kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

A számítógép lefagy

Reply

Téma eszközök
Old Május 19 2008, 23:53
Csoport tagja

Default A számítógép lefagy

A közelmúltban változás Internet szolgáltatók így gt jobb sebességet. Azóta a számítógépet már befagyasztása. én a DVD-meghajtó jár, mint annak próbál olvasni, de nincs benne, az egér szokott munka és van, hogy kapcsolja ki a számítógépet.
I have run letapogatja a vírus és kémprogram már eltávolították egyes programok Gondoltam is okozza azt. de én folyton történik valami. Akkor azt gondoltam, hogy én MiHT BitTorrent letöltő, hanem azt, amikor a fagyasztott hve nem használnak.
kérem, segítsen nekem.
Compaq Presario sr5240an
AMD 64x2 dual core
3GB RAM
320GB HDD
Old Május 20 2008, 01:03
Administrator Group

Esélyei vannak, hogy segítségével bitttorrent van töltve a számítógépre a kémprogramok és a vírusok.

Van mozdult el a postán, hogy ezt a fórumot, hozzászólásokat hijackthis napló és tudunk elindulni.

Azt is el kell távolítani a BitTorrent kliens mielőtt kap segítséget, mivel ezek alapvetően használt illegális letöltéseket.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 20 2008, 01:20
Csoport tagja

Van Beolvasott vírusok és kémprogramok és eltávolított minden fenyegetés és programokat, beleértve az okozhatja ezt a BitTorrent program még mindig lefagy a számítógép minden segítséget.
Old Május 20 2008, 01:37
Administrator Group

Be kell elküldeni a hijackthis log hogy láthassuk, mi a baj, ha semmit.
Old Május 20 2008, 01:38
Administrator Group

HijackThis
Használja Hijackthis (HJT) csak után kitöltésével a fenti végignézi.
Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
    • Bezár HijackThis és nevezze.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt Hijackthis.
  • Ha a használó Windows Vista, Kattintson a jobb gombbal, és Run As Administrator
  • Kattints Van egy rendszer scan, és mentse a log file
  • Hijackthis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja, majd illessze be a teljes tartalma a napló a postán.
    • Ne Hijackthis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Megjegyzés: Bár már átnevezték Hijackthis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint Hijackthis vagy HJT.
Old Május 20 2008, 02:05
Csoport tagja

oops
Old Május 20 2008, 02:08
Csoport tagja

Én megtettem a megrabol, és hirdették az eredményeket, de ez isnt maradva a szál
Old Május 20 2008, 20:04
Csoport tagja

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 7:06:00 véleményét 20/05/2008
Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
C: \ Windows \ System32 \ Dwm.exe
C: \ Windows \ Explorer.EXE
C: \ Windows \ System32 \ taskeng.exe
C: \ Program Files \ WinFast \ WFDTV \ WFWIZ_vista.exe
C: \ HP \ Support \ hpsysdrv.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ On-Screen OSD mutató \ OSD.exe
C: \ Windows \ RtHDVCpl.exe
C: \ Program Files \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe
C: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehtray.exe
C: \ Program Files \ NETGEAR \ MA111 Configuration Utility \ wlancfg4.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehmsas.exe
C: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ Windows \ System32 \ jusched.exe
C: \ Windows \ System32 \ mobsync.exe
C: \ HP \ kbd \ kbd.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe
C: \ Program Files \ WinFast \ WFDTV \ DVBTAP.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ ieuser.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe
C: \ Windows \ System32 \ Macromed \ Flash \ FlashUtil9e.exe
C: \ Windows \ System32 \ SearchFilterHost.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TY...rio&pf=desktop
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TY...rio&pf=desktop
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, SearchAssistant =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, CustomizeSearch =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Local Page =
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ int ernet Beállítások, ProxyOverride = *. helyi
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar LinksFolderName =
O1 - Hosts::: 1 localhost
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Windows Defender]% ProgramFiles% \ Windows Defender \ MSASCui.exe-hide
O4 - HKLM \ .. \ Run: [hpsysdrv] C: \ HP \ Support \ hpsysdrv.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KBD] C: \ HP \ KBD \ KbdStub.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [OsdMaestro] "C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ On-Screen OSD mutató \ OSD.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RtHDVCpl] RtHDVCpl.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP állapotfelmérés scheduler] C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP állapotfelmérés \ HPHC_Scheduler.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / Indítópult
O4 - HKLM \ .. \ Run: [PC Suite for Smartphones] "C: \ Program Files \ Sony Ericsson \ Mobile4 \ Application Launcher \ Application Launcher.exe" / startoptions
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Internet Explorer Content Server] C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ cssrrh.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvSvc] Rundll32.exe C: \ Windows \ System32 \ nvsvc.dll, nvsvcStart
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] Rundll32.exe C: \ Windows \ System32 \ NvCpl.dll, NvStartup
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvMediaCenter] Rundll32.exe C: \ Windows \ System32 \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit
O4 - HKLM \ .. \ Run: [WinFast Schedule] C: \ Program Files \ WinFast \ WFTVFM \ WFWIZ.exe
O4 - HKLM \ .. \ RunOnce: [WinFast Schedule] C: \ Program Files \ WinFast \ WFDTV \ WFWIZ.exe
O4 - HKLM \ .. \ RunOnce: [WinFast Schedule2] C: \ Program Files (x86) \ WinFast \ WFDTV \ WFWIZ.exe
O4 - HKLM \ .. \ RunOnce: [WinFast Schedule3] C: \ Program Files \ WinFast \ WFTVFM \ WFWIZ.exe
O4 - HKLM \ .. \ RunOnce: [WinFast Schedule4] C: \ Program Files (x86) \ WinFast \ WFTVFM \ WFWIZ.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [ehTray.exe] C: \ Windows \ ehome \ ehTray.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Sidebar]% ProgramFiles% \ Windows Sidebar \ Sidebar.exe / detectMem (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [WindowsWelcomeCenter] Rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Sidebar]% ProgramFiles% \ Windows Sidebar \ Sidebar.exe / detectMem (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'Default user')
O4 - Global Startup: MA111 Konfiguráció Utility.lnk =?
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 3 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 3 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O13 - Gopher Prefix:
O16 - DPF: (6B75345B-AA36-438A-BBE6-4078B4C6984D) (HpProductDetection osztály) -- http://h20270.www2.hp.com/ediags/gmn...tDetection.cab
O20 - AppInit_DLLs: C: \ Windows \ sysload32vh.dll
O20 - Winlogon Notify: avgwlntf - C: \ Windows \ System32 \ avgwlntf.dll
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG7 Resident Shield Service (AvgCoreSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgrssvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe
O23 - Service: # # Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762 # # (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C: \ Program Files \ Common Files \ Macrovision Shared \ FLEXnet Kiadó \ FNPLicensingService.exe
O23 - Service: HP állapotfelméréséről Service - Hewlett-Packard - C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP állapotfelmérés \ hphc_service.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 1150 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Feliratozó Szolgálat (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
O23 - Service: RoxMediaDB9 - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxMediaDB9.exe
O23 - Service: Spyware Terminator Realtime Shield Service (sp_rssrv) - Crawler.com - C: \ Program Files \ Spyware Terminator \ sp_rsser.exe
O23 - Service: stllssvr - Microvision Development, Inc. - C: \ Program Files \ Common Files \ SureThing Shared \ stllssvr.exe
O23 - Service: Ulead Burning Helper (UleadBurningHelper) - Ulead Systems, Inc. - C: \ Program Files \ Common Files \ Ulead Systems \ DVD \ ULCDRSvr.exe
O23 - Service: XAudioService - Conexant Systems, Inc. - C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ xaudio.exe
--
End of file - 7880 bytes
Old Május 20 2008, 20:18
Moderátor Csoport

