az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Comodo güvenlik duvarı 3: şiddetle 2,4 değiştirildi

Reply

Konu Araçları
Old 30 Kasım 2007 04:15,
Üye Grubu

Hey çocuklar, herkes Comodo güvenlik duvarı 'ın yeni bir sürümünü kullanıyor?

Comodo bir sürüm 3 için bir güvenlik duvarı koymak için beklemek zorunda kaldı arkadaşım olan Vista ve i ile birlikte yeni bir dizüstü bilgisayar var () o zamana kadar Windows Güvenlik Duvarı kullanılır.

i yeni sürümünde ve okudum Yeni Arayüzü ve her şey ama sorunları ile ilgili iyi şeyler okudum ne kadar değişti:
i, kolay ve basit bir uygulama üzerinden internete ve hangilerinin weren't bağlanmak mümkün olduğunu kontrol için sürüm 2,4, uygulamanın izlenmesi severdi.

i out I uygulama kuralları bulunan bu çalışma gün sonra yeni sürümüne yaş için uygulamayı izlemek gibi bir şey bulabiliriz:

güvenlik duvarı sekmesinde:
Gelişmiş sekmesi:
Ağ güvenlik politikası:
uygulama kuralları

uygulamayı izlemek için bu eşdeğer ve böylece aynı çalışmaktadır?

bravo çocuklar
Old 1 Aralık 2007, 09:41
Üye Grubu

zaten

Bunu ile uzak manzara laptopunda en iyi yapacağız ama 2.4 ile tüm XP bilgisayarlarda sopa olacak:

Bu kırdı değildir ve bir güzel GUI'nin uğruna kendi kullanılabilirlik bozma bir belirleme açısından nedir? öyle değil gibi olarak diğer ücretsiz güvenlik duvarları's 2,4 kadar iyi.

I 3,0 v. neredeyse sadece Vista ile uyumlu aynı için bekliyordum

salak
Old 1 Aralık 2007, 10:36
Moderatör Grubu

Tüm GUI'lar Vista için bakın ve hissedin göç gibi görünmektedir.

O ya da değil gibi, Vista future.

Old 1 Aralık 2007, 11:28
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Tüm GUI'lar Vista için bakın ve hissedin göç gibi görünmektedir.

O ya da değil gibi, Vista future.
Ben ama bir neden uygulama olmak hala fonksiyonu bir manzara deri, formu monitör iyi bir firewall gibi hayati gibi bir şey ile kötü bir şey.

Hatta uzak manzara işlevsel çok zaman 1 denedim XP gibi görünüyordu / 2 saat, bu yüzden en iyi performans ve herhangi bir güzellik bırakmak sorun değil, ben her zaman pencere ayarlamak RAM 2 Gb'lik vardı

3 Comodo denedi? Bu ağ güvenlik politikası uygulamaları bir listesini izin kalmadan veya adlarının yanında Bunu inkar her zaman nerede olduğunu bilmek için yeni eşdeğer olduğunu düşünüyorsunuz?

şerefe kötü
Old 1 Aralık 2007, 11:33
Moderatör Grubu

Alıntı:
Ben ama bir neden uygulama olmak hala fonksiyonu bir manzara deri, formu monitör iyi bir firewall gibi hayati gibi bir şey ile kötü bir şey.
Tamamen ile katılıyorum.

Alıntı:
3 Comodo denedi?
Hayır, ben bir noktada Comodo ancak PC Tools Ücretsiz güvenlik duvarı gittik. Ve çok da ilgi duyuyorum.

Old 1 Aralık 2007, 11:42
Üye Grubu

Alıntı:
Tamamen ile katılıyorum.

Hayır, ben bir noktada Comodo ancak PC Tools Ücretsiz güvenlik duvarı gittik. Ve çok da ilgi duyuyorum.

Eğer uygulamanın izlenmesi gibi bir özelliği daha vardır ki o, var deneyebilirsiniz biliyor musun?

Sadece Comodo ile ilgili acı, hiç birlikte alabilir ancak diğer ücretsiz güvenlik duvarı Ben dilimi Alarm özgür ve Comodo çok daha iyi oldu, çok mutlu bir arada olduğu

düzenlemek için: bir adet araçları ücretsiz güvenlik duvarı Vista uyumlu?
Old 1 Aralık 2007, 11:56
Moderatör Grubu

Vista uyumlu Evet öyle. http://www.pctools.com/firewall/

Bu bir uygulama takip etti.
Uygulamalar, gelişmiş kurallar geçmişi ve faaliyetleri. Ayrıca normal bir kullanıcı ve gelişmiş kullanıcı ayarları.

Old 1 Aralık 2007, 22:00
Üye Grubu

Alıntı:
Vista uyumlu Evet öyle. http://www.pctools.com/firewall/

Bu bir uygulama takip etti.
Uygulamalar, gelişmiş kurallar geçmişi ve faaliyetleri. Ayrıca normal bir kullanıcı ve gelişmiş kullanıcı ayarları.
tamam teşekkürler kötü
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından