčí gui? nie je to, ako by to nejaký voľný firewally tak dobré, ako 2.4. Čekala jsem v. 3.0, ktoré majú byť do značnej miery rovnaké len kompatibilný s priehľad stupidní |
|
| |||
| |||
| Všetky GUIs Zdá sa, že sa sťahuje do Vista vzhľad a dojem. To páči alebo nie, Vista je budúcnosť. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
i priehľad vypadalo funkčne veľmi podobný xp, keď som sa pokúsil pre 1 / 2 hodiny, mal 2 koncerty RAM takže žiadny problém, i vždy prispôsobiť okna pre najlepší výkon a vzdal sa aj tak krása Skúšali ste comodo 3? Myslíte si, že v sieti bezpečnostnej politiky je nový ekvivalent za zoznam apps s povoliť alebo zakázať vedľa ich mena tak, aby ste vždy vedeli, kde ste? nazdraví zlo |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
môže skúsiť, že raz potom, viete, keď má funkciu ako app monitora? len horkú o comodo, len v iných slobodných firewall bych mohl niekedy spolu s pásme bol alarm zdarma a comodo bol oveľa lepší ako to, že sme boli veľmi šťastní spolu ![]() Edit: je zadarmo PC Tools Firewall Vista kompatibilné? |
|
| |||
| |||
| Jo to je Vista kompatibilní. http://www.pctools.com/firewall/ Má žiadosť monitora. Aplikácie, pokročilá pravidlá, história a činnosti. Plus bežných užívateľov a pokročilé užívateľské nastavenia. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Comodo Firewall Pro silu. | Coolyxxx | Virus, spyware a bezpečnosť | 12 | 7. október 2008 15:51 |
| Comodo Firewall Pro Virus | Coolyxxx | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 4. októbra 2008 04:55 |
| Nedá odinštalovať Comodo Firewall Pro! | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 3 | 30. apríla 2008 21:50 |
| Comodo BOClean | Cyberbabe | Virus, spyware a bezpečnosť | 28 | 27. apríl 2007 21:43 |
| Thread Tools | |
| |