Nem túl rossz, de van néhány megkérdőjelezhető entries látod be.
  • Fontos: Munkahelyi lépések érdekében.
  • Ha nem érti a lépést megállni, és megkérdezni!
  • Tartsuk valamennyi kérdés / válasz ugyanazon a téma.
  • Folytatni kell reagálni, amíg erre a minden világos.
Nyitva Hijackthis és válasszuk Nem a rendszer csak scan.

Tegyünk egy pipa mellett a következő bejegyzést: (ha van)

O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)

Fontos: Zárja be az összes Windows kivéve Hijackthis majd kattintson Fix ellenőrizni.

Kilépés Hijackthis.

----------

Letöltés Combofix a köv az egyik a lenti linkeket.
(Próbáld meg mind a három, ha szükséges)Fontos! Combofix.exe KELL menti és kirohant a Desktop.
  • Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) Combofix megkezdése előtt.
  • Fontos! Ideiglenesen kikapcsol öné antivirus, szkript blokkoló és minden AntiSpyware valós idejű védelem előtt elvégzi a vizsgálatot.
    • Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket.
    • Ha a tiéd nem szerepel, és nem tudod, hogyan kell kikapcsolni, akkor kérje.
  • Figyelmeztetés: Combofix lekapcsolja a számítógépet az internetről. A kapcsolat automatikusan visszaáll előtt Combofix befejeztével távon.
  • Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat.
    • Válassza az Igen, hogy elfogadja a Disclaimers.[
  • Ha kész, akkor egy log for you.
  • Post hogy jelentkezzen be, a következő választ.
Figyelmeztetés: Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben az fut. Ez okozhatja, hogy az istálló
  • Ha Combofix fut a nehéz és idő előtt befejeződik, a kapcsolat kézzel visszaállítani a számítógép újraindításával.
  • Fontos: Ne felejtsük el újra, hogy a víruskereső és AntiSpyware előtt újra az internetre.

Ha szükséges, ez Combofix tutorial a screenshotok, amely részletesen a letöltés és működtetése combofix alaposabban.

----------

Következő utáni kérjük add
Combofix napló

Old Május 22 2008, 20:28
Csoport tagja

Thanks heaps dolgozott.
számítógépes most futó megfelelően.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Computer Crashes Véletlenszerűen icu222much Általános fémáru Chat 12 12. július 2009 19:02
BSOD / Crashes, segítsen kérem dog3074 General Chat szoftver 1 3. június 2009 06:57
Bármi csatlakoztatható USB lefagy xp jezza Általános fémáru Chat 11 7. december 2008 14:15
STALKER Clear Sky Összeomlások ....... Bubba PC és konzol játékok 10 18. Szeptember 2008 08:21
Minden Összeomlások mykul A Windows operációs rendszerek 13 9. Szeptember 2007 14:23
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.