![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak to je hloupá otázka, ale víte, už nejsem nejostřejší nůž v lustr lol. Jsem uvedení završen na moje dcera počítače (je to 6). I staľené Spybot a Avast4. Avast4 ukazuje v obou můj účet správce a na její účet, Spybot, ale jen ukazuje, v admin. To je pracovat v obou jedním stáhnout na Admin účet? Co takhle "Scotty" (WinPatrol)? Pokud si ho stáhnout na admin účtu si být stále aktivní na uživatelský účet? Všiml jsem si musel jsem stáhnout Adobe na obou účtů a pro prohlížeče Mozilla a IE, pro celkem 4 zařízení. Budu muset udělat to samé pro Spybot a WinPatrol, nebo oznámení pop až na její účet stejně. Také je tam tak, že jsem z ní může zabránit jen kliknete ano, pokud to pop na ní? Ona v podstatě jde o Disney stránkách hned, ale ona bude rozšířit její obzory. Info: XP SP3, P4, čip. (starý systém lol). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Při instalaci došlo pravděpodobně možnost nainstalovat pouze pro vás, nebo pro všechny uživatele, bych doporučit re-instalaci, a zajistit, že "všechny uživatele" je vybrán během instalace.
| |||
| |||
| No tam nebyl. Navíc bych si ji jako osobní laskavost, pokud jste již nabízeny mi poradit. I nenajdete, že víte, o čem mluvíš, a ve svém spěchu získat body pro většinu míst post mdlý odpovědí. Už jste nainstalovali jakýkoli z programů, na které mám tu čest odvolat? Pokud ano Viděl jste takovou možnost? Jsem se a já jsem nebyl schopen přečíst a pochopit písemné anglickém jazyce s vysokým stupněm způsobilosti pro zhruba 40 let. Nejsem shánět "mysli" nebo "možná", nebo dokonce možná. Jsem žádají od odborníka poradit od kvalifikovaných lidí, kteří vědí o čem je řeč. Pokud se zdá, že tento hrubý vám potom tak to je. Nebudu říkat mrzí, protože já ne. Jsou chvíle, kdy snad byste neměli opomenout dobrou příležitost NEJSOU reagovat na příspěvek, pokud jste si absolutně žádné ponětí o tom, co vás baví. Mám dost daleko vyvarovat všech ostatních částech této stránky na dálku sám ze soutěže o idioti se nic říct, zatím hungering přání tak učinit, a to opakovaně. Bylo by příliš mnoho požadovat, aby necháte virus část sám, dokud a pokud jste někdy vědět, o čem mluvíš? Jsem opravdu chybí trpělivost v tomto okamžiku v životě a mají méně přání trpí blázni, než je obvyklé, a moje běžná je spíše nízká. EDIT: Pokud někdo kompetentní v oblasti čte toto vlákno, myslím, že jsem našel odpověď na mé malé míře. Scotty Barks pro oba účty, ale musel jsem imunizovat uživatelského účtu pro Spybot samostatně. Můžu jen předpokládat, že zbytek pracuje správně. Myslím si, že budeme dál zkoumat a nakonec najít odpověď. |
|
| |||
| |||
| No, pokud se vám nelíbí poradenství neptejte na to, byla jsem jen snaží pomoct. Poznámka pro sebe: Nikdy odpadu můj čas uvažujete o tématu, které Bubbu. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám. Myslím, že jsme dospěli k dohodě, pak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubbu, Za prvé, Spybot. Spybot bude testovat pro různé typy malware celého počítače, a to je dost dobré na to. Ale podle mého názoru, tak jak to zvládá více uživatelů, a to zejména tehdy, jde-li používat na síti, je šokující. To je v podstatě kvůli způsobu, jakým využívá části Windows API pro prohledávání místních profilů (uživatelských účtů). V podstatě skenování více uživatelských účtů z jednoho účtu je možné, a pod tlakem, je Spybot lidé připouštějí, že. To je důvod, proč tam firemní verze není příliš často používán. Také si myslím, jak říkáte, je zde mnoho problémů při použití blokové špatné stránky věci. V zásadě, pokud je použit na omezený účet, dostanete hodně 'potvrzení zablokovat' zprávy - a není přijato řešení obejít tento problém. Osobně nepoužívám Spybot a pro druh použití, že vaše dcera bude dělat, myslím, že bude v pořádku běží bez ní. Tak dlouho, dokud jí nebude zatoulané daleko od Disney, pak ona by neměla být příliš mnoho hostujících dodgey download stránkách. To je také důvod, proč 90ish procent uživatelů Windows spustit jako admin uživatel po celou dobu. V době, kdy svou dceru chce navštívit jiné stránky na internetu, bude chtít větší kontrolu nad svým počítačem stejně. Další Avast. Nemám mnoho zkušeností s ní, ale já jsem docela jistý, že při instalaci se na admin účet a nastavení pravidelného plnou kontrolu systému budete dobré jít. Pokud jde o WinPatrol, myslím, že pokud si ji nainstalovat na účet správce, mělo by být v pořádku, ale zase můžete dělat pravděpodobně bez ní. Podle svých internetových stránkách to bude OK - ale já vůbec nevyužívají ji sám. A konečně, a to, co opravdu plete mě, je budete muset nainstalovat Firefox dvakrát? Tento fakt by měl automaticky propagovat do dalších uživatelských účtů. Také jsem překvapen, že by instalátor spustit dvakrát. Je to vidět v nabídce Start na obou účtech? Konečně něco, co by mi opravdu upřímně doporučit, je nastavení OpenDNS. Budu vás mít číst o tom, co je to - já jsem v trochu spěchat, ale v podstatě nabízí některé z nejlepších filtrování webového obsahu a kontrolu jakékoli komerční program, a nejlepší bit je zcela zdarma . Nakonec jsem se nebudu zmiňovat ji ale mám pocit, že vaše odpověď na thingie byl nevhodný pro. Co thingie řekl, je pravda, v poměrně málo instalatérům, všichni se to sice není to jedno. Zatímco thingie nemusí vědět všechno, protože nikdo z nás udělat, je velmi užitečný pro mnoho lidí tady na fóru. Bez lidí, jako thingie se specializovanějších, kteří si umí poradit s problémy spojenými s viry nebo sítí by měl strávit více času se zabývají další společné problémy, a mají méně času věnovat se více obtížné věci. Co já jsem se snaží říct, je, že všechno je proces - někdo začne tím, některé obecné otázky, možná jsou nudné nebo jednoduché odpovědět, ale oni nás mají představu o problému. Pak možná budou muset odpovědět, ale půjde o to, aby někdo jiný, kdo má více zkušeností a znalostí věci. Například v tomto konkrétním vlákno, jen jsem se setkal, protože jsem byl varován prostřednictvím jiné prostředky. Nemám čas číst každé vlákno vysláni, a měl thingie právě opustil vlákno, pak je pravděpodobné, bych vůbec reagovala.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... Já bych druhé serverguy doporučení pro OpenDNS ..... stejně jako filtring, může urychlit vaše prohlížení internetu příliš výrazně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba, budete požádáni o pomoc, že to, co máš.
Vaše odpověď byla zcela nevhodný pro tuto soutěž dokončil na stáří webu, a to bez ohledu, thingie byl jen snaží pomoct. Jeho oběť je schůdné řešení, mnoho SW mají možnost si připomenout. To není poprvé, musíte jednat agresivně, aby člen zde nevyprovokované a není přijatelné. Tak umožňuje zastavit. Můj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cyber Security virem na Tento počítač - Can You Help Me? | MadMRTeen | Virus, spyware a bezpečnost | 16 | 23.října 2009 11:09 |
| Multi počítačových upgrade / install pro 70 + Počítače | Gigon | Operační systémy Windows | 3 | 23. března 2009 12:42 |
| Mám dobré zabezpečení? A můj počítač běží pomalu. | paudashlake | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 18. říjen 2008 12:02 |
| Uživatelské účty jsou pro domácí počítače nezbytné? | xAlanxEnglandx | Operační systémy Windows | 4 | 24. Prosinec 2007 12:25 |
| Určeno vlastní program počítačové bezpečnosti | trueoutdoorsman | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 1. prosinec 2007 13:30 |
| Thread Nástroje | |
| |