![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει, έτσι αυτό είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά ξέρεις από τώρα δεν είμαι η εντονότερη μαχαίρι στο lol πολυέλαιος.
Είμαι βάζει τις τελευταίες πινελιές στον υπολογιστή της κόρης μου (αυτή είναι 6). Κατέβασα Spybot και Avast4. Avast4 εμφανίζεται στο λογαριασμό τόσο admin μου και για λογαριασμό των χρηστών της, αλλά Spybot εμφανίζεται μόνο στο admin. Είναι εργάζονται σε δύο με ένα download στο λογαριασμό Admin; How about "Scotty" (WinPatrol); Αν ήθελα να τον κατεβάσετε για το λογαριασμό διαχειριστή που θα εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στο λογαριασμό χρήστη; Παρατήρησα είχα να κατεβάσετε το Adobe σε δύο λογαριασμούς και για τα δύο προγράμματα περιήγησης, Mozilla, και Ιρλανδία, για ένα σύνολο 4 εγκαταστάσεις. Χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο για Spybot και WinPatrol, ή θα το ανακοινώσεις pop up για λογαριασμό της, καθώς και. Επίσης, υπάρχει τρόπος που εγώ μπορώ να την εμποδίσει από μόνο κλικ αν ναι, τι pop up για αυτήν; Πηγαίνει κυρίως στην περιοχή της Disney αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή θα διευρύνει τους ορίζοντές της. Πληροφορίες: XP SP3, Ρ4, τσιπ. (παλιό σύστημα lol). |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Όταν έχετε εγκαταστήσει υπήρχε πιθανώς μια επιλογή για να εγκαταστήσετε μόνο για εσάς, ή για όλους τους χρήστες, θα ήθελα να συστήσει εκ νέου την εγκατάσταση και τη διασφάλιση της "όλους τους χρήστες" επιλέγεται κατά την εγκατάσταση.
|
|||
|
|||
|
Όχι, δεν υπήρχε. Επιπλέον, θα ήθελα να το πάρετε σαν προσωπική χάρη, αν δεν μου πρόσφερε συμβουλές. Δεν θεωρώ ότι ξέρετε τι πράγμα μιλάτε και στη βιασύνη σας να κερδίσετε τα σημεία για τα περισσότερα θέσεις μετά ανούσιες απαντήσεις.
Έχετε εγκαταστήσει οποιοδήποτε από τα προγράμματα στα οποία αναφέρομαι; Αν ναι Είδες μια τέτοια επιλογή; Το έκανα και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να διαβάσουν και να κατανοήσουν τις γραπτές αγγλική γλώσσα με υψηλό βαθμό ικανότητας για 40 περίπου χρόνια. Δεν ζητώ για "νομίζω" ή "ίσως" ή ακόμα ίσως. Ζητώ από την παροχή συμβουλών εμπειρογνωμόνων από ειδικευμένους ανθρώπους που γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάμε. Αν αυτό φαίνεται αγενές να σας τότε έτσι είναι. Δεν θα πω συγνώμη γιατί δεν είμαι. Υπάρχουν φορές που ίσως δεν πρέπει να περάσει μια καλή ευκαιρία όχι να ανταποκριθεί σε μια θέση, όταν δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για το τι πράγμα μιλάτε. Έχω λίγο πολύ αποφευχθούν όλα τα άλλα τμήματα αυτού του site για να διαχωρίσω τη θέση μου από τον διαγωνισμό της ηλίθιοι που δεν έχουν τίποτα να πω ακόμη hungering επιθυμία να το κάνουν και να το πράξει επανειλημμένα. Θα ήταν υπερβολικό να ζητήσω να φύγετε από το τμήμα του ιού μόνο μέχρι και αν ποτέ ξέρετε τι λες; Είμαι πραγματικά υπομονή λείπει αυτή τη στιγμή στη ζωή και να έχουν λιγότερο από την επιθυμία να υποφέρουν ανόητοι από το κανονικό, και η κανονική μου είναι μάλλον χαμηλή. EDIT: Αν κάποιος αρμόδιος στον τομέα που διαβάζει αυτό το νήμα, νομίζω ότι βρήκα την απάντησή μου σε ένα μικρό βαθμό. Scotty φλοιούς και για τους δύο λογαριασμούς, αλλά έπρεπε να διασφαλίζω το λογαριασμό χρήστη του Spybot ξεχωριστά. Μπορώ μόνο να υποθέσουμε ότι το υπόλοιπο λειτουργεί σωστά. Υποθέτω ότι θα συνεχίσουμε την έρευνα και να βρούμε μια απάντηση τελικά. |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, αν δεν σας αρέσει η συμβουλή δεν ζητούν αυτό, ήμουν απλώς προσπαθεί να βοηθήσει.
Σημείωση προς εαυτό: Ποτέ μην χάνουμε χρόνο μου εξετάζει ένα θέμα που με Bubba. |
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστώ. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε συμφωνία τότε.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bubba,
Πρώτα απ 'όλα, Spybot. Spybot θα σαρώσει για διάφορους τύπους κακόβουλου λογισμικού σε όλο τον υπολογιστή, και είναι αρκετά καλή σε αυτό. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ο τρόπος που χειρίζεται πολλούς χρήστες, ειδικά όταν εξετάζουν τη χρήση σε ένα δίκτυο, είναι συγκλονιστικό. Αυτό είναι βασικά λόγω του τρόπου που χρησιμοποιεί τμήματα του Windows API για τη σάρωση των τοπικών προφίλ (λογαριασμοί χρηστών). Βασικά σάρωση πολλαπλών λογαριασμών χρήστη από έναν λογαριασμό είναι αδύνατη, και υπό πίεση, οι άνθρωποι Spybot θα παραδεχτώ ότι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει εταιρική έκδοση δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Επίσης, όπως νομίζω ότι σας πω, υπάρχουν πολλά προβλήματα κατά τη χρήση του μπλοκ κακό σελίδες. Βασικά αν χρησιμοποιηθεί σε περιορισμένο λογαριασμό, μπορείτε να πάρετε μια παρτίδα «επιβεβαίωση για την κατηγορία" μηνύματα - και δεν υπάρχει αποδεκτή λύση για να ξεφύγει από αυτό το πρόβλημα. Προσωπικά, δεν χρησιμοποιούν Spybot, και για το είδος της χρήσης ότι η κόρη σας θα πρέπει να κάνει, νομίζω πως θα είναι ωραία εκτέλεση δεν είναι. Όσο αυτή δεν αδέσποτα πολύ μακριά από τη Disney, τότε δεν θα πρέπει να επισκέπτονται πάρα πολλοί dodgey τοποθεσίες download. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο 90ish τοις εκατό των χρηστών των Windows τρέχει ως χρήστης admin όλη την ώρα. Μέχρι τη στιγμή που η κόρη σου θέλει να επισκεφτεί άλλους δικτυακούς τόπους στο Διαδίκτυο, αυτή θα θέλετε ίσως περισσότερο έλεγχο των υπολογιστών της, ούτως ή άλλως. Επόμενη Avast. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με αυτό, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος όταν λέει ότι αυτό εγκατάσταση για την οποία ο διαχειριστής λογαριασμού και ρύθμιση σε τακτική πλήρη σάρωση του συστήματος θα ήταν καλό να πάει. Όσον αφορά WinPatrol, νομίζω ότι αν το εγκαταστήσετε για το λογαριασμό διαχειριστή, θα πρέπει να είναι ΟΚ, αλλά και πάλι, μπορείτε να κάνετε πιθανώς δεν είναι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους θα είναι ΟΚ - αλλά εγώ δεν χρησιμοποιούν πραγματικά τον εαυτό μου. Τέλος, και αυτό που συγχέει με πραγματικά, είναι να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Firefox δύο φορές; Αυτό πραγματικά θα πρέπει αυτόματα να διαδίδουν τις άλλες λογαριασμούς χρήστη. Επίσης, μου κάνει εντύπωση ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης θα τρέχει δύο φορές. Έχει εμφανιστεί στο μενού Έναρξη σε δύο λογαριασμούς; Τέλος, κάτι που ήθελα πραγματικά να συστήσω ανεπιφύλακτα, δημιουργεί OpenDNS. Θα σε αφήσω να έχει διαβάσει του περί τίνος πρόκειται - είμαι σε μια κάποια βιασύνη, αλλά βασικά προσφέρει μερικά από τα καλύτερα δικτυακού περιεχομένου φιλτραρίσματος και ελέγχου της κάθε εμπορικό πρόγραμμα, και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν . Τέλος, δεν ήμουν έτοιμος να το αναφέρω, αλλά εγώ πιστεύω ότι η απάντησή σας να thingie ήταν αδικαιολόγητος. Τι είπε thingie είναι αλήθεια σε αρκετά εγκαταστάτες, όλα θα είναι, βεβαίως, δεν είναι αυτό. Ενώ thingie δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα, καθώς κανένας από εμάς δεν κάνουμε, είναι πολύ χρήσιμο για πολλούς ανθρώπους εδώ στο φόρουμ. Δεν ανθρώπους σαν thingie, το εξειδικευμένο ανθρώπους που μπορεί να ασχοληθεί με τα προβλήματα που σχετίζονται με ιούς ή δικτύωσης θα πρέπει να δαπανήσουν περισσότερο χρόνο για την αντιμετώπιση άλλων πιο κοινών προβλημάτων, και έχουν λιγότερο χρόνο να αφιερώσουν σε πιο δύσκολα τα πράγματα. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι είναι μια διαδικασία που - κάποιος θα ξεκινήσω ζητώντας κάποιες γενικές ερωτήσεις, ίσως να είναι βαρετή ή απλά για να απαντήσω, αλλά ας έχουμε μια ιδέα για το πρόβλημα. Τότε ίσως θα έχουν την απάντηση, είτε θα το δώσετε σε κάποιον άλλο που έχει μεγαλύτερη εμπειρία ή γνώση του θέματος. Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο νήμα, εγώ μόνο συνάντησα αυτό επειδή ήμουν ειδοποιηθούν με ένα άλλο μέσο. Δεν έχω χρόνο για να διαβάσετε κάθε νήμα δημοσιεύτηκε, και είχε thingie είχε αφήσει μόλις το νήμα, τότε είναι απίθανο θα είχα ποτέ απάντηση.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ναι .... Σύσταση Θα δεύτερο serverguy για OpenDNS ..... καθώς filtring, μπορεί να επιταχύνει την περιήγηση στο Internet σας πάρα πολύ σημαντικά.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bubba, σας ζήτησαν βοήθεια, αυτό είναι αυτό που έχεις.
Η απάντησή σας ήταν εντελώς υπερβολική, ο ανταγωνισμός τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, ανεξαρτήτως, thingie ήταν ακριβώς προσπαθεί να βοηθήσει. Προσφορά του είναι μια βιώσιμη λύση, πολλά λογισμικά έχουν τη δυνατότητα σημείωσε. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν ενεργήσει επιθετικά σε ένα μέλος εδώ απρόκλητη και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Έτσι αφήνει να σταματήσει αυτό. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|