![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, herkes Comodo güvenlik duvarı 'ın yeni bir sürümünü kullanıyor? Comodo bir sürüm 3 için bir güvenlik duvarı koymak için beklemek zorunda kaldı arkadaşım olan Vista ve i ile birlikte yeni bir dizüstü bilgisayar var () o zamana kadar Windows Güvenlik Duvarı kullanılır. i yeni sürümünde ve okudum Yeni Arayüzü ve her şey ama sorunları ile ilgili iyi şeyler okudum ne kadar değişti: i, kolay ve basit bir uygulama üzerinden internete ve hangilerinin weren't bağlanmak mümkün olduğunu kontrol için sürüm 2,4, uygulamanın izlenmesi severdi. i out I uygulama kuralları bulunan bu çalışma gün sonra yeni sürümüne yaş için uygulamayı izlemek gibi bir şey bulabiliriz: güvenlik duvarı sekmesinde: Gelişmiş sekmesi: Ağ güvenlik politikası: uygulama kuralları uygulamayı izlemek için bu eşdeğer ve böylece aynı çalışmaktadır? bravo çocuklar |
|
| |||
| |||
| zaten Bunu ile uzak manzara laptopunda en iyi yapacağız ama 2.4 ile tüm XP bilgisayarlarda sopa olacak: Bu kırdı değildir ve bir güzel GUI'nin uğruna kendi kullanılabilirlik bozma bir belirleme açısından nedir? öyle değil gibi olarak diğer ücretsiz güvenlik duvarları's 2,4 kadar iyi. I 3,0 v. neredeyse sadece Vista ile uyumlu aynı için bekliyordum salak |
|
| |||
| |||
| Tüm GUI'lar Vista için bakın ve hissedin göç gibi görünmektedir. O ya da değil gibi, Vista future. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hatta uzak manzara işlevsel çok zaman 1 denedim XP gibi görünüyordu / 2 saat, bu yüzden en iyi performans ve herhangi bir güzellik bırakmak sorun değil, ben her zaman pencere ayarlamak RAM 2 Gb'lik vardı 3 Comodo denedi? Bu ağ güvenlik politikası uygulamaları bir listesini izin kalmadan veya adlarının yanında Bunu inkar her zaman nerede olduğunu bilmek için yeni eşdeğer olduğunu düşünüyorsunuz? şerefe kötü |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer uygulamanın izlenmesi gibi bir özelliği daha vardır ki o, var deneyebilirsiniz biliyor musun? Sadece Comodo ile ilgili acı, hiç birlikte alabilir ancak diğer ücretsiz güvenlik duvarı Ben dilimi Alarm özgür ve Comodo çok daha iyi oldu, çok mutlu bir arada olduğu ![]() düzenlemek için: bir adet araçları ücretsiz güvenlik duvarı Vista uyumlu? |
|
| |||
| |||
| Vista uyumlu Evet öyle. http://www.pctools.com/firewall/ Bu bir uygulama takip etti. Uygulamalar, gelişmiş kurallar geçmişi ve faaliyetleri. Ayrıca normal bir kullanıcı ve gelişmiş kullanıcı ayarları. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|