![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, будь-який користувач, який використовує нову версію Comodo Firewall? мій друг новий ноутбук який поставляється разом з Vista, і мені довелося чекати версії 3, Comodo поставити брандмауер на ньому (використовується брандмауер Windows до цих пір). Я прочитав про нову версію і читали гарні відгуки про нову GUI і все, але у мене є питання, наскільки він змінився: Я любив застосування контролю у версії 2.4, воно було легко і просто здійснювати контроль над додатками які змогли підключитися до Інтернету, а які не були. Я можу знайти нічого схожого на монітор додатків для вікових груп у новій версії, після кількох днів він намагався, що я знайшов застосування правил: Закладка "Firewall: Вкладка "Додатково": Політика мережевої безпеки: застосування правил це еквівалентно застосування моніторингу і якщо так, вона працює в такий же спосіб? ура хлопці |
|
| |||
| |||
| У будь-якому разі Я зроблю все можливе з нею на ноутбуку Vista, але я залишуся з 2,4 на всіх комп'ютерах XP: Whats точки кріплення що-небудь не зламав і гублять її використання ради красивіше GUI? це не так, як є будь-які інші вільні брандмауерів так добре, як 2,4. Я чекав версії 3.0 буде в значній мірі той же тільки сумісна з Vista дурний |
|
| |||
| |||
| Всі ДПІ мабуть, перехід на Vista виглядати і відчувати. Подобається нам це чи ні, Vista є майбутнє. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
навіть перспектива видається функціонально дуже схожа на XP, коли я спробував його на 1 / 2 години, було 2 Концерти оперативної пам'яті так, ніяких проблем, я завжди настроїти Windows на максимальну продуктивність і відмовитися від будь-якої красивості ви пробували Comodo 3? Як ви думаєте, що політика мережевої безпеки є новим еквівалентну за те, що список програм з дозволу або заборони поруч з їх іменами, щоб ви завжди знаєте, де ви? Cheers зла |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
може спробувати що те, чи знаєте ви, якщо воно має функцію як додаток монітора? тільки гірко Comodo, тільки вільним і брандмауер міг ужитися з Zone Alarm були вільними і Comodo був набагато краще, ніж про те, що ми були дуже щасливі разом ![]() Edit: PC Tools є вільно Vista Firewall сумісні? |
|
| |||
| |||
| Та вона Vista сумісна. http://www.pctools.com/firewall/ Вона застосування монітора. Програми, просунуті правила, історія і діяльність. Плюс звичайний користувач і розширені користувачем. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Comodo Firewall Pro силою. | Coolyxxx | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 7 жовтня 2008 15:51 |
| Comodo Firewall Pro Касперського | Coolyxxx | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 4 жовтня 2008 04:55 |
| Не вдається видалити Comodo Firewall Pro! | KanoakaVirus | General Software чат | 3 | 30 квітня 2008 21:50 |
| Comodo BOClean | Cyberbabe | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 28 | 27 квітня 2007 21:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |