![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така че това е глупав въпрос, но знаеш ли от сега аз не съм най-отчетливите нож в полилей хаха. Аз съм пускането на доразкрасява на компютъра на дъщеря ми (тя е 6). Свалих Spybot и Avast4. Avast4 показва в двете ми администраторския профил и на нея потребителски акаунт, но Spybot показва само в администраторския. Работи и в двете с едно изтегляне на сметка Администратор? Какво ще кажете за "Скоти" (WinPatrol)? Ако аз го свалите на администраторския профил той все още ще бъде активна на потребителски акаунт? Забелязах, аз трябваше да изтеглите Adobe по сметки, така и за двете браузъри, Mozilla и IE, за общо 4 инсталации. Трябва ли да направим същото и за Spybot и WinPatrol, или ще известията пукане горе на нейната сметка, както добре. Също така, има ли начин, че аз мога да я предотврати просто щракнете върху Да, ако те се пукане горе на нея? Тя отива основно към сайта Дисни точно сега, но тя ще се разшири хоризонтите си. Информация: XP SP3, P4, чип. (стар LOL система). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато сте инсталирали там вероятно е опция за инсталиране за вас само, или за всички потребители, бих препоръчал повторно инсталиране и като се уверите, "Всички потребители" е избран по време на инсталиране.
| |||
| |||
| Там не беше номер. Освен това, аз ще го приемат като лична полза, ако вече не ми предложи съвети. Аз не откриете, че вие знаете какво се говори около и във вашия бързат да спечели точки за най-мнения след блудкав отговори. Ли сте инсталирали някоя от програмите, за които съм се отнасят? Ако е така видя ли такъв вариант? Не съм и съм бил в състояние да чете и разберете на писмения английски език, с висока степен на компетентност за около 40 години. Аз не искам "мисли" или "може би" или дори може би. Аз искам от експерт съветва от квалифицирани хора, които знаят за какво говорите. Ако това изглежда грубо до Вас, така е то. Не казвам, съжалявам, защото аз не съм. Има моменти, когато може би не трябва да мине на добра НЕ възможност да отговорим на пост, когато сте абсолютно никаква представа за какво говорите. Имам доста много избягват всички други части на този сайт, за да се дистанцирам от конкурса на идиоти с нищо да кажа още едно hungering желание да го направят и да го направи неколкократно. Ще бъде ли прекалено много, за да помоля да оставите на вируса само до част и ако някога знаете какво говориш? Аз съм наистина липсва търпение в този момент в живота и имат по-малко от желанието да страдат от безумните от нормалното, и нормалните ми е доста слаба. EDIT: Ако някой компетентен в областта прочитания тази тема, мисля, че намерих отговор на малка степен. Скоти кори за двете сметки, но аз трябваше да се имунизирам на потребителски акаунт за Spybot отделно. Мога само да предполагам, че останалите се работи правилно. Предполагам, че ще продължаваме проучване и намиране на отговор, евентуално. |
|
| |||
| |||
| Ами, ако не ви харесва съвета не питам за това, аз само се опитвам да помогна. Забележка самостоятелно: Никога не губя време обмисля тема, направени от Буба. |
|
| |||
| |||
| Благодаря. Мисля, че са постигнали споразумение тогава. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бъба, На първо място, Spybot. Spybot ще сканира за различни видове зловреден софтуер целия компютър, и е доста добър в това. Но по мое мнение, начина, по който обработва множество потребители, особено когато се разглежда използването на мрежата, е шокиращо. Това е основно заради начина, по който той използва части от Windows API за сканиране на местните профили (потребителски акаунти). Основно Сканиране на множество потребителски профили от един акаунт е невъзможно, и под налягане, Spybot хора ще призная, че. Ето защо има корпоративна версия не е много често се използват. Също така, както аз мисля, вие казвате, има много проблеми, когато се използва блок страници лошо нещо. Основно ако то се използва за ограничен акаунт, вие получавате много потвърждение на блок "съобщения - и там не е прието решение да избегнете този проблем. Лично аз не използват SpyBot, и за сортиране на употреба, че дъщеря ти ще се правят, мисля, че ще се оправи вървят без него. Докато тя не бездомните твърде далеч от "Дисни", тогава тя не трябва да бъде на посещение твърде много сайтове dodgey изтегляне. Това е и причината, поради която 90ish на сто от потребителите Windows тичам като администратор потребител през цялото време. По времето, когато дъщеря ви иска да посетите други сайтове в Интернет, тя вероятно ще искате повече контрол над компютъра си все пак. Следваща Avast. Аз нямам много опит с него, но аз съм сигурен, че се каже, че го инсталирате на администраторския акаунт и създаване редовен пълно сканиране на системата ще бъде добре да тръгвам. Що се отнася до WinPatrol, аз мисля, че ако го инсталирате на администраторския профил, трябва да бъде наред, но отново, вероятно можете да правя без него. Според сайта им ще бъде наред - но аз всъщност не сам го използвате. И накрая, и това, което наистина ме обърква, е, че се налага да инсталирате Firefox два пъти? Това наистина трябва автоматично да пропагандира на останалите потребителски акаунти. Също така, аз съм изненадан, че инсталаторът ще тичам два пъти. Има ли го показват в менюто "Старт" и от двете сметки? И накрая, нещо, което наистина би искрено препоръчваме, е създаването на OpenDNS. Аз ще ви позволи да има за четене на това, което тя е около - Аз съм в доста голяма бързаме, но основно това предлага едни от най-добрите уеб съдържание, филтриране и контрол на търговски програмата, а най-малко е, че е напълно безплатно . И накрая, не, аз щях да го спомена, но аз се чувствам, че Вашият отговор thingie е неуместен за. Какво thingie каза е вярно, в доста инсталатори, всичко да бъде наистина не е тази. Докато thingie не може да знае всичко, тъй като никой от нас, той е много полезно за много хора тук във форума. Без хора като thingie, толкова по-специализирани хората, които могат да се справят с проблемите, свързани с вируси или мрежи ще трябва да прекарват повече време се занимават с други по-общи проблеми и имат по-малко време да се посветят на по-трудните неща. Какво съм аз се опитвам да кажа е, че всичко е процес - някой ще започне да иска от някои по-общи въпроси, може би те са скучни или просто да отговорите, но нека да има представа за проблема. Тогава може би те ще имат отговор, или те ще го прехвърлят на някой друг, който има повече опит и знания на въпроса. За пример в тази конкретна тема, аз едва през нея, защото бях предупредени чрез друг начин. Аз нямам време да чета всеки конец, публикувани, и са thingie току-що е напуснал конец, след което е малко вероятно бих някога са отговорили.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... Бих serverguy втората препоръка за Отворен ..... , както и filtring, той може да ускори вашата интернет търсят твърде значително.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Буба, те помолих за помощ, това е което имаш.
Вашият отговор е напълно неуместен за по конкуренция завършен още преди години, независимо, thingie Просто се опитвах да помогна. Приносът му е приложимо решение, много софтуери имат възможност отбеляза той. Това не е първият път, когато са действали агресивно, за да безплатно тук непровокирана и това не е приемливо. Така че ви позволява го спре. Моята система: Hybr! Г
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Cyber сигурност Virus Зараза на My Computer - Може ли да ми помогнете? | MadMRTeen | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 16 | 23-ти октомври 2009 г 11:09 |
| Multi Компютърна Upgrade / инсталира за 70 + Компютри | Gigon | Windows операционни системи | 3 | 23rd Mar 2009 12:42 |
| Трябва ли добра сигурност? И моя компютър работи бавно. | paudashlake | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 18 Окт 2008 12:02 |
| Има потребителски сметки за домашен компютър необходимо? | xAlanxEnglandx | Windows операционни системи | 4 | 24 Дек 2007 12:25 |
| Проектиран моята собствена компютърна сигурност програма | trueoutdoorsman | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 1-во Дек 2007 13:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |