мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

ЦОМОДО фиреуалл 3: драстично променила од 2,4

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Мар 2007, 04:15
Мембер Гроуп

Default ЦОМОДО фиреуалл 3: драстично променила од 2,4

хеј момачки, никоме користећи нову верзију ЦОМОДО фиреуалл?

мој пријатељ има нови лаптоп који је дошао са видик и морао сам чекати за верзију 3 ЦОМОДО фиреуалл ставити на њега (титни зид за Уиндоус користи до тада).

Прочитао сам на нову верзију те имати читање добрих ствари о новом ГУИ и све, али имам проблема са колико има промена:
ја љубио надзирати примену у верзији 2/4, то је био једноставан и јасан да имају контролу над аппс који су могли повезати на интернет и оне који нису били.

ја могао наћи ништа као монитор за пријаву узраста у новој верзији, након дана покушавао сам га пронашао примјену правила:

фиреуалл картицу:
напредно картицу:
мрежа безбедносне политике:
примену правила

Да ли је ово еквивалент за примену надзирати и ако је тако то ради исто?

наздравље момци
Old 1. Нов 2007, 09:41
Мембер Гроуп

аныуаыс

Ја ћу чинити мој најбољи са њим на видик лаптоп, али ја ћу ставити са 2,4 на свим мојим ксп рачунара:

што је тачка причвршћивање нешто што није разбила и руининг његове употребљивости у корист преттиер ГУИ? то није као што постоји било који други слободан фиреуалл као добри као 2/4.

Био сам очекивао да се против 3,0 згодан велик део исти само компатибилан са видик

глуп
Old 1. Нов 2007, 10:36
Модератор / ица групе

Сви ГУИс Чини се да Мигратинг то Видик изглед и утисак.

Свиђа или не, Виста будућност.

Old 1. Нов 2007, 11:28
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Сви ГУИс Чини се да Мигратинг то Видик изглед и утисак.

Свиђа или не, Виста будућност.
знам, али нема разлога да нема примене монитора још тамо са видик коже, облик над функција је лоша ствар са нешто као витални као добар фиреуалл.

чак чинило да видик функционално врло сличне ксп нашто ја суђен то за 1 / 2 сата, 2 имао наступе у рам тако да нема проблема, ја увек прилагодити прозори за најбољу изведбу и одрицати се привлачност Аныуаы

да ли сте покушали ЦОМОДО 3? мислите ли да је безбедност мреже правило је нови еквивалент за то што је списак са аппс допустити или ускратити поред њихових имена тако да ћете увек знати где се налазите?

наздравље зло
Old 1. Нов 2007, 11:33
Модератор / ица групе

Куоте:
знам, али нема разлога да нема примене монитора још тамо са видик коже, облик над функција је лоша ствар са нешто као витални као добар фиреуалл.
И потпуно се слажу са тим.

Куоте:
да ли сте покушали ЦОМОДО 3?
Нопе, ЈА искориштен ЦОМОДО у једном тренутку, али је отишао на ПЦ Тоолс Фрее фиреуалл. И ја га много симпатија.

Old 1. Нов 2007, 11:42
Мембер Гроуп

Куоте:
И потпуно се слажу са тим.

Нопе, ЈА искориштен ЦОМОДО у једном тренутку, али је отишао на ПЦ Тоолс Фрее фиреуалл. И ја га много симпатија.

мај покушати да један онда, знаш ако има функције попут апп монитор?

само горка о ЦОМОДО, само друге бесплатне фиреуалл ја могао икада добити уз зоне аларм је био слободан и ЦОМОДО је пуно боље од тога, били смо јако сретни заједно

едит: пц тоолс је бесплатан заштитни зид видик компатибилан?
Old 1. децембар 2007, 11:56
Модератор / ица групе

Ыеп је Виста компатибилна. хттп://ууу.пцтоолс.цом/фиреуалл/

То је програм који монитор.
Програми, напредна правила, историја и активности. Плус нормалан корисник и напредних корисничких подешавања.

Old 1. Нов 2007, 22:00
Мембер Гроуп

Куоте:
Ыеп је Виста компатибилна. хттп://ууу.пцтоолс.цом/фиреуалл/

То је програм који монитор.
Програми, напредна правила, историја и активности. Плус нормалан корисник и напредних корисничких подешавања.
ок хвала зло
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ЦОМОДО Фиреуалл Про снагу. Цоолыкскскс Вирус, Спыуаре и безбедност 12 7 октобар 2008 15:51
ЦОМОДО Фиреуалл Про Вирус Цоолыкскскс Вирус, Спыуаре и безбедност 2 4 октобар 2008 04:55
Није могуће деинсталирам ЦОМОДО Фиреуалл Про! КаноакаВирус Уопштено Софтуаре Цхат 3 30 април 2008 21:50
ЦОМОДО БОЦлеан Цыбербабе Вирус, Спыуаре и безбедност 28 27 април 2007 21:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц